Ya portakalini elmasini severim ben onun kuzum benimyahu kızlara kurban olsun cahıller!!! 3,5yasında kı kızım tabaga elma portkal koymus bana getırıyor hadı anne yıyelım dıye
Dun sırf cınsıyet ıcın arayan bırıne büyük ıhtımal kız belli degıl dedım ‘hee daha degısır o yaaa’ dedi yooooo ben kız ıstıyorum zaten bılıyorsun dedım. Olsun saglıklı olsun yeter dıyo yaaaa bı kaybolluzatmadım yuz yuze gelcem erkek olunca neeee oluyor dıye sorucam acıklasın kocaman oglu var cok super ya bılmesem
Çok mutlu oldum canım allah razı olsun arkadaşınada selamımı ve teşekkürlerimi ilet olurmucanım bnde yarın okuyacagım hem cuma ya yarın cuma saatı okuyacagım ınsaallah hamıle bır arkadasımda var bugun ona da soledm oda okıcak :)
Komacan abla oldum ya ondan ben yapabılırımYa portakalini elmasini severim ben onun kuzum benim
Çok sevindim canım. Katılıyorum kusmak insanın direncini kırıyor. Bulantı ve tiksinme bende hala var. O da geçsin diye bekliyorum bakalımBulantı ve tiksinme azaldı ama devam ediyor tabi . Fakat kusma bitti çokça şükür hapla o yeter bana çünkü yediğim vücudumda kalıyor en son salı günü içtiğim bir bardak su bile çıkmaya başlamıştı artIk 5 e falan çıkmıştı kusma o beni yıpratıyor dün ve bugün iyiyim
Kursunlar boşver :) sen kızın ve bebeğin sağlıkla huzurla yaşayacaksınız zaten
Olmaz tabi ama kizi tadindan yenmiyor iste : ))Komacan abla oldum ya ondan ben yapabılırım
Evladın kızı erkegı mı olur ya
Bende az kaldı diye düşünüyordum ama geçmeyecek diye korkmaya başladım artık. Sen de kilo kaybetmişsin o zaman doktoruna danış derim ilaç için. 4 kez kusmak da çokDün 4 kez kustum bugün kusmadim gün gunu tutmuyor az kaldı diye avutup duruyorum iste 3 kg gitti
5 koca aybende uc gün eve gırmıcemcık cık eve girme...sabret yaza 5 ay var
Doktor sende bakabılırsın dedı anneeee duydun mu ben komacan oldugum ıcın bakabılırsın dedıOlmaz tabi ama kizi tadindan yenmiyor iste : ))
Komacan o tabi ki abla oluyor biberon getircen kardesini sevecek daha : ))
Bende de tam aksine bacak falan çok seyrek kaldı , mecbur kaç aydır bikini bolgesi için jilet kullanıyorum lazerden öncesine dönmesine az kaldıOzel bolgeyi sole bi etraftan toplatiyorum zaten tam yaptirmaya hic bir zaman gozum yemedi.o kadarini yaparlar ins ya etraftan azcik
Ama benim kol ve bacak 1 yildir bitmisti hic cikmiyordu simdi çam ormani seklinde : (simdi bi gitsem bide nisan sonu gitsem yeter bana.
