2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Feeling07 benim diğer bilgilerde yok sanırım
Sat:19.09.2018
İl: Mersin
Tahmini Doğum tarihi: 26.06.2019
2. Çocuk
Başlangıç kilosu: 62

Feeling07 benim de bilgilerim yok tabloda :)

Sat:21.09.2018
İl: Bursa
Tahmini Doğum tarihi: 28.06.2019
İlk Çocuk
Başlangıç kilosu: 65

Kiz mi erkek mi senin

Bulantısı biten arkadaşlar kaçıncı haftada bitti cidden çok sıkıcı hale geliyor artık bı an önce normale donelim
13.hafta biterken bitti benim. Bıçak gibi kesildi. Bence çok az kalmıştır sizin bitmesine. Simdielrdr üşütürsem veya egilirsem çok sadece o zaman bulanıyor.

Teşekkür ederim tatlımm:) bence almak gerekir çünkü vücut ısıları değişiyor anne karnından yeni çıkıyorlar bebişlerinnn
Ayyy yerim onlari ben cok sicak olur diye almak gerekmez diye dusunmustum ama gerekiyorsa almak lazim tabi bilmedigim icin :))

Yok canım doktorum ilaç falan vermedi kötü olduğumu da biliyo ama bilmyrmki hiç bişe demedi

Ruyami kontrol edebiliyorum evet kime anlatsam inanmiyor ama bu beni korkutuyor baya :) keyfine camdan agliyorum tam carpicakken duruyorum falan kendim garibim ruyalarimda oyle iste :)) bazende guluyorum mesela yada dedigin gibi agliyorum kalkip bakiyorum aglamisim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…