2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Iyi kotu hic 1 seyi paylasmayiz biz ama iste esim bos bulunup soylemis.
Aman aynen ne takacagiz bosver

Lafa bak işte ya ... Cehaletle uğraşmak cidden zor... Bak benim bebeğin cinsiyette belli olsun :) aynı cümleyi bana da kuracaklardır adım kadar eminim :))

Iyi kotu hic 1 seyi paylasmayiz biz ama iste esim bos bulunup soylemis.
Aman aynen ne takacagiz bosver
Benim eşimin de ağzı hiç durmuyor şu konularda , hatta sırf bizimle ilgili değil ailemle , akrabalarımla gili herşeyi ailesinden duyuyorum :))) eşim olmasa birşey derdim de neyse
Erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyorlar.

Kesinlikle katiliyorum pis dedikoducu bosbogaz erkekler

Yarin epilasyona gidecegim hamileligimde ilk defa ins aci esigim dusmemistir bir yandan da aciyacak diye korkuyorum

Ya ben bir kaç gündür hiç doymuyorum ne yesem 10 dk sonra yememiş gibi kendimi aç hissediyorum. Allah sonumu hayır etsin

Bide benim meme hassasiyetim gecti ama uclari sanki yara gibi nasil aciyor onceden olmusmuydu hatirlamiyorum haftaya detayliya gidince soracagim

Pay aliyorlarmis
dime bişey olmalı bu kadar ısrarın arkasnda sonucta bu zorunlu bısey degıl bu kadar strese sokuolar ınsanı ama eşim 4luyu yaptracak heralde adamıda strese soktular zaten tüp bebek benimki daha basından streslı basladı Allah sonumuzu hayır etsın saglıkla alalım ınsaallah kucagımıza

Yarin epilasyona gidecegim hamileligimde ilk defa ins aci esigim dusmemistir bir yandan da aciyacak diye korkuyorum
Ben yüz bölgesi için gittim geçen haftalarda ağrı eşiğim düşmüştü . Özel bölgeyi yapmıyorlar ama ya . Benim için büyük sıkıntı o.

bende uc gün eve gırmıcem cık cık eve girme...sabret yaza 5 ay var

Buldum canımm kusmayı durdurdu ama bulantıyı durdurmadı. Senin nasıl oldu bulantılar da geçti mi
Bulantı ve tiksinme azaldı ama devam ediyor tabi . Fakat kusma bitti çokça şükür hapla o yeter bana çünkü yediğim vücudumda kalıyor en son salı günü içtiğim bir bardak su bile çıkmaya başlamıştı artIk 5 e falan çıkmıştı kusma o beni yıpratıyor dün ve bugün iyiyim

Lafa bak işte ya ... Cehaletle uğraşmak cidden zor... Bak benim bebeğin cinsiyette belli olsun :) aynı cümleyi bana da kuracaklardır adım kadar eminim :))

Kursunlar boşver :) sen kızın ve bebeğin sağlıkla huzurla yaşayacaksınız zaten

Ben yüz bölgesi için gittim geçen haftalarda ağrı eşiğim düşmüştü . Özel bölgeyi yapmıyorlar ama ya . Benim için büyük sıkıntı o.
Ozel bolgeyi sole bi etraftan toplatiyorum zaten tam yaptirmaya hic bir zaman gozum yemedi.o kadarini yaparlar ins ya etraftan azcik
Ama benim kol ve bacak 1 yildir bitmisti hic cikmiyordu simdi çam ormani seklinde : (simdi bi gitsem bide nisan sonu gitsem yeter bana.

yahu kızlara kurban olsun cahıller!!! 3,5yasında kı kızım tabaga elma portkal koymus bana getırıyor hadı anne yıyelım dıye
Dun sırf cınsıyet ıcın arayan bırıne büyük ıhtımal kız belli degıl dedım ‘hee daha degısır o yaaa’ dedi yooooo ben kız ıstıyorum zaten bılıyorsun dedım. Olsun saglıklı olsun yeter dıyo yaaaa bı kayboll uzatmadım yuz yuze gelcem erkek olunca neeee oluyor dıye sorucam acıklasın kocaman oglu var cok super ya bılmesem

Bugün bı arkadaşın paylaşımında okumuştum Dr. Test yaptırırsan bana 500₺ veriyorlar ona rağmen yaptırma diyorum yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…