ben de bundan istiyorum ama fiyatı 1000 civarı di mi? çok kişi memnun ama hiç şikayet duymadım. belki bu tarz başka marka da alabilirim. anne yanı için 1000 fazla mı bilemedim
Oh maşallah ona yaa 12 ,13 haftalarda cinsiyet öğrenen var bizi niye bekliyoruz bu kaaaaGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm :) 15+4 tüm ultrasonda maşallahhh 16+5 çıktı kuzum. Kıza benziyor dedi yine ama 17.haftaya kadar net bir şey söylememek lazım dedi. Akıntım var sarı beyaz arası dedim fitil verdi . Decavit,gynoferro ve omega 3 takviyesi başlayabilirsin dedi :)
doktordan doktora değişiyorOh maşallah ona yaa 12 ,13 haftalarda cinsiyet öğrenen var bizi niye bekliyoruz bu kaaaa
Saolasın. Bebişin iyileştiriyordur seniÇok şükür hamıle degılken uzun uzun süren hastalık ılacsız gecıyor sankıbenım baya yogundu kestane balı, bol portakal, ballı lımonlu kuşburnu ile ıhlamur az kaldı onu da atıcam ınsallah. Sana da cok gecmış olsun....
Oh maşallah ona yaa 12 ,13 haftalarda cinsiyet öğrenen var bizi niye bekliyoruz bu kaaaa
Bacaklarını kapatan,yüz üstü yatan,poposunu dönüp yatan bir bebeğiniz de varsa öğrenemezsiniz kızlardoktordan doktora değişiyor
ben de baska doktorda öğrendim
16 da kendi doktorum soylemedı
21 i beklıyecegız dedi
Püff yaa wala çatlıcam artık her gören cinsiyet soruyor kız yada erkek demek istiyorum ciciler almak istiyorum artıkdoktordan doktora değişiyor
ben de baska doktorda öğrendim
16 da kendi doktorum soylemedı
21 i beklıyecegız dedi
Benimki bacaklarını kapatıyor bir haftam kaldı 4 lü taramaya gidicem inş gösteriir gitmeden konuşayım aç bacaklarını diyeBacaklarını kapatan,yüz üstü yatan,poposunu dönüp yatan bir bebeğiniz de varsa öğrenemezsiniz kızlar
benımkı de öyleydı ancak ıkıncı gıttıgım doktor karnıma baya bastırdı bebiş hareketlendı hatta hafıf sekılde karnıma vurdu doktorBacaklarını kapatan,yüz üstü yatan,poposunu dönüp yatan bir bebeğiniz de varsa öğrenemezsiniz kızlar
sen de git baska doktoraPüff yaa wala çatlıcam artık her gören cinsiyet soruyor kız yada erkek demek istiyorum ciciler almak istiyorum artık
Yaniiiiiii ben zaten karataycı degıl dukancıyımkaratay diyor ki hayatınızdan şekeri tamamen çıkarın. ekmek bile yemeyin diyor. Şimdi gerçekten hayatından şekeri çıkardıysan zaten şeker testi yaptırmana gerek yok.
Ama sen ekmeği götür, çayına şekeri at, tatlını ye.. ondan sonra şeker testi zararlıymış ben yaptırmıyorum de.. o zaman tutarsızlık oluyor tabi.
Başka doktora gittiğinde ne diyerek gittin cinsiyet öğrenmeye geldim diye mi yada kontrole mi geldim dedinsen de git baska doktora
benım doktorum ozel doktordu mayıs ayından berı kendısıne gıdıyorum
250 tl para verıyorum soylemedı
sonra baska ozel hastaneye gittim adam yuzde yuz kız dedi
16 haftalık hamıleyım dedımBaşka doktora gittiğinde ne diyerek gittin cinsiyet öğrenmeye geldim diye mi yada kontrole mi geldim dedin
Ya bilen her türlü biliyor zaten benim özelde gittiğim doktor 8.haftadan beri kesenin konumundan,kemik yapısından erkek dedi,bi de erkekler önde gidermiş.Ben ikili tarama testini 11+1’de yaptırdım,benimkini doktor yaptı,arkadaşamınkini yapamadı,istediği boya ulaşmadığı için.O mesela cinsiyetini öğrendi “kız “dediler.Ben dün doktora sordum ,”ya bir afralar,tafralar işte önemli olan sağlığı ne kadar çok cinsiyet meraklısıymışız.Ya sağlıklı mı,sağlıklı .Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek en doğal hakkım.Ben de haftaya özeldeki doktoruma gidicembenımkı de öyleydı ancak ıkıncı gıttıgım doktor karnıma baya bastırdı bebiş hareketlendı hatta hafıf sekılde karnıma vurdu doktor
sonra neredeyse 5 dakıka falan evırdı cevırdı ınceledı yuzde yuz kız dedi
