en bombası bunlar iyi günlerin kıymetini bil , ooo büyüdükçe sorunları büyüyor bunlar iyi zamanlar bunlar iyi zamanlar... puffSenın kız kesinnnnnnnkocaman abla...
benım kız sadece herkesı paylaşabılır mı endıselıyım ama elımızden gelenı yapıcaz ben sımdıden başladım kafasına yer edınsın...onun harıcı bana yardım eder emınımm :)))) bakalımm guzel olacak ınsallah a
ya cınsıyet sormaya arıyorlar şaka gıbı... sende bunun ıcın mı aradın deseydın... bırak ya bunlar hafıf kalır daha neler goreceksınız...
Emıyor mu emıyor mu emıyor mu emıyor mu emıyormuu emıyor muu..... sütün varmı sütün varmı sütün varmı... yetiyor mu yetiyor mu...gazı varrrrr gazııııııııııııııııııı
Zayıf mı sankı mama versene... mama verme mama!!!
Benim ki aravara sorguluyor kimi daha cok seversin ben ilk göz agrinim sonucta diye : ))bide ergenlik modlari hafiften biberonu ver desem dogurmasaydin banane dese sasirmam yaniSenın kız kesinnnnnnnkocaman abla...
benım kız sadece herkesı paylaşabılır mı endıselıyım ama elımızden gelenı yapıcaz ben sımdıden başladım kafasına yer edınsın...onun harıcı bana yardım eder emınımm :)))) bakalımm guzel olacak ınsallah a
ya cınsıyet sormaya arıyorlar şaka gıbı... sende bunun ıcın mı aradın deseydın... bırak ya bunlar hafıf kalır daha neler goreceksınız...
Emıyor mu emıyor mu emıyor mu emıyor mu emıyormuu emıyor muu..... sütün varmı sütün varmı sütün varmı... yetiyor mu yetiyor mu...gazı varrrrr gazııııııııııııııııııı
Zayıf mı sankı mama versene... mama verme mama!!!
Benim gittiğim yer 6. Aydan sonra yapabiliriz dedi.Iste benim biten yerler cikti heo fazlasi ile malesef cok can sıkıcı.
Bende aynen dusundum 2 seans gitsem yeter.
Ozel bolgeyi 6.aydan sonra mi yapiyorlarmis
Benimde öyle planlarım var bakalım nasip artıkBenım kız hem dagıtıyor sonra topluyor sen eğilmee anne kardesım varya dıyorahhh canım kızımm keşke hep öyle uslu olsan
Ya kuzenın oğluna kahkaha attımmmbıcırıkkk annesı öğretırse oda yapar.. tabı ev ısı bekleyen yok kendı sorumluluklarını yerıne getırmeyı,bencıl olmamayı öğrenmelıler... benım halamın 4 oğlu var genc cocuklar ıcınde evlı de var hepsı masa kaldırır annelerıne yardım ederler.. nasıl yetıstırırsen öyle oluyor tabı :))
ee yaza gelıyor kı hava cok güzel olur ben 20gun falan olunca Rabbım saglık versın kalabalıga sokmadan ablasıyla parka sahıle temız hava alacagımız yerlere gıderım :) zaten 3ayı olunca tatile hangı sehırde oluruz bılınmezkaçarımmmm buralardan
Hahahahahahahahah suan guluyorum ınsallah yıne gülerim yalan yok kızımda ılk zamanlar sınır oluyordum:))) ama varya ne deseler yuttular kendı torunlarında cocuklarında :))Ü
en bombası bunlar iyi günlerin kıymetini bil , ooo büyüdükçe sorunları büyüyor bunlar iyi zamanlar bunlar iyi zamanlar... puff
belkı de buyuk ya daha mı zor olur kabullenmesı bılemedım.... ama kıyamazzzzz kucuk anne olur kızınn ne güzelll:))Benim ki aravara sorguluyor kimi daha cok seversin ben ilk göz agrinim sonucta diye : ))bide ergenlik modlari hafiften biberonu ver desem dogurmasaydin banane dese sasirmam yani
Ama demez ya benim kizim merhamelidir.
Senin daha kolay birlikte buyuyecekler ee tabi oyuncaginida kıskanmasın mi yani onun oyuncagi o
Bende korkmuyorum nedenseBenimde öyle planlarım var bakalım nasip artıkikinci bebek beni hiç korkutmuyor aksine tecrübeli olduğum için daha kolay geçer gibi geliyor. 7 yıldır çalışma hayatım yok sürekli evdeyim sıkıldım artık , hiç olmaz ikisinden bana sıkılmak için vakit kalmaz
Ben gidiyordum bıraktım hamilelikte zararlı diye biliyorum doktora sor istersen canım bi.Yarin epilasyona gidecegim hamileligimde ilk defa ins aci esigim dusmemistir bir yandan da aciyacak diye korkuyorum
Sana bişey diyim mi aynı versiyondan bende de var.Eşimin kuzeninin eşi Hergün msj atıyor.Artık bugün yazdım.”Benim eşim rahatsız,hastaneye yatma durumu var,biz cinsiyetle filan uğraşmıyoruz “dedim.Kendisinin iki tane kızı var ama o kadar çok erkek çocuk merakları varki size anlatamamBanaaa eşimin kuzeni ya mesajla canım cinsiyet belli mi diyor. Değil dedim sağlıklı olsun da diyor. Amin dedim hadi görüşürüz dedi. Deli oldum deli ya sen kimsin
Iyimis o zaman ben doktordan simdilik izin aldim o aylarda 1 daha izin verirse harika olurBenim gittiğim yer 6. Aydan sonra yapabiliriz dedi.
