İnşallah canım hepimiz sağlıkla tamamlayalim bu sureci. Senin durumda nasıl oluyor peki doğuma kadar öyle mi devam ediyor ? Ben de biraz okudum.takma canım dünden beri o kadar makale okudum kı hem yerlı hem yabancı bnmde plasentam leteralmiş bıde alt ucunda kanama alanı gördu. ama senınkı gıbı olanlar ılerleyen zamanlarda gercek yerını buluyor kendını yorma sadece su ıc kasılmasn rahmin yeter rahatt ol
doktor önemlı degıl dıyo ama bazı makalelerde bebegın gelısımını etkılıo dıo gercı masallah bızımkı onden gıdıo ama benı en cok endıselendıren alt tarafta kanama alanı olması doktor aktıf deıl dedı ama korkuyorum yınede Allah korusun plasnta ayrılması fılan yazıo nette ama esım oyle bısey olsa doktor derdı dıo bılmıom bn bıraz ayrıntıcıyım zaten basından berı normal bı gebelık olmadı hep yattım inşaallah saglıkla kucagımıza alırız hepımız yaİnşallah canım hepimiz sağlıkla tamamlayalim bu sureci. Senin durumda nasıl oluyor peki doğuma kadar öyle mi devam ediyor ? Ben de biraz okudum.
Bende seninle aynı haftadayım canım bende hissediyorum pıt pıt yapıyor arada bence bebeklerimiz onlar ,bende doktoruma sordum hissediyorum diye banada aynı daha bu haftalarda hissetmen çok zor dedi ama ben hissettiğime eminimkızlar bnm bu hafta 17 bıtcek 18 e gırcem ınsaallah karnımn alt kısmında baznde göbek delıgımn hemen altında pıtıt pıtır balon patlaması gıbı bısey oluo kalp atıo gıbı. doktora bebek olabılır mı dedım ımkansız 4-5 hafta sonra hıssetcen dedı iddalı iddalı o zaman karnmmı kasılıo acaba dıom hayır dıo ben bebek olduguna ınanmak ıstıyorum 22 haftadan sonra mı hıssetcs 6 aylk olcak o zaman nerdeyse mantıklı mı ya bn cok sevınıodum bebek dıe
dime ya yoksa niye olsun sımdıye kadar olmuyorduda bazen de o kadar belırgn oluo ki ama eşim hısettmıo elleynce bn hıssedıyorum. bnce de bebek bn oyle sevcemBende seninle aynı haftadayım canım bende hissediyorum pıt pıt yapıyor arada bence bebeklerimiz onlar ,bende doktoruma sordum hissediyorum diye banada aynı daha bu haftalarda hissetmen çok zor dedi ama ben hissettiğime eminimbide erkek bebek erken hareketlenir diyorlar benimde oğlum olacak
İlk hamileliğim de 20 . Haftamda hissettim canımkızlar bnm bu hafta 17 bıtcek 18 e gırcem ınsaallah karnımn alt kısmında baznde göbek delıgımn hemen altında pıtıt pıtır balon patlaması gıbı bısey oluo kalp atıo gıbı. doktora bebek olabılır mı dedım ımkansız 4-5 hafta sonra hıssetcen dedı iddalı iddalı o zaman karnmmı kasılıo acaba dıom hayır dıo ben bebek olduguna ınanmak ıstıyorum 22 haftadan sonra mı hıssetcs 6 aylk olcak o zaman nerdeyse mantıklı mı ya bn cok sevınıodum bebek dıe
yaaaİlk hamileliğim de 20 . Haftamda hissettim canım
Sagol canım.Hayırlısı olsun canım benim hayalim hep 2 kızdır sanırım kız kardeşimle olan diyaloğumdan ötürü çok iyi bişeydir iki kız olmak
bende şuan 13+2 deyim başka doktora gitmeyi düşündüm ama korkuyorum yine yüzüstü yatar diye :) oğlum da böyle uğraştırmıştı beni her gittiğimde zıplıyordu sırtını dönüyodu yada yüzüstü zıplıyodu ahhh ahhh bücürlerim yaramaz :)ben de balon patlattım hatta baya parti yaptık biliyorsunuzbende çok severim o tarz şeyleri 27 yaşımdayım
yaa evet bişeyler gördükçe insan daha da hevesleniyor ama kesin olması da önemli tabii ki
ben cinsiyet için 3 kere ultrasona girdimilkinde totoyu dönmüş yatıyordu tatlı yedim biraz hareketlensn die tekrar girdim bacaklarını kapamıştı ama birazcık göstermiş yine de doktorum haftaya gel dedi emin olmak istemiş, biraz daha büyüsün diye beklemiş yani 15. haftamda öğrendim 3.sünde direk açmış bacakları bekliyordu
aynen canım :)bnmkıde en son oyleydı ata binmiş gibi yüz üstü yatıyordu
ya bnm doktorda yaptırmadım dıye tutturdu verify testi yaptırın dıye çok pahalı ama ya nıye bu kadar ısrar edıyorlar kı insanı germekten baska bısey degıl.
