- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
belki seninkinin de davranısı ondandır:)Gidicem canım haftaya Çarşamba için randevu aldım.Benim ki de kız istiyor ,kız çocuk hastası,kızım olsun,işten gelince “babacığım günün nasıl geçsin diye sorsun bana diyor
ense kalınlıgı kactıKızlar nasılsınız bugün kontrolümüz vardı. Cinsiyete geçen sefer erkek demişti bu sefer kız dedi emin bi şekilde sağlıkla gelsin İnşâAllah. Bu arada ikili riskli çıktığı için fetal DNA konusunda ısrarlı
sen ne düşünüyosun canım yaptırack mısınKızlar nasılsınız bugün kontrolümüz vardı. Cinsiyete geçen sefer erkek demişti bu sefer kız dedi emin bi şekilde sağlıkla gelsin İnşâAllah. Bu arada ikili riskli çıktığı için fetal DNA konusunda ısrarlı
takma canım dünden beri o kadar makale okudum kı hem yerlı hem yabancı bnmde plasentam leteralmiş bıde alt ucunda kanama alanı gördu. ama senınkı gıbı olanlar ılerleyen zamanlarda gercek yerını buluyor kendını yorma sadece su ıc kasılmasn rahmin yeter rahatt olKızlar merhaba son günlerde yogunluktan yazamıyorum herşey yolundadır umarım. 2 hafta önce kendi doktorum büyük ihtimalle kız demişti bugün ikinci doktorum yine güvendiğim bir doktor yüzde seksen kız dedi. Birde plesantasi biraz aşağı kısımda korkma rahim büyüdükce yukarı çıkar ağır iş yapma dikkat et dedi. İnşallah bir sorun olmazyinede kafama taktım tabi.
Hayırlısı olsun canım benim hayalim hep 2 kızdır sanırım kız kardeşimle olan diyaloğumdan ötürü çok iyi bişeydir iki kız olmakBenımkılerde ben sormadan soyledı hepsıperınatlojı zaten %80 kız demıstı ya pazartesı doktorum dogumdaydı bende beklemedım baska doktora gırdım sabırsızlıktan :) oda bıdaha bakmak suretıyle buyuk ıhtımal kız dedı yanı alt bacak arası pozısyonundan baktı bakalım bır sok gelmezse kız gorunuyor
Biliyorum canım 38sin ama annemin 33 yaşında olmuşya çocuğu şuanki devire göre 43 falan oluyo eskiden 19 yaşında anne olduklarını hesaba katarsak :) yani sen gene erken anne olmuşsun öyle düşün :))43 değilim canım 43 e daha çok var allahtan :)
Yaş 33 ense kalınlığı 1.6 çıktı. Eşim yaptıralım diyorense kalınlıgı kactı
senın yasın kac?
benımkı de ısrarlı idi temız cıktı korkma
Dün tam karar verdim istemiyorum diye bugün doktorum çok ısrar etti bilmiyorum fiyat araştırıyor eşimde çok korkuyorum ya sonuç kötü çıkarsa diyesen ne düşünüyosun canım yaptırack mısın
Ben yaptırıcam sonuçta pasta veya baklava yemicekmiyiz hiç hamileliğimizde aynı şekilde bakıyorum onada. Yaptırmayıp eğer gerçekten şeker varsa bebeğe ciddi zarar bunu göze alamam.En son muayene de 3 gün önden gidiyordu sadece şekerle ilgili oldugunu sanmıyorum ben sonuçta bebegin boyu ve yapısıyla ya da erkek olma ihtimaliyle de değişebilir :)
Bende 4 kilo doğmuşum 3.900 küsür :):) ama annemde şeker yokmuş sadece şekere bağlamamak lazım bütün testlerimizi yaptıralım tabiki ama endişeye düşürmeyelim birbirimizi :)
bu arada şeker yüklemesiyle ilgili ben hala kararsızım çoğunluk yaptırmamaktan yana gibi çokda araştırdım net bişey bulamadım ne düşünüyosunuz bununla ilgili ?
