2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Erkek çocuk kendini sevdirmez diye bi kanı var, ama 2 yaşındaki oğlum gerçekten çok cilveli bi şey isteyeceği zaman babacım, annecim moduna girer şimdi ben 2 haftadır hastalıktan yatınca öpücem diye yanıma koşuyor, bi de peçeteyi alıp burnumu silmeye çalışıyor yani oğlum diye demiyorum ama çok sevimli kızımız yok ama o açıdan çok aratmıyor Allah hepsine sağlık versin yeterki

Ya aramadı bileeeee mesajla sordu hahah :) sinirden gülüyorum. Ve hal hatır sormadan. Terslemedim ama çok pişman oldum terslemediğime

Ay inanmıyorum ya kıskanıyorlar anladık da belli etmesinler ya kız desen sevinecekler mi ya ne anlar onlar sağlıktan yaşamdan ya çatlıyorlar

kızlar bana söyler misiniz ayrıntılı ultrasonda neler oluyor? Bugün doktorum ayrıntılıya gerek yok zaten hollandada almanyada falan da yapılmıyor ben zaten hacettepenin gösterdiği bütün parametrelere bakıyorum dedi. Eğer önemli bişey varsa ya da ekstra başka şehre gidip yaptırcam ? Kızlar görmediniz sanırım cevap verr misniz ona göre başka ilden randevu alcam

Benim oglusumda öyle valla çok cana yakın birde sarışın yeşil gözlü sarı kıvırcık uzun saçları var bırak tanıdığı sokaktaki insan laf atmadan duramıyor :))) hiç bir kıza değişmem. Kucuk aşkım benim kuccuk erkekim

Canım ben bu konuda kimseye yaptır ya da yaptırma diyemem sadece tecrübemi yazacağım, riskli bi durum olsa kesinlikle yaptırırdım hiç düşünmeden, ilk gebelikte yaptırmadım bunda da doktorum özellikle yönlendirmezse yaptırmayacağım. Doktoruma sormuştum gitmeye gerek var mı diye ben gerekli ölçümleri yaptım git ya da gitme diyemem ama ayrıntlıda da baktırsan durum aynı ben gözleri oluşmuş görüyorum ama doğunca görür mü görmez mi kimse bunun garantisini veremez dedi beyin yapısı oluşmuş ama zeki olur mu olmaz mı bilemeyiz demişti böyle deyince ben yaptırmadım açıkçası

Yerim onu maşallah ona tam mıncırmalık bi çocuk oluştu gözümde

13+2deyim 12+2 de yumulduğunu hissediyordum bi tarafımda toplanıyodu şimdi 2-3 gündür bişeyler yedim mi derinden hareketleri oluyo canım hele tatlı yedim mi çoşuyo :)
Ben 11.haftamda sol tarafımda seğirme tarzında hareketler hissettim,çok az saniyelik hareketlerdir.En fazla 5-6 saniye sürmüştür.Erkek erken canlanır derler Ya o yüzden sordum

Canım bana doktorum mutlaka yaptır dedi.18.haftamda gidip kayıt yaptıracakmışım.20 ile 24 haftalar arasında arayıp beni çağıracaklar.Parmak sayılarına kadar söylüyorlar.Ben olsam yaptırırdım

Bana da benzer şeyleri söyledi zaten her randevuda bütün parametrelere bakıyorum sıkıntılı durum olursa ayrıntılıyı önerirdim dedi. Zararlı mı dedim yo hayır zararlı değil sadece balıkıyor zaten dedi

Canım bana doktorum mutlaka yaptır dedi.18.haftamda gidip kayıt yaptıracakmışım.20 ile 24 haftalar arasında arayıp beni çağıracaklar.Parmak sayılarına kadar söylüyorlar.Ben olsam yaptırırdım
Mesela bana gecen gün parmakların hepsini gösterdi,organlarını gösterdi. Her şeyinden bahsetti. Kendi doktorum yapmıyor ya napsam

Yerim onu maşallah ona tam mıncırmalık bi çocuk oluştu gözümde
İlk dogdugundan 1 yasa kadar dışarda severken çok soran oldu kiz mi erkek mi diye :) sonra şapka yada bere takılı olduğunda soran olurdu. İlk doğduğunda çocuk doktoru muayeneye geldiğinde AA maşallah ne güzel kızımız olmuş demişti sonra bezini açtığında AA bu erkekmis demişti :))) Evlatlarımız Allah a emanet kız erkek Allah nazarlardan kötü gözlerden sakinsin.

Benim haftaya ayrıntılı var mesela gecen hafta doktoruma uzman bir pernitoloji doktorundan mi randevu alayim dedim ben zaten simdiden gerekli temel seylere baktim 28inde tekrar baktiktan sonra gerek duyarsak birde ole yaparsin dedi.
Kizimda da kendi doktorum bakmisti.
Belli basli kalp beyin bobrek gibi organlara ozellikle damar yapisina vs bakiyorlar

Aynı muhabbetlere biz de maruz kaldık :) hatta bi kere denizden çıktık çocuk çıplak teyzenin biri kız değil mi maşallah çok tatlı diyor yok dedik erkek :) Allah ım hepsini korusun

Doktorum izin verdi.onceki doktorumda mesaj attim hatta o da tamam dedi
İyi bari bende gitmicem ama doğumdan sonra gidicem şurda kaldı 5-6 ay. Doğumdan sonra hormonlar vs değiştiği için doğumdan sonra gitmek daha iyiymiş şimdi gitsek bile hormonlarımız tavan olduğu için çok etki etmezmiş. Benim bacaklarda bitti sayılırda genital bölgesinde azalma olmadı çok fazla :/

Kesinlikle ayni dusunuyorum.fakat benim kol ve bacaklarim bitmisti 2 aydir misli ile geri geldikleri icin agda vs yapmamak adina gidiyor.
Rahatsiz edecek durumda degillerse bencede gitmemen en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…