Evet neden daha önce olmuyodu madem :) o değilse bile biz genede o diye sevelim mutlu oluyoruz öyledime ya yoksa niye olsun sımdıye kadar olmuyorduda bazen de o kadar belırgn oluo ki ama eşim hısettmıo elleynce bn hıssedıyorum. bnce de bebek bn oyle sevcem
ya benim doktorum çok iyidi biraz tatlı e yürü tekrar gel dedi mesela 15 dk sonra tekrar girdim işte. doktora da bağlı sanırımbende şuan 13+2 deyim başka doktora gitmeyi düşündüm ama korkuyorum yine yüzüstü yatar diye :) oğlum da böyle uğraştırmıştı beni her gittiğimde zıplıyordu sırtını dönüyodu yada yüzüstü zıplıyodu ahhh ahhh bücürlerim yaramaz :)
omePa Vm benmkinin adıVutamin ne kullaniyosunuz
Allah banada nasip eder inşallah ikincide kızı hayırlısıyla :)Sagol canım.
Bende ıkı kız kardesım benım de hep hayalim iki kızım olmasıydı ınsallah gerçeklesırsaglıklaaaa
Bence kız o yüzdenOh maşallah ona yaa 12 ,13 haftalarda cinsiyet öğrenen var bizi niye bekliyoruz bu kaaaa
Ay canım ya İnşâAllah sağlıklıdır bizim bebeğimizdebenim de eşim hemen yaptıralım dedi
doktprun yanında
ben de bir aramızda konusalım istersen dedim:)
doktor bize de ısrarlı oldu
biz 38 yasındayız
benım de 1,6 cıktı kalınlık
ben cok arastırdım ense kalınlıgı normalde sonuc ıyı gelıyor,içini ferah tut
ben de cok korkmustum 10 gunum kabus oldu
ama ıyı cıktı sukur
fiyat ne dediler size
Ben yaptırmak istemiyorum ama doktor çok ısrar etti bilmiyorum eşimin çok kafası karıştıense kalınlığın normal aslında benim içime kötü bişey gelmiyor sadece sen şunu düşün yaptırmazsan sürekli kafana takar mısın bu durumu ? yaptırırsan yani rahatlarsın Allah korusun bişey varsa da ona göre kendini geliştirirsn diye düşünüyorum ama tabi ki karar senin
Ekstra olarak nifty test önerdi doktorumbenim de şuan 32 doğumda 33 olacak. ense kalınlığı 1,6 çıktı ama sorun yok. siz ne yaptıracaksınız ekstra olarak?
Valla eşimde bende öyle düşündüm komisyon için mi yapıyorlar diye. Çünkü daha önce kürtaj olmuştum genetiğe yollamıştık şimdi yine illa oraya yaptır diyorCanım benim yaşım 32 11+1’de ense kalınlığım 1.2 çıktı,bence ölçümleriniz yüksek değil.Sen doktoruna güveniyormusun,anlaşmalı olduğu labaratuvardan para almak için de yapabiliyorlarmış.1.6 yüksek bir rakam değil ki
Bende anlamadım o kadar rahattım ki istemiyorum dedikçe ısrar ediyobnmkıde en son oyleydı ata binmiş gibi yüz üstü yatıyordu
ya bnm doktorda yaptırmadım dıye tutturdu verify testi yaptırın dıye çok pahalı ama ya nıye bu kadar ısrar edıyorlar kı insanı germekten baska bısey degıl.
İnsallahAllah banada nasip eder inşallah ikincide kızı hayırlısıyla :)
Ben ikili yaptırmadım haftaya dörtlüyü yaptırıcamkızlar eşim yarın dörtlu yaptıralım madem dıyo yaptıran var mı ikili yapılmadan bı anlamı olur mu ki valla fenalık geldı su testlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?