Ya ne güldüm ya
Hiç lafını etmek istemiyorum ama görüncemler de zorlu hamilelik gecirdi amniyosentez yaptırdı , diğer kızı yeni doğum yaptı vs vs. Daha birşey yok benim ortada ya eşimin abartması ya da kendilerinin. Aman ya :)) illa yüzlerine vuracaksın ki kendilerine gelsinler ama inan ki zerre takmıyorum
Lafa bak işte ya ... Cehaletle uğraşmak cidden zor... Bak benim bebeğin cinsiyette belli olsun :) aynı cümleyi bana da kuracaklardır adım kadar eminim :))
Benim eşimin de ağzı hiç durmuyor şu konularda , hatta sırf bizimle ilgili değil ailemle , akrabalarımla gili herşeyi ailesinden duyuyorum :))) eşim olmasa birşey derdim de neyse
Erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyorlar.
Benim eşimin de ağzı hiç durmuyor şu konularda , hatta sırf bizimle ilgili değil ailemle , akrabalarımla gili herşeyi ailesinden duyuyorum :))) eşim olmasa birşey derdim de neyse
Erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyorlar.
dime bişey olmalı bu kadar ısrarın arkasnda sonucta bu zorunlu bısey degıl bu kadar strese sokuolar ınsanı ama eşim 4luyu yaptracak heralde adamıda strese soktular zaten tüp bebek benimki daha basından streslı basladı Allah sonumuzu hayır etsın saglıkla alalım ınsaallah kucagımıza
Normal kuzum hormonlar tavan su an
Hafifler bu durum ilerleyen günlerde , en azından bende öyle oluyordu.
Yarın çıkacağım zaten hava nasıl olursa olsun çocuklu olunca gidilecek tek yer avm. Hem kazak falan almıştım int üzerinden kısa geldi kolları onu değiştiririm çıkmak için bahanem olur.
Bulantı ve tiksinme azaldı ama devam ediyor tabi . Fakat kusma bitti çokça şükür hapla o yeter bana çünkü yediğim vücudumda kalıyor en son salı günü içtiğim bir bardak su bile çıkmaya başlamıştı artIk 5 e falan çıkmıştı kusma o beni yıpratıyor dün ve bugün iyiyim
Lafa bak işte ya ... Cehaletle uğraşmak cidden zor... Bak benim bebeğin cinsiyette belli olsun :) aynı cümleyi bana da kuracaklardır adım kadar eminim :))
Ozel bolgeyi sole bi etraftan toplatiyorum zaten tam yaptirmaya hic bir zaman gozum yemedi.o kadarini yaparlar ins ya etraftan azcik
Ama benim kol ve bacak 1 yildir bitmisti hic cikmiyordu simdi çam ormani seklinde : (simdi bi gitsem bide nisan sonu gitsem yeter bana.
Bulantı ve tiksinme azaldı ama devam ediyor tabi . Fakat kusma bitti çokça şükür hapla o yeter bana çünkü yediğim vücudumda kalıyor en son salı günü içtiğim bir bardak su bile çıkmaya başlamıştı artIk 5 e falan çıkmıştı kusma o beni yıpratıyor dün ve bugün iyiyim
Kursunlar boşver :) sen kızın ve bebeğin sağlıkla huzurla yaşayacaksınız zaten
yahu kızlara kurban olsun cahıller!!! 3,5yasında kı kızım tabaga elma portkal koymus bana getırıyor hadı anne yıyelım dıye
Dun sırf cınsıyet ıcın arayan bırıne büyük ıhtımal kız belli degıl dedım ‘hee daha degısır o yaaa’ dedi yooooo ben kız ıstıyorum zaten bılıyorsun dedım. Olsun saglıklı olsun yeter dıyo yaaaa bı kayboll uzatmadım yuz yuze gelcem erkek olunca neeee oluyor dıye sorucam acıklasın kocaman oglu var cok super ya bılmesem
dime bişey olmalı bu kadar ısrarın arkasnda sonucta bu zorunlu bısey degıl bu kadar strese sokuolar ınsanı ama eşim 4luyu yaptracak heralde adamıda strese soktular zaten tüp bebek benimki daha basından streslı basladı Allah sonumuzu hayır etsın saglıkla alalım ınsaallah kucagımıza