2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben de bundan istiyorum ama fiyatı 1000 civarı di mi? çok kişi memnun ama hiç şikayet duymadım. belki bu tarz başka marka da alabilirim. anne yanı için 1000 fazla mı bilemedim
Evet şuanki fiyatları öyle canım ama indirime giriyor arada diğer markalara göre yatağı daha ortopedikmiş birde reflü pozisyonu oluyor ben jokerden 580 e aldım

Evet şuanki fiyatları öyle canım ama indirime giriyor arada diğer markalara göre yatağı daha ortopedikmiş birde reflü pozisyonu oluyor ben jokerden 580 e aldım
aaa 580 süper almışsın internetten mi aldın mağazadan mı ? çok oldu mu alalı

aaa 580 süper almışsın internetten mi aldın mağazadan mı ? çok oldu mu alalı
Altunizade şubesinden mağazadan almıştım cnm. Oldu baya bilseydim yazardım ama daha erkendi diye ben de sırf indirimde diye aldım ne olur neolmaz pek bişey almıyorum ama yine görürsem indirimde etiketlerim seni cnm

Hayırlısıyla kucağında almayı nasip etsin Rabbim benim dokturum söylemedi geçen hfta gittim 4 aylik olmayana kadar soylemicekmis

Gözün aydin canım , sağlıkla gelsin prensesin

Altunizade şubesinden mağazadan almıştım cnm. Oldu baya bilseydim yazardım ama daha erkendi diye ben de sırf indirimde diye aldım ne olur neolmaz pek bişey almıyorum ama yine görürsem indirimde etiketlerim seni cnm
iyi almışssın canım güle güle kullan. ben de şimdi anne yanı beşik için acele etmiyorum tabi yaza kadar indirimde görürsem alırım

Rahim, bağlar vs genişliyor ondan, bana da oluyo arada..

Hayırlısıyla kucağında almayı nasip etsin Rabbim benim dokturum söylemedi geçen hfta gittim 4 aylik olmayana kadar soylemicekmis
Normalde kesin söylemem 4 aydan önce ama bu çok belli dedi:) bacakları jimnastik yapıyor gibi bir açtı ben bile gördüm boştu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…