2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa ne güzel canım seninle aynıyız ama ben daha hiç bişey hissetmiyorum heyecanla bekliyorum oğluşumun hareketlerini

Dün bende gittim ayni sekildeydi cnm yüz Üstü yatiyodu 10 dakika uğraştı doktor döndürmek için bi ara bacaklarini açar gibi oldu çıkıntı gördüm dedi bidaha da açmadı benimde bi oğlum var gönül isterki bide kız olsun :) erkek olursada oğluma kardeş olur hayırlısı 1 ay sonraya kaldı )

Canım ense kalınlığı 1.6 çıktığı için mi ısrar ediyo doktorun. Benimde bebegimin ense kalınlığı 1.6 gayet iyi dedi doktorum

Amin cnm inşallah dikkat edicez internet ten de çok araştırmamak lazım doktor ne dediyse guvencez mecbur internet çok yanıltıcı olabilir

Yaptırabilirsen yaptır canım sende , için rahat eder hem. Ben dün biraz araştırdım . Mesela ben İstanbul'dayım İzmir de devlet hastanesi ücretsiz yapıyormuş . Aradım hastaneyi bana şu şekilde bilgi verdiler . Doktorunuz fetal DNA istediğine dair bize sizi sevk edecek , sizde randevu falan almadan erkenden gelip kan vereceksiniz. Sevk okursa eğer , sgk yol masrafını da ödüyormuş sana. İstanbul'da da en uygun yer sisli gibi 1900 TL.

valla benimki yüz üstü yatıyoken dedi görünmüyo bacak arasına baktı bacağını kıvırmış kapatmış mümkün değil fırsat vermiyo dedi 1 ay sonrada attı beni :)

Canım ense kalınlığı 1.6 çıktığı için mi ısrar ediyo doktorun. Benimde bebegimin ense kalınlığı 1.6 gayet iyi dedi doktorum
Hayır canım ona normal dedi ama ikili kan sonucumda yüksek risk çıktı
Erkek dediginde nekadarlikti cnm çıkıntı gormusmuydu merak ettim
Erkek dediğinde 11+4 falandı galiba canım erkeğe benziyor dedi şuan 13+3 %99.9 kız dedi sağlıkla gelsin İnşâAllah
Benimde dün 1.6 cıktı doktor çok güzel çıkmış dedi endise etme cnm
İnşâAllah canım. İkili test için kan vermediniz mi?
ya canım bu süper bi bilgi. Özel hastane veriyor mu acAba sevk? Yol masrafını ödemesi de güzelmiş :) dün yazmıştın tekrar sorayım unuttum kusura bakma. bu 1900₺ dediğin yerin adı ne ? Benim bulantılarım çok çok yoğun hala yola dayanır mı bünyem bilemem

Cnm ben kendi yaşım için soruyorum ben 91 doğumluyum sen kaç doğumlusun

Aynen öyle biraz önce 2 bardak kola içtim napayım canım istedi mesela

Özel hastane yonlendirebilir mi bilmiyorum canım , onu öğrenmen gerek. Şişli Fulya genetix yerin adı . Ben kan sonuclarını bekliyorum. Çıktığı zaman yaptıracağım kesin .

Hepsiburada.com da banyo seti indirimdeymiş kızlar sizce nasıl :)

Eklentiler

• 975DE0AE-744C-4D60-B9CE-387AC593649C.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…