2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gidicem canım haftaya Çarşamba için randevu aldım.Benim ki de kız istiyor ,kız çocuk hastası,kızım olsun,işten gelince “babacığım günün nasıl geçsin diye sorsun bana diyor
belki seninkinin de davranısı ondandır:)
ınsallah allah gonlune gore versin
ben de sımdı erkeğe döner diye korkuyorum ama doktor yuzde yuz demezdi heralde:)

ense kalınlıgı kactı
senın yasın kac?
benımkı de ısrarlı idi temız cıktı korkma

Kızlar merhaba son günlerde yogunluktan yazamıyorum herşey yolundadır umarım. 2 hafta önce kendi doktorum büyük ihtimalle kız demişti bugün ikinci doktorum yine güvendiğim bir doktor yüzde seksen kız dedi. Birde plesantasi biraz aşağı kısımda korkma rahim büyüdükce yukarı çıkar ağır iş yapma dikkat et dedi. İnşallah bir sorun olmaz yinede kafama taktım tabi.

takma canım dünden beri o kadar makale okudum kı hem yerlı hem yabancı bnmde plasentam leteralmiş bıde alt ucunda kanama alanı gördu. ama senınkı gıbı olanlar ılerleyen zamanlarda gercek yerını buluyor kendını yorma sadece su ıc kasılmasn rahmin yeter rahatt ol

Hayırlısı olsun canım benim hayalim hep 2 kızdır sanırım kız kardeşimle olan diyaloğumdan ötürü çok iyi bişeydir iki kız olmak

ense kalınlıgı kactı
senın yasın kac?
benımkı de ısrarlı idi temız cıktı korkma
Yaş 33 ense kalınlığı 1.6 çıktı. Eşim yaptıralım diyor
sen ne düşünüyosun canım yaptırack mısın
Dün tam karar verdim istemiyorum diye bugün doktorum çok ısrar etti bilmiyorum fiyat araştırıyor eşimde çok korkuyorum ya sonuç kötü çıkarsa diye

Ben yaptırıcam sonuçta pasta veya baklava yemicekmiyiz hiç hamileliğimizde aynı şekilde bakıyorum onada. Yaptırmayıp eğer gerçekten şeker varsa bebeğe ciddi zarar bunu göze alamam.

Telefonuma indirim bildirimleri geldikçe cinsiyet konusunda ki merakım cezbediliyor ama biraz daha beklemek istiyorum daha net belli olsun diye .

benim de eşim hemen yaptıralım dedi
doktprun yanında
ben de bir aramızda konusalım istersen dedim:)
doktor bize de ısrarlı oldu
biz 38 yasındayız
benım de 1,6 cıktı kalınlık
ben cok arastırdım ense kalınlıgı normalde sonuc ıyı gelıyor,içini ferah tut
ben de cok korkmustum 10 gunum kabus oldu
ama ıyı cıktı sukur
fiyat ne dediler size

ense kalınlığın normal aslında benim içime kötü bişey gelmiyor sadece sen şunu düşün yaptırmazsan sürekli kafana takar mısın bu durumu ? yaptırırsan yani rahatlarsın Allah korusun bişey varsa da ona göre kendini geliştirirsn diye düşünüyorum ama tabi ki karar senin

benim de şuan 32 doğumda 33 olacak. ense kalınlığı 1,6 çıktı ama sorun yok. siz ne yaptıracaksınız ekstra olarak?

Canım benim yaşım 32 11+1’de ense kalınlığım 1.2 çıktı,bence ölçümleriniz yüksek değil.Sen doktoruna güveniyormusun,anlaşmalı olduğu labaratuvardan para almak için de yapabiliyorlarmış.1.6 yüksek bir rakam değil ki

Bacaklarını kapatan,yüz üstü yatan,poposunu dönüp yatan bir bebeğiniz de varsa öğrenemezsiniz kızlar
benim öyle oldu yüz üstü yatıyodu göremedik sonra da gitmedim zaten 16 dan önce bakmıyo öyle bi rica üzerine baktı şansıma yüz üstü yatıyodu

Bende öyle düşünüyorum:)
ben de balon patlattım hatta baya parti yaptık biliyorsunuz bende çok severim o tarz şeyleri 27 yaşımdayım
Telefonuma indirim bildirimleri geldikçe cinsiyet konusunda ki merakım cezbediliyor ama biraz daha beklemek istiyorum daha net belli olsun diye .
yaa evet bişeyler gördükçe insan daha da hevesleniyor ama kesin olması da önemli tabii ki
benim öyle oldu yüz üstü yatıyodu göremedik sonra da gitmedim zaten 16 dan önce bakmıyo öyle bi rica üzerine baktı şansıma yüz üstü yatıyodu
ben cinsiyet için 3 kere ultrasona girdim ilkinde totoyu dönmüş yatıyordu tatlı yedim biraz hareketlensn die tekrar girdim bacaklarını kapamıştı ama birazcık göstermiş yine de doktorum haftaya gel dedi emin olmak istemiş, biraz daha büyüsün diye beklemiş yani 15. haftamda öğrendim 3.sünde direk açmış bacakları bekliyordu

bnmkıde en son oyleydı ata binmiş gibi yüz üstü yatıyordu
ya bnm doktorda yaptırmadım dıye tutturdu verify testi yaptırın dıye çok pahalı ama ya nıye bu kadar ısrar edıyorlar kı insanı germekten baska bısey degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…