2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım hepimiz sağlıkla tamamlayalim bu sureci. Senin durumda nasıl oluyor peki doğuma kadar öyle mi devam ediyor ? Ben de biraz okudum.

kızlar bnm bu hafta 17 bıtcek 18 e gırcem ınsaallah karnımn alt kısmında baznde göbek delıgımn hemen altında pıtıt pıtır balon patlaması gıbı bısey oluo kalp atıo gıbı. doktora bebek olabılır mı dedım ımkansız 4-5 hafta sonra hıssetcen dedı iddalı iddalı o zaman karnmmı kasılıo acaba dıom hayır dıo ben bebek olduguna ınanmak ıstıyorum 22 haftadan sonra mı hıssetcs 6 aylk olcak o zaman nerdeyse mantıklı mı ya bn cok sevınıodum bebek dıe

İnşallah canım hepimiz sağlıkla tamamlayalim bu sureci. Senin durumda nasıl oluyor peki doğuma kadar öyle mi devam ediyor ? Ben de biraz okudum.
doktor önemlı degıl dıyo ama bazı makalelerde bebegın gelısımını etkılıo dıo gercı masallah bızımkı onden gıdıo ama benı en cok endıselendıren alt tarafta kanama alanı olması doktor aktıf deıl dedı ama korkuyorum yınede Allah korusun plasnta ayrılması fılan yazıo nette ama esım oyle bısey olsa doktor derdı dıo bılmıom bn bıraz ayrıntıcıyım zaten basından berı normal bı gebelık olmadı hep yattım inşaallah saglıkla kucagımıza alırız hepımız ya

Bende seninle aynı haftadayım canım bende hissediyorum pıt pıt yapıyor arada bence bebeklerimiz onlar ,bende doktoruma sordum hissediyorum diye banada aynı daha bu haftalarda hissetmen çok zor dedi ama ben hissettiğime eminim bide erkek bebek erken hareketlenir diyorlar benimde oğlum olacak

dime ya yoksa niye olsun sımdıye kadar olmuyorduda bazen de o kadar belırgn oluo ki ama eşim hısettmıo elleynce bn hıssedıyorum. bnce de bebek bn oyle sevcem

İlk hamileliğim de 20 . Haftamda hissettim canım

Kızlar geçen burda bırı atmıştı A101 den korse 10tl
Ben baska sıkı korse de alıcam ama ılk dogumdan sonra takmak ıcın aldım. Ben ılk dogumda takmıstım ona benzettım cırtlı lastıklı gıbı eşime demiştim almış. her korse ıle rahat olmayabılır zaten 10tl aldım gıttı :)) size de duyurayım dedım

kızlar eşim yarın dörtlu yaptıralım madem dıyo yaptıran var mı ikili yapılmadan bı anlamı olur mu ki valla fenalık geldı su testlerden

bende şuan 13+2 deyim başka doktora gitmeyi düşündüm ama korkuyorum yine yüzüstü yatar diye :) oğlum da böyle uğraştırmıştı beni her gittiğimde zıplıyordu sırtını dönüyodu yada yüzüstü zıplıyodu ahhh ahhh bücürlerim yaramaz :)

aynen canım :)

dime ya yoksa niye olsun sımdıye kadar olmuyorduda bazen de o kadar belırgn oluo ki ama eşim hısettmıo elleynce bn hıssedıyorum. bnce de bebek bn oyle sevcem
Evet neden daha önce olmuyodu madem :) o değilse bile biz genede o diye sevelim mutlu oluyoruz öyle

ya benim doktorum çok iyidi biraz tatlı e yürü tekrar gel dedi mesela 15 dk sonra tekrar girdim işte. doktora da bağlı sanırım
Vutamin ne kullaniyosunuz
omePa Vm benmkinin adı

Ay canım ya İnşâAllah sağlıklıdır bizim bebeğimizde
Ben yaptırmak istemiyorum ama doktor çok ısrar etti bilmiyorum eşimin çok kafası karıştı
benim de şuan 32 doğumda 33 olacak. ense kalınlığı 1,6 çıktı ama sorun yok. siz ne yaptıracaksınız ekstra olarak?
Ekstra olarak nifty test önerdi doktorum
Valla eşimde bende öyle düşündüm komisyon için mi yapıyorlar diye. Çünkü daha önce kürtaj olmuştum genetiğe yollamıştık şimdi yine illa oraya yaptır diyor
Bende anlamadım o kadar rahattım ki istemiyorum dedikçe ısrar ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…