2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım günlerimiz bile aynı :) oldu mu olcak mı beklerken cinsiyet öğrendik valla senin de belli oldu mu? Çoğu kişi öğrendi burda bi ben kalmıştım sanırım :)))
Evet senla aynı gündük ya da bir gün mü ne aramız vardı
Hatırladım :)
Benim cinsiyet olayı bir garip oldu
Ben takibi tüp bebek doktorumda yapıyorum
16. Haftada nazlandı cinsiyet için hiç oralı olmadı
Ben üsteleyince bir çıkıntı var ama 21. Hafta ayrıntılıyı bekleyelim derdi
Kordon da olabilir dedi sinir etti beni
Bir gün Snr başka hastaneye gittim , de baya uğraştı öksür dedi karnıma bastırdı hafif vurdu gbi
Yaptı karnıma Bebek baya hareketlendi yüzde yüz kız bebeğin dedi :)

Kızlar kalça ağrısı başladı bugün yürürken oldu bacağıma da vurdu ağrısı biraz dinlenince hafifledi şükür neden olur ki yaşayan var mı

Kızlar merhaba,
Benim doktorum Omepa VM verdi bana.
Kullanan var mı acaba?

Bende kullanıyorum canım ama midemde sıkıntı olduğu için biraz rahatsız ediyo son tabletteyim doktor bitince kullanma artık dedi Zaten biraz da pahalı 90 tl ye almıştım ben en son

ben gec

tasarimcibayan teşekkür ederim ben geç bile öğrenmişim o zaman.. evet benim eşimde çok sevindi sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza. dediğin gibi ilk çocuk olacağımiçin senin için çok farketmez heycanı sevgisi yine aynı olacak

Hayırlı olsun bir kilo çok iyi almışsın
Ben öğrendim kendi doktorum umursamaz bir Şekilde erkeğe benziyor ama 21. Haftayı bekleyelim dedi
Başka dr da yüzde yüz kız dedi

yani kız o zaman dimi hayırlı olsun canım yeterki sağlıklı olsunlar..
ben kızımdada ilk aylarda çok almamışdım 5.6. aydan sonra almaya başladım bulantılar geçince toplam 18 kilo aldım bakalım bu sefer ne kadar olacak ama 18 i bulmaz çünki kızım çok yoruyor ve daha bilinçliyim

Valla kafam çok karıştı bilmiyorum ki

Gönlüm kızdan yana
Benim bulantım hiç olmadı Allah’a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…