2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya burda çoğu kişi 12 hafta civarı öğrendi. Benimki de söylemedi ilk niye söylemiyolarsa. Bekle bekle çatladım bi ay :)))
Ay kız da pek tatlı olur hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)

ya ne guzel bir ruya insaallah saglikla alalim hepimiz kucagimiza.
Ozan ali de guzelmis cift isim koysak ozan kerem dusunurdum bende.
Ben esinin tarafindayim yalniz isim konusunda harika bir secim yapmis
Asla anlasamiyoruz isim konusunda erkek olursa yandik resmen ben tutturdum civan diye o tutturdu ozan diye arayi bulamiyoruz. Uyan isimler de degilki ikisini de koyalim rüyadan cok mutlu uyandim gercekten topac gibi minik bir bebek gordum hemde insallah saglikla kucagimiza alacagimiz zamanlar da gelir

Bunu gercekten ilk defa duydum bir çozumu yokmu peki uyumak falan cok sikintili olur boyle napiyorsunuz ?

En geç 16 da biter bence canım senin de, ama daha çok var ya, yarın zofer bitiyor bi denicem bakalım ilaçsız durabiliyor muyum
Zofer bana fayda etmedi baska bir ilac kullaniyorum ikinci paketi dün aldim umarim bundan sonra birdaha almak dirumunda kalmam kalmayiz hicbirimiz

Ozan mert
Bulursunuz orta yolu ama esin hakli simdi adam bulmus mis gibi isim nasil vazgecsin
Haftaya detaylim var benimde ozledim bebegimi gidip goreyin ins : )cok mutlu oldum ruyanla bugun bu mutsuz günümdü duaciyim sana : )

Ozan mert
Bulursunuz orta yolu ama esin hakli simdi adam bulmus mis gibi isim nasil vazgecsin
Haftaya detaylim var benimde ozledim bebegimi gidip goreyin ins : )cok mutlu oldum ruyanla bugun bu mutsuz günümdü duaciyim sana : )
Yaaa asil senin sevinmene ben cok mutlu oldum. Az kalmis seninde gidince bol bol ozlem giderirseniz bebisinle ben benimkini 20 gundür görmuyorum gozumde tuttu resmen :) hem kim seni mutsuz ediyor niye mutsuzsun bakayim sakin bebisde üzulür gerci bunuda soyleyen her gece hungur sakir aglayan bir insan evladi ama hormonlardan benim sanirim :)) son olarak civan derim baska bisi demem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…