Evet senla aynı gündük ya da bir gün mü ne aramız vardı
Hatırladım :)
Benim cinsiyet olayı bir garip oldu
Ben takibi tüp bebek doktorumda yapıyorum
16. Haftada nazlandı cinsiyet için hiç oralı olmadı
Ben üsteleyince bir çıkıntı var ama 21. Hafta ayrıntılıyı bekleyelim derdi
Kordon da olabilir dedi sinir etti beni
Bir gün Snr başka hastaneye gittim , de baya uğraştı öksür dedi karnıma bastırdı hafif vurdu gbi
Yaptı karnıma Bebek baya hareketlendi yüzde yüz kız bebeğin dedi :)
Ya burda çoğu kişi 12 hafta civarı öğrendi. Benimki de söylemedi ilk niye söylemiyolarsa. Bekle bekle çatladım bi ay :)))
Ay kız da pek tatlı olur hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
tasarimcibayan
teşekkür ederim ben geç bile öğrenmişim o zaman.. evet benim eşimde çok sevindi sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza. dediğin gibi ilk çocuk olacağımiçin senin için çok farketmez heycanı sevgisi yine aynı olacak
Ya burda çoğu kişi 12 hafta civarı öğrendi. Benimki de söylemedi ilk niye söylemiyolarsa. Bekle bekle çatladım bi ay :)))
Ay kız da pek tatlı olur hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
ya ne guzel bir ruya insaallah saglikla alalim hepimiz kucagimiza.
Ozan ali de guzelmis cift isim koysak ozan kerem dusunurdum bende.
Ben esinin tarafindayim yalniz isim konusunda harika bir secim yapmis
Asla anlasamiyoruz isim konusunda erkek olursa yandik resmen ben tutturdum civan diye o tutturdu ozan diye arayi bulamiyoruz. Uyan isimler de degilki ikisini de koyalim rüyadan cok mutlu uyandim gercekten topac gibi minik bir bebek gordum hemde insallah saglikla kucagimiza alacagimiz zamanlar da gelir
Agzımın içine su doluyor durmadan yutkunamıyorum durmadan peceteye torbaya tukuruyorum.tukurmezsem sanıye bası agzım su doluyor ve akıyor konusamıyorum bıle.Bulantıdan daha zor beterın beterı var halınıze şükredin kızlar yıne
Asla anlasamiyoruz isim konusunda erkek olursa yandik resmen ben tutturdum civan diye o tutturdu ozan diye arayi bulamiyoruz. Uyan isimler de degilki ikisini de koyalim rüyadan cok mutlu uyandim gercekten topac gibi minik bir bebek gordum hemde insallah saglikla kucagimiza alacagimiz zamanlar da gelir
Ozan mert
Bulursunuz orta yolu ama esin hakli simdi adam bulmus mis gibi isim nasil vazgecsin
Haftaya detaylim var benimde ozledim bebegimi gidip goreyin ins : )cok mutlu oldum ruyanla bugun bu mutsuz günümdü duaciyim sana : )
13.hafta biterken bitti benim. Bıçak gibi kesildi. Bence çok az kalmıştır sizin bitmesine. Simdielrdr üşütürsem veya egilirsem çok sadece o zaman bulanıyor.
Ozan mert
Bulursunuz orta yolu ama esin hakli simdi adam bulmus mis gibi isim nasil vazgecsin
Haftaya detaylim var benimde ozledim bebegimi gidip goreyin ins : )cok mutlu oldum ruyanla bugun bu mutsuz günümdü duaciyim sana : )
Yaaa asil senin sevinmene ben cok mutlu oldum. Az kalmis seninde gidince bol bol ozlem giderirseniz bebisinle ben benimkini 20 gundür görmuyorum gozumde tuttu resmen :) hem kim seni mutsuz ediyor niye mutsuzsun bakayim sakin bebisde üzulür gerci bunuda soyleyen her gece hungur sakir aglayan bir insan evladi ama hormonlardan benim sanirim :)) son olarak civan derim baska bisi demem :))