2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oh iyi yapmışsınız altta kalmıycaksın böyle tiplere karşı deli deliyi görünce sopasını saklarmış

Kizlar napiyosunuz nasılsınız Uzun bir zamandir giremiyorum nasıl gidiyor hamilelik detaylı ultrason işini ne yaptınız :) 17+1 olduk biz minik paşamla
İyiyiz şükürler olsun :) Bende 17+3 üm benim de oğluşum olacak inşallah :))
Doktorum 3 haftada bir muayeneye çağırıyor diğer gidişimizde detaylı ultrason için görüntüleme merkezine göndericekmiş inşallah iyi çıkar :)
Hepimiz kuzucuklarımızı sağsalim kucağımıza alalım inşallah

Oh masallah biz önce detaylı ultrasona sonra doktor randevusuna gideceğiz bir dahaki sefere inşallah :) nerede oturuyorsun sen tatlım :)

Ben bu haftalarda hiç hissediyorum deneyim o zaman çünkü bana kalsa kesin benegim yani:))

Duygusallık hiç yok nedense ya , bende anlattığın gibiydim dokunsan ağlardım . Ama şimdi sinirli ve tembel bir hal aldım. Kızımın hasta olacağından korkmasam kendimi dışarı atacağım bana evde günlerce durmak yaramıyor

Malum olmuş demekki sana bende oğlumda sürekli erkek bebek görüyordum eşimde hep erkek gördü öğrenene kadar o yüzden bunda da çıkar diye kız hissediyorum hayırlısı bakalım

Pekı son günlerde bana nıye böyle oldu çok sinir yaa hıccccc hoslanmammmmmmm
Ben arada atıyorum amaaan her türlü bulasıyor at kendini dışarı
Can sıkıntın gecınce normale donersın canımcım

Bana kizima hamileyken olsun napacaksin elinde degil diyen oldu.kafayi yemisler gercekten.
Kiz cocugun yerini ne tutabilir
Bnm ilki oglum oldu kiz erkek farketmez esimde ayni fikirde onemli olan saglikli dunyaya gelmesi degil sen uzulme ne deseler kulak asma bebegn stresli oluyor sonra yarin ilk defa gtcem sigortm yeni oldu bn ikibucuk aylik ken ogrendm yarn oglumla gtcem oglum kardesine daha belli olmdigi icin cinsiyeti minis ismi takdi cok heyecnli ins iyi haberler alirim bugun tum hamilelere cock istryenlere yasin okuyucm allah yardimcimiz olsun

Ya ne güldüm ya
Hiç lafını etmek istemiyorum ama görüncemler de zorlu hamilelik gecirdi amniyosentez yaptırdı , diğer kızı yeni doğum yaptı vs vs. Daha birşey yok benim ortada ya eşimin abartması ya da kendilerinin. Aman ya :)) illa yüzlerine vuracaksın ki kendilerine gelsinler ama inan ki zerre takmıyorum

Pekı son günlerde bana nıye böyle oldu çok sinir yaa hıccccc hoslanmammmmmmm
Ben arada atıyorum amaaan her türlü bulasıyor at kendini dışarı
Can sıkıntın gecınce normale donersın canımcım
Normal kuzum hormonlar tavan su an
Hafifler bu durum ilerleyen günlerde , en azından bende öyle oluyordu.
Yarın çıkacağım zaten hava nasıl olursa olsun çocuklu olunca gidilecek tek yer avm. Hem kazak falan almıştım int üzerinden kısa geldi kolları onu değiştiririm çıkmak için bahanem olur.

Ins guzel haberler alirsin
Benim kizimda cinsiyeti ogrenmeden once cekirdek kardesim diye seviyordu karnimi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…