2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın herkese, 2 haftadır hergün yeni bi şikayetle uyanıyorum, son 3-4 gündür sürekli öksürük vardı gece hatta yatağımı ayırdım. 2 gündür de sinüzit ağrısından uyuyamıyorum, ben de sürekli ağlamak istiyorum ama ağlayamıyırum bi ağlasan rahatlıcam sanki

Benim duygu durumu dedigim sinir : )surekli kavga ediyorum surekli bir bahanem var olay çıkarmaya hep gergin asabi mutsuz takiliyorum ole ergenlikte ki hayata isyan modeli oldum

Bende de benzer durumlar var genelde.. Eşim işten biraz geç gelse kavga sebebi
Ben hamile hamile seni mi bekleyim akşamları diye başlıyorum bir asabiyet sinir var üzerimde hayırlısı
Daha henüz duygusal moda geçemedim.

Çok güzel bi hastane çıkışı buldum %100 pamuk diyo ama bi tane sipariş verip denemek istiyorum Bu sayfadan alışveriş yapan var mı acaba ?

Ben de geçenlerde bir gün öyleydim, sakın bana sataşma, canıni yakarim,dedim. Tersim çok fena maalesef. O da bir yazı okumuş, aklınızda olsun kızlar, çocuğun ömür boyu sakin veya şiddete eğimli çocuk olması anne karnında ilk 6 ayını nasıl geçirdiğine bağlıymış, o yüzden alttan alıyor bolca .Ama ben o gün kendimi kasmışım iyice, akıntı geldi kahverengi. Acile gitmek durumunda kaldım. Bebişlerin sağlığı için sakin kalmak duurmundayiz kizlar.

Gecmis olsun canim bende ayni durumdayim birkac gundur. Limon sıkıp ictim bal yedim biraz daha iyiyim. Iki gundur nane limon iciyorum o da cok rahatlatti.

Gecmis olsun canim bende ayni durumdayim birkac gundur. Limon sıkıp ictim bal yedim biraz daha iyiyim. Iki gundur nane limon iciyorum o da cok rahatlatti.
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. Ihlamur limon bal Elma herşeyi denedim sayılır ama naneyi de deniyim fazla içmemek lazım naneyi hamileyken

Kızlar şöyle bi bakıyorum yarımızın cinsiyeti belli oldu sanırım. Şimdi herkes beni etiketleyerek bebeğin cinsiyetini yazabilir mi? Listeye ekleme zamanı geldi sanırım
Bizimkisi de kız :) tatlım birde anket yapar mısın daha güzel görünüyor cinsiyetler bazı gruplar öyle yapmış tek mi ikiz mi falan diye kız erkek diye

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. Ihlamur limon bal Elma herşeyi denedim sayılır ama naneyi de deniyim fazla içmemek lazım naneyi hamileyken
Bir bucuk limon sıktim naneyi cay kasiginin ucuyla koydum. Nefes alamiyordum artik iyi geldi. Perisan oldum bas agrisi geniz akintisi oksuruk...

Selamlar bayagidir giremedim tüm anneler ve bebisleri iyidir insAllah
Cinsiyetler bir bir eklenmeye baslamis. ben Hala ogrenemeyenlerdenim gun gectikce artan bir merakla bekliyorum

Bizimkisi de kız :) tatlım birde anket yapar mısın daha güzel görünüyor cinsiyetler bazı gruplar öyle yapmış tek mi ikiz mi falan diye kız erkek diye
Canım onu yapamadım ya nasıl yapıcam bi fikrin varmı? Acaba konuyu açarken mi yapılcaktı

Ikiliden ciktim 4. Seferde ölcebildi. Bizimki kicini donmus yatiyordu cikolata bilmemne uyanmadi bir türlü baya zor gösterdi :)) ense kalinligi 1.6 bilenlerin yorumlari bekliyorum burun kemiğinde sıkıntı yok. Ve %70 ihtimalle erkek geliyormus kizlar darisi ogrenmeyen herkesin başına

Cok sükür güzel gecti bizi baya ugrastirdi ama olsun :) %70 ihtimalle erkek imiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…