2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cnm ben 13+5 im tükürük salgımda hiç azalma olmadı kafayı yemek üzereyim bulantıdan cok o mahvedıor benı senınde cok geliyormu

benim bu hafta azaldı cnm tamamen geçmese de çok daha sağlıklı hissediyorum.. moralinizi bozmayın mide sinirden üzüntüden de etkileniyor hamile olmasak bile oyuzden siz güzel düşünün güzel olsun...
Ayy inşllh çok sağol cnm benim Allah hepimize kolaylık versin sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsun

Cnm ben 13+5 im tükürük salgımda hiç azalma olmadı kafayı yemek üzereyim bulantıdan cok o mahvedıor benı senınde cok geliyormu
Ben de öyleyim canım belki 1 ayıda geçmiştir bu tükürük sorunu geceleri yanıma bir sürü peçete koyuyorum uykuya dalana kadar tkürük duruyorum her gün uyanır uyanmaz kovam yanımda çok yoruyo insanı hiç bir yere gidemiyorum. Doktorumda normal dedi bakalım biteceği günü iple çekiyorum sen benden tam 1 hafta öndesin cnm geçerse yazda banada umut olsun. Çok ilginç herkeste olmazmış bu buda buldu beni

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah

Bu 2019 erkek senesi olacak herhalde çevremde bende dahil 5 gebeyiz hepimiz erkek :)
Amin canım Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerine. Gerçekten erkek senesi yaa ben de hep erkek duyuyorum :)

Kızlar şöyle bi bakıyorum yarımızın cinsiyeti belli oldu sanırım. Şimdi herkes beni etiketleyerek bebeğin cinsiyetini yazabilir mi? Listeye ekleme zamanı geldi sanırım
Hamilelik tarihi:10.09.18
Başlangıç Kilosu:64.4
Beni de ekleyebilir misin? Feeling07

Bu tükürük nasil birsey ki surekli tukurme hissi gibi mi ? Beni bulanti mahvediyor
Agzımın içine su doluyor durmadan yutkunamıyorum durmadan peceteye torbaya tukuruyorum.tukurmezsem sanıye bası agzım su doluyor ve akıyor konusamıyorum bıle.Bulantıdan daha zor beterın beterı var halınıze şükredin kızlar yıne

İnşallah gecer korkuyorum 9 ay dürecek diye senin cinsiyet belli mi cnm?benim kız

ya ne guzel bir ruya insaallah saglikla alalim hepimiz kucagimiza.
Ozan ali de guzelmis cift isim koysak ozan kerem dusunurdum bende.
Ben esinin tarafindayim yalniz isim konusunda harika bir secim yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…