2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Esime gore mutsuz olmaya yer ariyormusumda iste kafamda bin tane senaryo donuyor nefret ettigim insanlardan daha cok nefret ediyorum sevdiklerimi daha cok seviyorum kendimi doldurup mutsuz oluyorum.bugun esimle kahve icerken birden aglamaya basladim bir hos teyze gelip esime bir guzel saydi utanmiyor musun kizi aglatmaya diye : ))

Sende ki durum bende vardı canım , aynı belirttigin gibi ve nasılsa ekşi geliyorsu ağız suyu . İğrenç birşey cidden . Allah yardımcın olsun ama geçiyor . Benim 12. Haftada kesildi.

Ben 13 haftam bittiğinde gitmiştim doktora kan değerim sınırın hafif altımdaydı onun için demir ilacı verdi. Magnezyum verdi devit-3 verdi bide decavit verdi. Ben baya bişeyler kullanıyorum. Hatta düşündüm acaba bu kadar kullanmanın zararı varmıdır diye. Bugün sağlık ocağına girmiştim ordaki ebe de kullan dedi. Vitaminin zararı olmaz hamilelikte dedi

Kolay saniyorlar hamileligi ben suan herseyi 10 kat daha fazla yasiyorum daha fazla alingan daha fazla duygusal daha fazla mutlu vs. Gibi benim tek avantajim gerci avantajda denemez etrafimda tek bir kisi varsa aglayamam bu sebepten mutsuzken yalniz kalmak isterim o sıkıntı oluyor. O teyzenin elleri opulesi keske herkes bu kadar duyarli olsa simdi dovseler donup bakan yok

ben çok inanırım öyle şeylere benim rüyalarımda çıkardı bi ara hep :) rüyalar mucize zaten

Mah-i nev hemen sarmak en güzeli aslında ama ben hastanede olunca kullanmakta zorlandım zaten bir iki gün falan kalirsin hastanede Allahın izniyle bir sorun olmazsa eve geçince hemen kullanirsin
inşallah canım bakalım

Aynen Ben de kan değerlerim normal çıktığı halde elevit, osteocare ve solgar omega3 kullanıyorum. Bebeklerin ve bizim ihtiyacımız var, zararı yok.

Benim bebeğimin de cinsiyeti henuz belli degil. Dr soylemedi. 16. Haftadan önce söylemiyorum dedi.Haftaya kontrol var. Insallah ogrenebilirim.

Kizlar etsiz cigkofteden bisey olmaz. Ama tanıdık bildik yerlerden tüketin. Bulgur en cabuk bozulan şeylerden biri. Buna dikkat ederseniz bisey olacagini sanmiyorum. Ben bulgur türü seyler cok tuketemiyorum. Hem gaz yapiyor hem de bağırsak dengem bozuluyor

Fazla kolay saniyorlar kesinlikle.benimde elimde olmadan oluyor arada sorsan hic taviz vermem duygu konusunda bide : )
Teyze esime hem bagiriyor hem azarliyor arada laf sokuyor sonrada ben 70 yasindayim soyleyebilirim diyor ama nasil bilincli ve tatli

Kızlar bana da duygusallık uğramadı ama sinir geldi asabiyet geldi normalde tam tersi gayet sakin biriyim ama :) gerçekten değişik durumlar haller yaşıyoruz artık etrafımız eşlerimiz kimlere nazımız geçiyorsa idare edecekler bizi
S Serylady canım bugün ikili testin var sanırım güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim duygu durumu dedigim sinir : )surekli kavga ediyorum surekli bir bahanem var olay çıkarmaya hep gergin asabi mutsuz takiliyorum ole ergenlikte ki hayata isyan modeli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…