benim doktor da tripteydi işteYa bilen her türlü biliyor zaten benim özelde gittiğim doktor 8.haftadan beri kesenin konumundan,kemik yapısından erkek dedi,bi de erkekler önde gidermiş.Ben ikili tarama testini 11+1’de yaptırdım,benimkini doktor yaptı,arkadaşamınkini yapamadı,istediği boya ulaşmadığı için.O mesela cinsiyetini öğrendi “kız “dediler.Ben dün doktora sordum ,”ya bir afralar,tafralar işte önemli olan sağlığı ne kadar çok cinsiyet meraklısıymışız.Ya sağlıklı mı,sağlıklı .Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek en doğal hakkım.Ben de haftaya özeldeki doktoruma gidicem
Yemin ederim zaten takıntılı bir insanım,dün geceden beri taktım yani.İşin garip Yani bu doktora gitmeyi o kadar çok istedim ki ,babam tanıdık falan buldu,öyle randevu aldım.Şimdi “gitmiyorum “dersem,babam beni ciddiye almaz.Aslında çok da espiriliydi ama ikimizin de kötü gününe denk geldi.Eşim de hasta haliyle yanımdaydı,o da duydu dediklerini,bir de aynı senin eş gibi “ne çok merak ediyormuşum “diye çıkıştı bana.O yanımda olmasaydı zaten,ben dün akşam çoktan özeldeki doktoruma gitmiştim.Çıkıntı var ama kordon da olabilir diyor,aynı senin doktor gibibenim doktor da tripteydi işte
5 senelık evlıyım ılk defa hamıle kalmısım hem de tüp bebek
tabi merak edeceğim
işin garibi benim eşim de kızıyordu bana
çok irdeliyorsun cok takıldın bu konuya dıye
ona da ayrı sinir oldum yani.
insan alısverıs yapacak odası yatagı perdesi
komple pembe ya da mavı almayacagız ama ılla ayrıntılar olacak
ben de doktoruma sinirliyim hala
hadi ya .Yemin ederim zaten takıntılı bir insanım,dün geceden beri taktım yani.İşin garip Yani bu doktora gitmeyi o kadar çok istedim ki ,babam tanıdık falan buldu,öyle randevu aldım.Şimdi “gitmiyorum “dersem,babam beni ciddiye almaz.Aslında çok da espiriliydi ama ikimizin de kötü gününe denk geldi.Eşim de hasta haliyle yanımdaydı,o da duydu dediklerini,bir de aynı senin eş gibi “ne çok merak ediyormuşum “diye çıkıştı bana.O yanımda olmasaydı zaten,ben dün akşam çoktan özeldeki doktoruma gitmiştim.Çıkıntı var ama kordon da olabilir diyor,aynı senin doktor gibi
Ay ne güzel ya ben çekiniyorum aslında burda çok dengesiz doktorlar var iyi bir doktor bulmam lazım 1 haftam kaldı doktor gene göremedim felan derse başka doktora gidicem mutlaka16 haftalık hamıleyım dedım
dün kendi doktorum göremedi dedim , cinsiyetını cok merak edıyorum rica etsem siz bakar mısınız dedim.
doktor cok ıyıydı detaylı muayene de etti aynı zamanda.
işin garibi benım kendı doktorum cıkıntı var gibi ama kordonla da karısabılır dedı
bu doktor da yuzde yuz kız asla değişmez dedi.
Gidicem canım haftaya Çarşamba için randevu aldım.Benim ki de kız istiyor ,kız çocuk hastası,kızım olsun,işten gelince “babacığım günün nasıl geçsin diye sorsun bana diyorhadi ya .
ben de eşime çok kızdım çevremdeki herkes merak ediyor sen babasısın nasıl etmiyorsun dıye
eşim de diyor ki neyini merak ediyorsun ya kız ya erkek zaten diyor
tabi ya dedim haklısın ben düşünemedim bunu :)
biz de aksam gitmiştik ertesi gün işyerınde gaza geldım ben de burda tek basıma gittim işte baska doktora
eşimle bizim iş baglantımız var randevu aloırken o da yanımdaydı ama sonra gitmesi gerekti
yıne aksam son saate aldım hıc sormadı bıle arayıp
aksam eve gıdınce de bır saat falan sonra sordu
ne dedi dr dedi
kızmıs dedım adam havalara uctu resmen
o gunden berı bebeğe isim buldu evin içinde konusa konusa sevıyor bebeği
adamın uyuzlugu da ılk doktorun erkege benzıyor demesındenmıs sanırım.
kıza baya sevındı belkı senınkı de kızcıdır:)
ımkanın varsa git baska doktora
benım dr 21 i bekle dedi yanı 21 e daha 5 hafta var nasıl bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?