2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya portakalini elmasini severim ben onun kuzum benim

Çok sevindim canım. Katılıyorum kusmak insanın direncini kırıyor. Bulantı ve tiksinme bende hala var. O da geçsin diye bekliyorum bakalım

Dün 4 kez kustum bugün kusmadim gün gunu tutmuyor az kaldı diye avutup duruyorum iste 3 kg gitti
Bende az kaldı diye düşünüyordum ama geçmeyecek diye korkmaya başladım artık. Sen de kilo kaybetmişsin o zaman doktoruna danış derim ilaç için. 4 kez kusmak da çok

Olmaz tabi ama kizi tadindan yenmiyor iste : ))
Komacan o tabi ki abla oluyor biberon getircen kardesini sevecek daha : ))
Doktor sende bakabılırsın dedı anneeee duydun mu ben komacan oldugum ıcın bakabılırsın dedı (insallah böyle devam eder )
akıllı cimcimeler yaa bakalım nasıl ablalık yapacaklar

Bende de tam aksine bacak falan çok seyrek kaldı , mecbur kaç aydır bikini bolgesi için jilet kullanıyorum lazerden öncesine dönmesine az kaldı özel bölge için 6. Aydan sonra gideceğim . Doğuma kadar iki seans girersem rahat ederim ya

Benim kız kardeşimin 3 kızı var biri 8 ikisi 5 yaşında (ikizler ) nasıl bıcır bıcır kuzular masa topluyor bulaşık makinesi yerleştiriyorlar :) kuzenimin oğlu var anne çay koy diye sofradan bağırıyor daha yaş 3 evladın kızı erkeği mi olur hayırlısı olsun evine ailesine vatanına milletine . Ahlaklı vicdanlı olsun

Yaaa Sorma koskocaaaaa 5ay amaaan oraya gırme hiççççç 40ı cıkmadan günes olur sokaga parka bahceye atarız kendımızı
Benim eşim evhamlı bacım, istiyor ki hep evde oturayım kızımda cikamadim hiç sırf tartışmamak adına şimdi öyle olmaz ama çıkarım sürekli annem ,ablam bende olur zaten kolay olur gibi.
Bir de tam yaz bebeği olacaklar yeşillikler bizi bekler

Doktor sende bakabılırsın dedı anneeee duydun mu ben komacan oldugum ıcın bakabılırsın dedı (insallah böyle devam eder )
akıllı cimcimeler yaa bakalım nasıl ablalık yapacaklar
Yaa kiyamam ben nasil ablalik sevgisiyle doluyorlar hemen : )ins hep bole devam ederler.

Iste benim biten yerler cikti heo fazlasi ile malesef cok can sıkıcı.
Bende aynen dusundum 2 seans gitsem yeter.
Ozel bolgeyi 6.aydan sonra mi yapiyorlarmis

Benım kız hem dagıtıyor sonra topluyor sen eğilmee anne kardesım varya dıyor ahhh canım kızımm keşke hep öyle uslu olsan
Ya kuzenın oğluna kahkaha attımmm bıcırıkkk annesı öğretırse oda yapar.. tabı ev ısı bekleyen yok kendı sorumluluklarını yerıne getırmeyı,bencıl olmamayı öğrenmelıler... benım halamın 4 oğlu var genc cocuklar ıcınde evlı de var hepsı masa kaldırır annelerıne yardım ederler.. nasıl yetıstırırsen öyle oluyor tabı :))
Çok tatlı bir küçük abla olacak

ee yaza gelıyor kı hava cok güzel olur ben 20gun falan olunca Rabbım saglık versın kalabalıga sokmadan ablasıyla parka sahıle temız hava alacagımız yerlere gıderım :) zaten 3ayı olunca tatile hangı sehırde oluruz bılınmez kaçarımmmm buralardan

Banaaa eşimin kuzeni ya mesajla canım cinsiyet belli mi diyor. Değil dedim sağlıklı olsun da diyor. Amin dedim hadi görüşürüz dedi. Deli oldum deli ya sen kimsin

Ya kızlar bana söyler misiniz ayrıntılı ultrasonda neler oluyor? Bugün doktorum ayrıntılıya gerek yok zaten hollandada almanyada falan da yapılmıyor ben zaten hacettepenin gösterdiği bütün parametrelere bakıyorum dedi. Eğer önemli bişey varsa ya da ekstra başka şehre gidip yaptırcam ?

Yaa kiyamam ben nasil ablalik sevgisiyle doluyorlar hemen : )ins hep bole devam ederler.
Senın kız kesinnnnnnn kocaman abla...
benım kız sadece herkesı paylaşabılır mı endıselıyım ama elımızden gelenı yapıcaz ben sımdıden başladım kafasına yer edınsın...onun harıcı bana yardım eder emınımm :)))) bakalımm guzel olacak ınsallah a
Banaaa eşimin kuzeni ya mesajla canım cinsiyet belli mi diyor. Değil dedim sağlıklı olsun da diyor. Amin dedim hadi görüşürüz dedi. Deli oldum deli ya sen kimsin
ya cınsıyet sormaya arıyorlar şaka gıbı... sende bunun ıcın mı aradın deseydın... bırak ya bunlar hafıf kalır daha neler goreceksınız...
Emıyor mu emıyor mu emıyor mu emıyor mu emıyormuu emıyor muu..... sütün varmı sütün varmı sütün varmı... yetiyor mu yetiyor mu...gazı varrrrr gazııııııııııııııııııı
Zayıf mı sankı mama versene... mama verme mama!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…