2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu soruyu neden sorduklarını çözemedim. 60 yaşında bi kadın mesela neden sorar, kendi mi yaptıracak, bilgiye mi ihtiyacı var, hayır. O zaman sormasının altındaki neden nedir bulamadım bi türlü..
çocuğu olmuyor mu merakı:)
içimizdeki fesat kadını durduramıyoruz, toplumsal yaramız:)

Düşünsenize bana da eşimin kuzeni samimi de değilim,direkt canım cinsiyet belli olmadı mı diye soruyor hadsz insanlar ya

Ay inş yaa wala başından beri kız hissediyorum rüyamda kız gördüm çin takvimi ve rus takvimi kız diyor erkek derşe şoka girerim
Kızıma hamıleyken kız cocugu gormustun bana sımsıkı sarılmıstı rüyam cıktı :)) ama bunda gorduysem de hatırlamıyorum. Ben eylulde hamıle kalmayı planlamıstım zaten bır ay oncesınde rüyamda suyun ıcınde pembe battanıyeli kız cocugu görmüştüm :)) bılınc altımı artık bılemıyorum :))

canim hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses. Ben dr yarın gidicem hastaneye bakalim artık soylerler inşallah cinsiyeti

Sen stres yapmazmisin lutfen.stresten degil hamilelikten havalardan hormonlardan o : )
Eşim ailesine riskten söz etmiş , kayinvalidem ah vah ederek konuşuyordu telde :))) artık kızamıyorum da ya yahu ben hamile halimle gittim hastanede kaldım 2 gün görümcem doğum yaptı , arayıp bir hal hatır sormuyorlar tek yaptıkları ah vah demek . Yazık ya, acıyorum böyle kendini değersizleştiren insanlara .

Bende oyleyim nedense bir kaç gündür ve aşırı sinirli ve tahammülsüzüm ... Sanırım aşırı stresten dolayı
Duygusallık varmı duygusallık
Bende enerjım tavan oluyor ama bazen de hele esıme karsı asırı hassasım sakalasırken gozlerım doluyor ınan sok oluyorum kendımı tanıyamıyorum esımde sasırıyor sonra halıme gülüyoruz ay ben trip bıle atmamm noldu bana
Kızım uyurken bakıyorum sonra

Yokyok bu surec bana gore degıllllllll

canim hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses. Ben dr yarın gidicem hastaneye bakalim artık soylerler inşallah cinsiyeti

Gönlüne göre olsun canım ben hiç beklemiyordum sata göre 12+6 ama ultrasonda 12+1 gösterdi küçük hanım :)

Ah canım boşver onları ya amaaaann bana da bugün kız diyince 'olsun ' denildi düşün hiç umursamıyorum valla

: ))deli onlar.bende neler duydum da bakma ben cevaplarini verdim.kv ile gorusmuyorum esimin evde olmadigini tahmin ettigi bir saatte aradi kizi haftaya dogum yapacak bak kizkardesin 3 tane saglikli dogurdu senin karin bir tanedr takildi dedi baktim esim kufur ediyor aldim hayirdir dedim yok oglanmis bebek pek sevindim diyor bende bi dunya saydım kapattim.esimedr ayri saydim sen nasil onlara anlatirsin risk benim bebek benim diye.
Kendi oz kuzenimde aramis ooo erkegi tutturdun diyor sanki 10 kizim varda erkek icin mi ugrasiyordum daha evleneli 7 ay oldu benim dimi ins sen tutturursun 3 kizdan sonra dedim.
Yani insanida kendilerine benzetiyorlar.

Bana kizima hamileyken olsun napacaksin elinde degil diyen oldu.kafayi yemisler gercekten.
Kiz cocugun yerini ne tutabilir

Bana kizima hamileyken olsun napacaksin elinde degil diyen oldu.kafayi yemisler gercekten.
Kiz cocugun yerini ne tutabilir
Valla canım cinsiyetçi yaklaşım ülkemizin kanayan yarası maalesef keşke olmasa ama :/ ben takmıyorum bu cehaleti çünkü eğer takarsam çok sinir olacağım şeyler oluyor bugün çok mutluyum kimse bozamaz

valla bana denk gelmedi maalesef :)
Yaa göremedi mi tühh, keşke bi yarım saat sonra fln tekrar alsaydı doktor seni..
Cnm ben kendi yaşım için soruyorum ben 91 doğumluyum sen kaç doğumlusun
Ben de 91 doğumluyum :)
Gözünüz aydın canım gruptaki kızlarda çoğalmaya başladı

Kizlar napiyosunuz nasılsınız Uzun bir zamandir giremiyorum nasıl gidiyor hamilelik detaylı ultrason işini ne yaptınız :) 17+1 olduk biz minik paşamla

Kızlar sonunda içime sinen Bi doktor buldum.. Uzun uzun inceledi hem renkli hem normal baktı.. Ama bizim hanım kız pek nazlıydı elini yanağına koymuş hiç yüzünü dönmedi ama olsun gelişimi falan güzel dedi doktorum :), :)

Eklentiler

• IMG_20181220_162009.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20181220_162002.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…