Bende öyle düşünüyorum:)ben 27 yaşındayım ve bende balon patlatarak öğrenicem inş.
bence yaşla ilgili değil yapıyla ilgili benden küçük kuzenimde hamile ama o hiç böle şeyler yapmak istemedi bana göre değil dedi ısrar etmeme ragmen :)
Telefonuma indirim bildirimleri geldikçe cinsiyet konusunda ki merakım cezbediliyorgünaydın kızlar
cinsiyeti merak edenler size o kdr çok hak veriyorum kii.. insan tabii ki bilmek istiyor kız ya da erkek olmasını önemsediğinden değil tabiki ama ona göre hareket etmek oğlum ya da kızım diye seslenmek istiyorsun
bir de cinsiyeti öğrenene kdr herkesin yorum yapmasına sinir oluyordum ben ; karnın çıkmış kesin erkek , göstermediyse kesin kız, şöyleyse erkek kız vs herkes doktor kesiliyor resmen doktor göremedi diyorum yok yok kesin erkek diyor doktorun göremediğini sen nasıl göreceksin acaba ??
umarım yakın zamanda herkes bebişinin cinsiyetini öğrenr ve ona göre alışverişlere başlar
ayrıca bgn e bebekte banyo ürünlerinde indirim var haberiniz olsun
ki bunun için bile cinsiyet gerekiyor çünkü taraklar fln ya mavi ya pembe
benim de eşim hemen yaptıralım dediYaş 33 ense kalınlığı 1.6 çıktı. Eşim yaptıralım diyor
Dün tam karar verdim istemiyorum diye bugün doktorum çok ısrar etti bilmiyorum fiyat araştırıyor eşimde çok korkuyorum ya sonuç kötü çıkarsa diye
Niye öcü gibi bakılıyor o zaman anlamış değilimkız baklava ne ki, 1 simitle eşdeğermiş o içilen şeker
ense kalınlığın normal aslında benim içime kötü bişey gelmiyor sadece sen şunu düşün yaptırmazsan sürekli kafana takar mısın bu durumu ? yaptırırsan yani rahatlarsın Allah korusun bişey varsa da ona göre kendini geliştirirsn diye düşünüyorum ama tabi ki karar seninYaş 33 ense kalınlığı 1.6 çıktı. Eşim yaptıralım diyor
Dün tam karar verdim istemiyorum diye bugün doktorum çok ısrar etti bilmiyorum fiyat araştırıyor eşimde çok korkuyorum ya sonuç kötü çıkarsa diye
benim de şuan 32 doğumda 33 olacak. ense kalınlığı 1,6 çıktı ama sorun yok. siz ne yaptıracaksınız ekstra olarak?Yaş 33 ense kalınlığı 1.6 çıktı. Eşim yaptıralım diyor
Canım benim yaşım 32 11+1’de ense kalınlığım 1.2 çıktı,bence ölçümleriniz yüksek değil.Sen doktoruna güveniyormusun,anlaşmalı olduğu labaratuvardan para almak için de yapabiliyorlarmış.1.6 yüksek bir rakam değil kiYaş 33 ense kalınlığı 1.6 çıktı. Eşim yaptıralım diyor
benim öyle oldu yüz üstü yatıyodu göremedik sonra da gitmedim zaten 16 dan önce bakmıyo öyle bi rica üzerine baktı şansıma yüz üstü yatıyoduBacaklarını kapatan,yüz üstü yatan,poposunu dönüp yatan bir bebeğiniz de varsa öğrenemezsiniz kızlar
ben de balon patlattım hatta baya parti yaptık biliyorsunuzBende öyle düşünüyorum:)
yaa evet bişeyler gördükçe insan daha da hevesleniyor ama kesin olması da önemli tabii kiTelefonuma indirim bildirimleri geldikçe cinsiyet konusunda ki merakım cezbediliyorama biraz daha beklemek istiyorum daha net belli olsun diye .
ben cinsiyet için 3 kere ultrasona girdimbenim öyle oldu yüz üstü yatıyodu göremedik sonra da gitmedim zaten 16 dan önce bakmıyo öyle bi rica üzerine baktı şansıma yüz üstü yatıyodu
bnmkıde en son oyleydı ata binmiş gibi yüz üstü yatıyordubenim öyle oldu yüz üstü yatıyodu göremedik sonra da gitmedim zaten 16 dan önce bakmıyo öyle bi rica üzerine baktı şansıma yüz üstü yatıyodu
ya bnm doktorda yaptırmadım dıye tutturdu verify testi yaptırın dıye çok pahalı ama ya nıye bu kadar ısrar edıyorlar kı insanı germekten baska bısey degıl.Yaş 33 ense kalınlığı 1.6 çıktı. Eşim yaptıralım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?