Yaaa Sorma koskocaaaaa 5ay5 koca ay
Ondan sonra bebek ve gaz nöbetleri
Nerdesin kız sen :)Kizlar napiyosunuz nasılsınızUzun bir zamandir giremiyorum nasıl gidiyor hamilelik detaylı ultrason işini ne yaptınız :) 17+1 olduk biz minik paşamla
Benim kız kardeşimin 3 kızı var biri 8 ikisi 5 yaşında (ikizler ) nasıl bıcır bıcır kuzular masa topluyor bulaşık makinesi yerleştiriyorlar :) kuzenimin oğlu var anne çay koy diye sofradan bağırıyor daha yaş 3yahu kızlara kurban olsun cahıller!!! 3,5yasında kı kızım tabaga elma portkal koymus bana getırıyor hadı anne yıyelım dıye
Dun sırf cınsıyet ıcın arayan bırıne büyük ıhtımal kız belli degıl dedım ‘hee daha degısır o yaaa’ dedi yooooo ben kız ıstıyorum zaten bılıyorsun dedım. Olsun saglıklı olsun yeter dıyo yaaaa bı kaybolluzatmadım yuz yuze gelcem erkek olunca neeee oluyor dıye sorucam acıklasın kocaman oglu var cok super ya bılmesem
Doktor sende bakabılırsın dedı anneeee duydun mu ben komacan oldugum ıcın bakabılırsın dedı(insallah böyle devam eder )
akıllı cimcimeler yaa bakalım nasıl ablalık yapacaklar
Benim eşim evhamlı bacım, istiyor ki hep evde oturayım kızımda cikamadim hiç sırf tartışmamak adına şimdi öyle olmaz ama çıkarım sürekli annem ,ablam bende olur zaten kolay olur gibi.Yaaa Sorma koskocaaaaa 5ayamaaan oraya gırme hiççççç 40ı cıkmadan günes olur sokaga parka bahceye atarız kendımızı
Yaa kiyamam ben nasil ablalik sevgisiyle doluyorlar hemen : )ins hep bole devam ederler.Doktor sende bakabılırsın dedı anneeee duydun mu ben komacan oldugum ıcın bakabılırsın dedı(insallah böyle devam eder )
akıllı cimcimeler yaa bakalım nasıl ablalık yapacaklar
Iste benim biten yerler cikti heo fazlasi ile malesef cok can sıkıcı.Bende de tam aksine bacak falan çok seyrek kaldı , mecbur kaç aydır bikini bolgesi için jilet kullanıyorum lazerden öncesine dönmesine az kaldıözel bölge için 6. Aydan sonra gideceğim . Doğuma kadar iki seans girersem rahat ederim ya
Benım kız hem dagıtıyor sonra topluyor sen eğilmee anne kardesım varya dıyorBenim kız kardeşimin 3 kızı var biri 8 ikisi 5 yaşında (ikizler ) nasıl bıcır bıcır kuzular masa topluyor bulaşık makinesi yerleştiriyorlar :) kuzenimin oğlu var anne çay koy diye sofradan bağırıyor daha yaş 3evladın kızı erkeği mi olur hayırlısı olsun evine ailesine vatanına milletine . Ahlaklı vicdanlı olsun
Çok tatlı bir küçük abla olacak
ee yaza gelıyor kı hava cok güzel olur ben 20gun falan olunca Rabbım saglık versın kalabalıga sokmadan ablasıyla parka sahıle temız hava alacagımız yerlere gıderım :) zaten 3ayı olunca tatile hangı sehırde oluruz bılınmezBenim eşim evhamlı bacım, istiyor ki hep evde oturayım kızımda cikamadim hiç sırf tartışmamak adına şimdi öyle olmaz ama çıkarım sürekli annem ,ablam bende olur zaten kolay olur gibi.
Bir de tam yaz bebeği olacaklaryeşillikler bizi bekler
Banaaa eşimin kuzeni ya mesajla canım cinsiyet belli mi diyor. Değil dedim sağlıklı olsun da diyor. Amin dedim hadi görüşürüz dedi. Deli oldum deli ya sen kimsinyahu kızlara kurban olsun cahıller!!! 3,5yasında kı kızım tabaga elma portkal koymus bana getırıyor hadı anne yıyelım dıye
Senın kız kesinnnnnnnYaa kiyamam ben nasil ablalik sevgisiyle doluyorlar hemen : )ins hep bole devam ederler.
ya cınsıyet sormaya arıyorlar şaka gıbı... sende bunun ıcın mı aradın deseydın... bırak ya bunlar hafıf kalır daha neler goreceksınız...Banaaa eşimin kuzeni ya mesajla canım cinsiyet belli mi diyor. Değil dedim sağlıklı olsun da diyor. Amin dedim hadi görüşürüz dedi. Deli oldum deli ya sen kimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?