2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Onlra hep bakıyor ekstra başka bişeye bakılıyor mu

Kendini unutma litfen bır yaş büyük sadece
Seneye okula başlarız bız tam zamanı... ozaman da kardesım geldı benı okula attılar dıye dusunen cocuklar varmıs
Benim kızım sevmiyor yalnızlığı , konuşuyorum onunla sürekli zaten okuldan açılana kadar birlikte olacaklar 4 ay kadar hem alışır kardeşine hem okul için heveslenir diye düşünüyorum. Dediğin gibi düşünmez inşallah. Olmadı sorayım evde mi kalmak istersin okula mi gitmek istersin diye . Ev de derse göndermem 1 yıl daha :))

bence ayrıntılı ultrason önemli sadece bebege bakılmıykr dıye bılıyorum ben. bebek zaten bastan aşagı bakılıyor. ambıyon sıvısı kese degerlendırılıyor. plasenta degerlendırılıyor. bebegın kordonu degerlendırılıyor dıye bılıyorum gecen bı yerde okumustum. bana kalırsa perınatolog görmelı cunku onların uzmanlık alanı. gerek yok dedı doye atlamayın bence ikiliden bile daha önemli cunku onlem veya tedavı uygulayabılırsınız ayrıntılı ultrasondan sonra. minnosu

Tamam ben randevu bakayım o zaman

Ay insanlar kafayı yemiş valla şu hamileliği birini boğazlamadan atlatırsak inşallah :)

Benım kızda öyle canım bayılıyor kalablık olsun cocuklar olsun kendını kaybedıyor yalnızlık seven cocuk olsa belkı de cok zor olurdu... ben gıtmesını ıstıyorum yaa 4,5olcak evde ne kadar bıseyler öğretsem de evde kalmasını ıstemıyoruz en azından yarım gün gitsin. Dedıgın gıbı okula kadar zaman var o sürede alısırlar:))

Bu arada Kızlar akıntı soran biri vardı. Bende de Beyaz sarı arası akıntı vardı doktor fitil verdi siz de sorun doktorunuza bence

ben demiştimm aldım bende bugün bayağı da sıkı :) bana iş görür gibi geldi 10 tl nedir ki

ben demiştimm aldım bende bugün bayağı da sıkı :) bana iş görür gibi geldi 10 tl nedir ki
Bencede ben başka alıcam ama cok sıkar karnımı acıtır vs guvenemedım bu ama takılır dogumdan eve gelınce takarım hemen cok rahatlatıyor... :) tesekkurler bılgı ıcın

Bencede ben başka alıcam ama cok sıkar karnımı acıtır vs guvenemedım bu ama takılır dogumdan eve gelınce takarım hemen cok rahatlatıyor... :) tesekkurler bılgı ıcın
rica ederim canım arkası falan iyi de cırt cırtlı tarafı sert otururken falan acıtabilir sanki sezaryen olmazsa inşallah ben m beden almıştım şimdi bile anca takabildim sıkıyor baya doğumdan sonra ucu yetişir inşallah

ben buna benzer kullandım o daha kalıtelıydı tabı eczaneden almıstı esım hatta:) buna benzer dıyelım oda cırtlıydı ılk zamanlar batmadı da karnım ındıkce cırtları rahatsız ettı... ben zaten ne olur ne olmaz dıye aldım. Baska da alıcam bence sende öyle yap... ılk gunler resmen bır sey baglamak ıstemıstım ınanılmaz rahatlamıstım... bende m beden aldım yetısır yetısır :))

şey düşündüm aslında cırtını arkaya getiririm rahatsız olursam :)) baya uygun diye aldım bende olmadı başka da alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…