Günaydın herkese, 2 haftadır hergün yeni bi şikayetle uyanıyorum, son 3-4 gündür sürekli öksürük vardı gece hatta yatağımı ayırdım. 2 gündür de sinüzit ağrısından uyuyamıyorum, ben de sürekli ağlamak istiyorum ama ağlayamıyırum bi ağlasan rahatlıcam sanki
Benim duygu durumu dedigim sinir : )surekli kavga ediyorum surekli bir bahanem var olay çıkarmaya hep gergin asabi mutsuz takiliyorum ole ergenlikte ki hayata isyan modeli oldum
Bende de benzer durumlar var genelde.. Eşim işten biraz geç gelse kavga sebebi Ben hamile hamile seni mi bekleyim akşamları diye başlıyorum bir asabiyet sinir var üzerimde hayırlısı Daha henüz duygusal moda geçemedim.
Kızlar şöyle bi bakıyorum yarımızın cinsiyeti belli oldu sanırım. Şimdi herkes beni etiketleyerek bebeğin cinsiyetini yazabilir mi? Listeye ekleme zamanı geldi sanırım
Bende de benzer durumlar var genelde.. Eşim işten biraz geç gelse kavga sebebi Ben hamile hamile seni mi bekleyim akşamları diye başlıyorum bir asabiyet sinir var üzerimde hayırlısı Daha henüz duygusal moda geçemedim.
Ben de geçenlerde bir gün öyleydim, sakın bana sataşma, canıni yakarim,dedim. Tersim çok fena maalesef. O da bir yazı okumuş, aklınızda olsun kızlar, çocuğun ömür boyu sakin veya şiddete eğimli çocuk olması anne karnında ilk 6 ayını nasıl geçirdiğine bağlıymış, o yüzden alttan alıyor bolca .Ama ben o gün kendimi kasmışım iyice, akıntı geldi kahverengi. Acile gitmek durumunda kaldım. Bebişlerin sağlığı için sakin kalmak duurmundayiz kizlar.
Günaydın herkese, 2 haftadır hergün yeni bi şikayetle uyanıyorum, son 3-4 gündür sürekli öksürük vardı gece hatta yatağımı ayırdım. 2 gündür de sinüzit ağrısından uyuyamıyorum, ben de sürekli ağlamak istiyorum ama ağlayamıyırum bi ağlasan rahatlıcam sanki
Gecmis olsun canim bende ayni durumdayim birkac gundur. Limon sıkıp ictim bal yedim biraz daha iyiyim. Iki gundur nane limon iciyorum o da cok rahatlatti.
Gecmis olsun canim bende ayni durumdayim birkac gundur. Limon sıkıp ictim bal yedim biraz daha iyiyim. Iki gundur nane limon iciyorum o da cok rahatlatti.
Kızlar şöyle bi bakıyorum yarımızın cinsiyeti belli oldu sanırım. Şimdi herkes beni etiketleyerek bebeğin cinsiyetini yazabilir mi? Listeye ekleme zamanı geldi sanırım
Selamlar bayagidir giremedim tüm anneler ve bebisleri iyidir insAllah
Cinsiyetler bir bir eklenmeye baslamis. ben Hala ogrenemeyenlerdenim gun gectikce artan bir merakla bekliyorum
Kızlar bana da duygusallık uğramadı ama sinir geldi asabiyet geldi normalde tam tersi gayet sakin biriyim ama :) gerçekten değişik durumlar haller yaşıyoruz artık etrafımız eşlerimiz kimlere nazımız geçiyorsa idare edecekler bizi SSeryladycanım bugün ikili testin var sanırım güzel haberlerini bekliyoruz.