2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
oo sen baya rüya kontrol aşamasına geçmişsin astrale falan mı çıktın yoksa
Benimde baya net rüyalarım ya uyanana kadar gerçek sanıyorum kan ter içinde utanıyorum rüyamda ağlıyordum mesela gözümü bir açtım yüzüm yaş içindeydi
Ben normal doğum yaptım hastanede kaldık 11 gün falan oğlum yoğun bakımda kalmıştı yatarken iyiydi ama sandalyede emziriyordum rahatsız ediyordu evde olduğunda çok rahat oluyo
anladım canım geçmiş olsun bende zaten hemen sarmam diye düşündüm önce ineceği kadar iner sonra korse takarım bir hafta sonra falan daha iyi rahat olur herhalde

Yaa bence kizda erkekte giyer bunlari cok tatlilar :) saglikla gule gule giydir insallah canim. o degilde yazin dogsa bile uzun kollumu almak gerekir usurler mi ben onu bilemedim
Teşekkür ederim tatlımm:) bence almak gerekir çünkü vücut ısıları değişiyor anne karnından yeni çıkıyorlar bebişlerinnn

Canımm neymiş cinsiyet :))

Kızlar şöyle bi bakıyorum yarımızın cinsiyeti belli oldu sanırım. Şimdi herkes beni etiketleyerek bebeğin cinsiyetini yazabilir mi? Listeye ekleme zamanı geldi sanırım

Rüyanın etkisindendir
Bende kabuslar falan çok görüyorum ya geceleri kaç defa uyandığımı sayamıyorum artık

Bende 62den 56 ya düştüm geçecek kuzum İnşâAllah bebişler iyi olsunda. Bende ağlıyorum bazen :) zofer içmiyor musun sen ? Ben her akşam alıyorum yoksa uyku muyku yok

doktorum 12. Haftada decavit ve kan ilacı içtim zaten midem çok bulanıyor içemedim bulantı çoksa içme dedi. 14. Haftadayız dün kontrolde sordu içemiyorum hâlâ dedim bişey olmaz ilk 5 ay vitamine ihtiyaç yok dedi zaten anneden alıyor vitamini dedi stres yapma sende

Aile hekiminize gidin o verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…