2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben de bundan istiyorum ama fiyatı 1000 civarı di mi? çok kişi memnun ama hiç şikayet duymadım. belki bu tarz başka marka da alabilirim. anne yanı için 1000 fazla mı bilemedim

ben de aynı ürünü düşünüyordum ama fiyat çok zamlanmış evlendiğimiz ilk zamanlar baktıgım da 450 lira gbi bişeydi kesin bunu alıcam diyordum, bin gerçekten bana da fazla geldi ama muadilleri var anne yanı beşik diye aratınca farklı markalar çıkıyor aynı tarz 450-500 lira civarında onlardan güzel bi tane bulmak lazım :)

Oh maşallah ona yaa 12 ,13 haftalarda cinsiyet öğrenen var bizi niye bekliyoruz bu kaaaa

Saolasın. Bebişin iyileştiriyordur seni Dünden beri kaçtane portakal mandalina yediğim belli değil bende ıhlamur yapıyorum şimdi atşatıcaz inş

Bacaklarını kapatan,yüz üstü yatan,poposunu dönüp yatan bir bebeğiniz de varsa öğrenemezsiniz kızlar
benımkı de öyleydı ancak ıkıncı gıttıgım doktor karnıma baya bastırdı bebiş hareketlendı hatta hafıf sekılde karnıma vurdu doktor
sonra neredeyse 5 dakıka falan evırdı cevırdı ınceledı yuzde yuz kız dedi

Püff yaa wala çatlıcam artık her gören cinsiyet soruyor kız yada erkek demek istiyorum ciciler almak istiyorum artık
sen de git baska doktora
benım doktorum ozel doktordu mayıs ayından berı kendısıne gıdıyorum
250 tl para verıyorum soylemedı

sonra baska ozel hastaneye gittim adam yuzde yuz kız dedi

Yaniiiiiii ben zaten karataycı degıl dukancıyım
Ben sekerlı cay kahve ıcmem de cıkılata baklava yerım yanııııı
kımse kımsenın hayatına karısamaz

sen de git baska doktora
benım doktorum ozel doktordu mayıs ayından berı kendısıne gıdıyorum
250 tl para verıyorum soylemedı

sonra baska ozel hastaneye gittim adam yuzde yuz kız dedi
Başka doktora gittiğinde ne diyerek gittin cinsiyet öğrenmeye geldim diye mi yada kontrole mi geldim dedin

Başka doktora gittiğinde ne diyerek gittin cinsiyet öğrenmeye geldim diye mi yada kontrole mi geldim dedin
16 haftalık hamıleyım dedım
dün kendi doktorum göremedi dedim , cinsiyetını cok merak edıyorum rica etsem siz bakar mısınız dedim.
doktor cok ıyıydı detaylı muayene de etti aynı zamanda.

işin garibi benım kendı doktorum cıkıntı var gibi ama kordonla da karısabılır dedı
bu doktor da yuzde yuz kız asla değişmez dedi.

Ya bilen her türlü biliyor zaten benim özelde gittiğim doktor 8.haftadan beri kesenin konumundan,kemik yapısından erkek dedi,bi de erkekler önde gidermiş.Ben ikili tarama testini 11+1’de yaptırdım,benimkini doktor yaptı,arkadaşamınkini yapamadı,istediği boya ulaşmadığı için.O mesela cinsiyetini öğrendi “kız “dediler.Ben dün doktora sordum ,”ya bir afralar,tafralar işte önemli olan sağlığı ne kadar çok cinsiyet meraklısıymışız.Ya sağlıklı mı,sağlıklı .Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek en doğal hakkım.Ben de haftaya özeldeki doktoruma gidicem

benim doktor da tripteydi işte
5 senelık evlıyım ılk defa hamıle kalmısım hem de tüp bebek
tabi merak edeceğim
işin garibi benim eşim de kızıyordu bana
çok irdeliyorsun cok takıldın bu konuya dıye
ona da ayrı sinir oldum yani.
insan alısverıs yapacak odası yatagı perdesi
komple pembe ya da mavı almayacagız ama ılla ayrıntılar olacak
ben de doktoruma sinirliyim hala

Yemin ederim zaten takıntılı bir insanım,dün geceden beri taktım yani.İşin garip Yani bu doktora gitmeyi o kadar çok istedim ki ,babam tanıdık falan buldu,öyle randevu aldım.Şimdi “gitmiyorum “dersem,babam beni ciddiye almaz.Aslında çok da espiriliydi ama ikimizin de kötü gününe denk geldi.Eşim de hasta haliyle yanımdaydı,o da duydu dediklerini,bir de aynı senin eş gibi “ne çok merak ediyormuşum “diye çıkıştı bana.O yanımda olmasaydı zaten,ben dün akşam çoktan özeldeki doktoruma gitmiştim.Çıkıntı var ama kordon da olabilir diyor,aynı senin doktor gibi

hadi ya .
ben de eşime çok kızdım çevremdeki herkes merak ediyor sen babasısın nasıl etmiyorsun dıye
eşim de diyor ki neyini merak ediyorsun ya kız ya erkek zaten diyor
tabi ya dedim haklısın ben düşünemedim bunu :)

biz de aksam gitmiştik ertesi gün işyerınde gaza geldım ben de burda tek basıma gittim işte baska doktora
eşimle bizim iş baglantımız var randevu aloırken o da yanımdaydı ama sonra gitmesi gerekti
yıne aksam son saate aldım hıc sormadı bıle arayıp
aksam eve gıdınce de bır saat falan sonra sordu
ne dedi dr dedi
kızmıs dedım adam havalara uctu resmen
o gunden berı bebeğe isim buldu evin içinde konusa konusa sevıyor bebeği

adamın uyuzlugu da ılk doktorun erkege benzıyor demesındenmıs sanırım.
kıza baya sevındı belkı senınkı de kızcıdır:)
ımkanın varsa git baska doktora
benım dr 21 i bekle dedi yanı 21 e daha 5 hafta var nasıl bekleyeceğim.

günaydın kızlar
cinsiyeti merak edenler size o kdr çok hak veriyorum kii.. insan tabii ki bilmek istiyor kız ya da erkek olmasını önemsediğinden değil tabiki ama ona göre hareket etmek oğlum ya da kızım diye seslenmek istiyorsun
bir de cinsiyeti öğrenene kdr herkesin yorum yapmasına sinir oluyordum ben ; karnın çıkmış kesin erkek , göstermediyse kesin kız, şöyleyse erkek kız vs herkes doktor kesiliyor resmen doktor göremedi diyorum yok yok kesin erkek diyor doktorun göremediğini sen nasıl göreceksin acaba ??
umarım yakın zamanda herkes bebişinin cinsiyetini öğrenr ve ona göre alışverişlere başlar

ayrıca bgn e bebekte banyo ürünlerinde indirim var haberiniz olsun
ki bunun için bile cinsiyet gerekiyor çünkü taraklar fln ya mavi ya pembe

Ay ne güzel ya ben çekiniyorum aslında burda çok dengesiz doktorlar var iyi bir doktor bulmam lazım 1 haftam kaldı doktor gene göremedim felan derse başka doktora gidicem mutlaka

Gidicem canım haftaya Çarşamba için randevu aldım.Benim ki de kız istiyor ,kız çocuk hastası,kızım olsun,işten gelince “babacığım günün nasıl geçsin diye sorsun bana diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…