Teyzeler doktordan geldik ikili tarama yapıldı ense kalınlığı 1.53 dedi doktor ultrasonda bir sıkıntı yoktu çok şükür veee bir kızçe daha geliyor ben 4 aydan önce kesin bişey söylemem ama bu baya baya kız dedi
ben de bundan istiyorum ama fiyatı 1000 civarı di mi? çok kişi memnun ama hiç şikayet duymadım. belki bu tarz başka marka da alabilirim. anne yanı için 1000 fazla mı bilemedim
Evet şuanki fiyatları öyle canım ama indirime giriyor arada diğer markalara göre yatağı daha ortopedikmiş birde reflü pozisyonu oluyor ben jokerden 580 e aldım
Evet şuanki fiyatları öyle canım ama indirime giriyor arada diğer markalara göre yatağı daha ortopedikmiş birde reflü pozisyonu oluyor ben jokerden 580 e aldım
Altunizade şubesinden mağazadan almıştım cnm. Oldu baya bilseydim yazardım ama daha erkendi diye ben de sırf indirimde diye aldım ne olur neolmaz pek bişey almıyorum ama yine görürsem indirimde etiketlerim seni cnm
Teyzeler doktordan geldik ikili tarama yapıldı ense kalınlığı 1.53 dedi doktor ultrasonda bir sıkıntı yoktu çok şükür veee bir kızçe daha geliyor ben 4 aydan önce kesin bişey söylemem ama bu baya baya kız dedi
Altunizade şubesinden mağazadan almıştım cnm. Oldu baya bilseydim yazardım ama daha erkendi diye ben de sırf indirimde diye aldım ne olur neolmaz pek bişey almıyorum ama yine görürsem indirimde etiketlerim seni cnm
kızlar bnm bu hafta 17 bıtcek 18 e gırcem ınsaallah karnımn alt kısmında baznde göbek delıgımn hemen altında pıtıt pıtır balon patlaması gıbı bısey oluo kalp atıo gıbı. doktora bebek olabılır mı dedım ımkansız 4-5 hafta sonra hıssetcen dedı iddalı iddalı o zaman karnmmı kasılıo acaba dıom hayır dıo ben bebek olduguna ınanmak ıstıyorum 22 haftadan sonra mı hıssetcs 6 aylk olcak o zaman nerdeyse mantıklı mı ya bn cok sevınıodum bebek dıe