Doktorum izin verdi.onceki doktorumda mesaj attim hatta o da tamam dediBen gidiyordum bıraktım hamilelikte zararlı diye biliyorum doktora sor istersen canım bi.
Degisik bunlar cidden ya ne kadarda fazlalar.bir kuzenim hamile 2 kizi var teyzem diyor ki ay hadi sen gibi tuttursa o da erkegi bariSana bişey diyim mi aynı versiyondan bende de var.Eşimin kuzeninin eşi Hergün msj atıyor.Artık bugün yazdım.”Benim eşim rahatsız,hastaneye yatma durumu var,biz cinsiyetle filan uğraşmıyoruz “dedim.Kendisinin iki tane kızı var ama o kadar çok erkek çocuk merakları varki size anlatamam
Bende korkmuyorum nedense
Bana bı kaç kısı demıstı kı masallah ‘ununu elemiş eleğini duvara asmış’ gibisin
Ikıde 10cocuklu moduna gırermıyız kızım şöyleeee oturann bır kız olsa belkiiiiii... ben çıldırmacalar severız aksiyon
Benim bi oğlum olduğu için herkes kız bekliyordu, küçük kaynım üniversitede kardeşim gibi severim erkek diye haber verdim hadi ya niye diyor ilkinde de aynı tepkiyi vermişti görümcemde aynı şekil o da bekar daha ne yapayım artık kızı siz yaparsınız biz severiz dedim. Gönlümden kız geçiyordu yalan yok ama düşük tehlikesi geçirdikten sonra hiç önemi yokmuş dedim, hatta eşim sen cinsiyete çok takıldın ondan sınanıyoruz diyor sinir etti beniSana bişey diyim mi aynı versiyondan bende de var.Eşimin kuzeninin eşi Hergün msj atıyor.Artık bugün yazdım.”Benim eşim rahatsız,hastaneye yatma durumu var,biz cinsiyetle filan uğraşmıyoruz “dedim.Kendisinin iki tane kızı var ama o kadar çok erkek çocuk merakları varki size anlatamam
Çünkü onlara göre soyları devam edecek,soyları da sanki Padişah soyuDegisik bunlar cidden ya ne kadarda fazlalar.bir kuzenim hamile 2 kizi var teyzem diyor ki ay hadi sen gibi tuttursa o da erkegi bari
maalesef çok katı bu durumda direkt 1 ay sonra gel dedi. memlekete gitmeyi düşünüyorum gidip geldikten sonra öğrenirim allah kısmet ederse. bu arada çoştu benim bebe yemek yedim oturdum içimde kick boks turnuvası varYaa göremedi mi tühh, keşke bi yarım saat sonra fln tekrar alsaydı doktor seni..
Ben de 91 doğumluyum :)
Gözünüz aydın canım gruptaki kızlarda çoğalmaya başladı
Benim de erkek kardeşim çok istiyordu kız olmasını.Bizim yiyenimiz var 3.5 yaşında ilk torun,ilk çocuk ve çok şımartıldı.Dayısını gördüğü zaman uçan tekme atıyor falan o derece diyim.Kardeşim de bıktı,”apandisidini patlatma aşamasına geldi.Ama yiyen tabiki,baldan tatlı.Çok seviyoruz.Kardeşim de kız olsun “dayıcım desin,ben işten gelince öpsün “falan diyordu.Annem kız olursa dantel pike takımı yaptıracaktı.Eşim kızla ilgili hayaller kuruyordu.Ama bizimki de erkek çıktı.Herkesin zihniyeti çok çok farklı oluyorBenim bi oğlum olduğu için herkes kız bekliyordu, küçük kaynım üniversitede kardeşim gibi severim erkek diye haber verdim hadi ya niye diyor ilkinde de aynı tepkiyi vermişti görümcemde aynı şekil o da bekar daha ne yapayım artık kızı siz yaparsınız biz severiz dedim. Gönlümden kız geçiyordu yalan yok ama düşük tehlikesi geçirdikten sonra hiç önemi yokmuş dedim, hatta eşim sen cinsiyete çok takıldın ondan sınanıyoruz diyor sinir etti beni
Kendini unutma litfen bır yaş büyük sadece
Korkunun ecele faydası yokbiz ettik , biz çekeceğiz
Sen de üstesinden gelirsin , eminim ben
Erkek olabilir mi acaba ?İlk hareketini ne zaman hissettin ?maalesef çok katı bu durumda direkt 1 ay sonra gel dedi. memlekete gitmeyi düşünüyorum gidip geldikten sonra öğrenirim allah kısmet ederse. bu arada çoştu benim bebe yemek yedim oturdum içimde kick boks turnuvası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?