Bu soruyu neden sorduklarını çözemedim. 60 yaşında bi kadın mesela neden sorar, kendi mi yaptıracak, bilgiye mi ihtiyacı var, hayır. O zaman sormasının altındaki neden nedir bulamadım bi türlü..
Özel hastane yonlendirebilir mi bilmiyorum canım , onu öğrenmen gerek. Şişli Fulya genetix yerin adı . Ben kan sonuclarını bekliyorum. Çıktığı zaman yaptıracağım kesin .
Kızıma hamıleyken kız cocugu gormustun bana sımsıkı sarılmıstı rüyam cıktı :)) ama bunda gorduysem de hatırlamıyorum. Ben eylulde hamıle kalmayı planlamıstım zaten bır ay oncesınde rüyamda suyun ıcınde pembe battanıyeli kız cocugu görmüştüm :)) bılınc altımı artık bılemıyorum :))
Teyzeler doktordan geldik ikili tarama yapıldı ense kalınlığı 1.53 dedi doktor ultrasonda bir sıkıntı yoktu çok şükür veee bir kızçe daha geliyor ben 4 aydan önce kesin bişey söylemem ama bu baya baya kız dedi
Eşim ailesine riskten söz etmiş , kayinvalidem ah vah ederek konuşuyordu telde :))) artık kızamıyorum da ya yahu ben hamile halimle gittim hastanede kaldım 2 gün görümcem doğum yaptı , arayıp bir hal hatır sormuyorlar tek yaptıkları ah vah demek . Yazık ya, acıyorum böyle kendini değersizleştiren insanlara .
Duygusallık varmı duygusallık
Bende enerjım tavan oluyor ama bazen de hele esıme karsı asırı hassasım sakalasırken gozlerım doluyor ınan sok oluyorum kendımı tanıyamıyorum esımde sasırıyor sonra halıme gülüyoruz ay ben trip bıle atmamm noldu bana
Kızım uyurken bakıyorum sonra
Eşim ailesine riskten söz etmiş , kayinvalidem ah vah ederek konuşuyordu telde :))) artık kızamıyorum da ya yahu ben hamile halimle gittim hastanede kaldım 2 gün görümcem doğum yaptı , arayıp bir hal hatır sormuyorlar tek yaptıkları ah vah demek . Yazık ya, acıyorum böyle kendini değersizleştiren insanlara .
: ))deli onlar.bende neler duydum da bakma ben cevaplarini verdim.kv ile gorusmuyorum esimin evde olmadigini tahmin ettigi bir saatte aradi kizi haftaya dogum yapacak bak kizkardesin 3 tane saglikli dogurdu senin karin bir tanedr takildi dedi baktim esim kufur ediyor aldim hayirdir dedim yok oglanmis bebek pek sevindim diyor bende bi dunya saydım kapattim.esimedr ayri saydim sen nasil onlara anlatirsin risk benim bebek benim diye.
Kendi oz kuzenimde aramis ooo erkegi tutturdun diyor sanki 10 kizim varda erkek icin mi ugrasiyordum daha evleneli 7 ay oldu benim dimi ins sen tutturursun 3 kizdan sonra dedim.
Yani insanida kendilerine benzetiyorlar.
Valla canım cinsiyetçi yaklaşım ülkemizin kanayan yarası maalesef keşke olmasa ama :/ ben takmıyorum bu cehaleti çünkü eğer takarsam çok sinir olacağım şeyler oluyor bugün çok mutluyum kimse bozamaz
Teyzeler doktordan geldik ikili tarama yapıldı ense kalınlığı 1.53 dedi doktor ultrasonda bir sıkıntı yoktu çok şükür veee bir kızçe daha geliyor ben 4 aydan önce kesin bişey söylemem ama bu baya baya kız dedi
Kızlar sonunda içime sinen Bi doktor buldum.. Uzun uzun inceledi hem renkli hem normal baktı.. Ama bizim hanım kız pek nazlıydı elini yanağına koymuş hiç yüzünü dönmedi ama olsun gelişimi falan güzel dedi doktorum :), :)