- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
Canım hayırlı olsunIkiliden ciktim 4. Seferde ölcebildi. Bizimki kicini donmus yatiyordu cikolata bilmemne uyanmadi bir türlü baya zor gösterdi :)) ense kalinligi 1.6 bilenlerin yorumlari bekliyorum burun kemiğinde sıkıntı yok. Ve %70 ihtimalle erkek geliyormus kizlar darisi ogrenmeyen herkesin başına
Ellerinden opmelik teyze pamuk nineFazla kolay saniyorlar kesinlikle.benimde elimde olmadan oluyor arada sorsan hic taviz vermem duygu konusunda bide : )
Teyze esime hem bagiriyor hem azarliyor arada laf sokuyor sonrada ben 70 yasindayim soyleyebilirim diyor ama nasil bilincli ve tatli
31 aralikta kesinlesecek %70 ihtimal dedi canım senin ki gostermiyor mu hic baya da olmus aslinda :)) doktorun dürtsün falan ultrasondayken :))Canım hayırlı olsun
Ay öyle bi kıskanıyorum ki su erkenden cinsiyet ögrenenleri anlatamam21. Haftadayım hala öğrenemedim şu çocuğu kız mi erkek mi tek umudum 4 Ocak renkli ultrason
Benim oğlumun ense kalınlığı da 1.6 cıktı canım doktorumuz gayet sağlıklı dedi çok şükürIkiliden ciktim 4. Seferde ölcebildi. Bizimki kicini donmus yatiyordu cikolata bilmemne uyanmadi bir türlü baya zor gösterdi :)) ense kalinligi 1.6 bilenlerin yorumlari bekliyorum burun kemiğinde sıkıntı yok. Ve %70 ihtimalle erkek geliyormus kizlar darisi ogrenmeyen herkesin başına
Benim ruyamda gordugum gercekte cikiyor genelde o sebepten ruyalardan korkarim :)) hamileligimi ruyamda gorup test yapmistim pozitif cikmisti mesela :))ben çok inanırım öyle şeylere benim rüyalarımda çıkardı bi ara hep :) rüyalar mucize zaten
inşallah canım bakalım
Benim de gayet saglikli risk grubunda degil denildi çok sükür ama ne gerildim ne gerildim :) 2 saat sürdü bizimBenim oğlumun ense kalınlığı da 1.6 cıktı canım doktorumuz gayet sağlıklı dedi çok şükür
Bilmiyom ki kuzum adiminlere sor istersenCanım onu yapamadım ya nasıl yapıcam bi fikrin varmı? Acaba konuyu açarken mi yapılcaktı
Bu arada kacinci haftada yaptin sen ikiliyi canim ?Benim oğlumun ense kalınlığı da 1.6 cıktı canım doktorumuz gayet sağlıklı dedi çok şükür
ahah bende iyi şeylerde değilde bazen kötü görüyorum işte çıkacak diye korkuyorum bende öyle adetim bile gecikmemişti rüyamda gördüm sabah kalktım test yaptım pozitiftiBenim ruyamda gordugum gercekte cikiyor genelde o sebepten ruyalardan korkarim :)) hamileligimi ruyamda gorup test yapmistim pozitif cikmisti mesela :))
Anacım dürttü etti31 aralikta kesinlesecek %70 ihtimal dedi canım senin ki gostermiyor mu hic baya da olmus aslinda :)) doktorun dürtsün falan ultrasondayken :))
Gözünüz aydın canımm, erkek pek değişmez diyolar hayırlı olsun oğluşunIkiliden ciktim 4. Seferde ölcebildi. Bizimki kicini donmus yatiyordu cikolata bilmemne uyanmadi bir türlü baya zor gösterdi :)) ense kalinligi 1.6 bilenlerin yorumlari bekliyorum burun kemiğinde sıkıntı yok. Ve %70 ihtimalle erkek geliyormus kizlar darisi ogrenmeyen herkesin başına
Aa neden bu zamana kdr öğrenemedin göstermedi mi yoksa ayrıntılıda kesin olsn die mi bekledin :)Canım hayırlı olsun
Ay öyle bi kıskanıyorum ki su erkenden cinsiyet ögrenenleri anlatamam21. Haftadayım hala öğrenemedim şu çocuğu kız mi erkek mi tek umudum 4 Ocak renkli ultrason
Evet canım kız seninki bak ben benmkini ataym farkı anla seninki boş bildiğin benimki erkekAnacım dürttü ettidoktor %100 diyemem ama kız dedi. Yine de kız eşyası filan alma dedi
Ultrason kağıtlarını rüyamda görüyorum artık
Şu fotoğraf özellikle (ilk) arkadan çekilmiş yumurtalık gibi duruyor ama o zaman pipi nerde ?
Valla gülüm doktor kesin birşey söylemedi , kız gibi dedi . Ama kesin diyemem , ayrıntılıyı bekleyeceksin dediGözünüz aydın canımm, erkek pek değişmez diyolar hayırlı olsun oğluşungerçekten baya erkek ağırlıklı oldu grubumuz
Aa neden bu zamana kdr öğrenemedin göstermedi mi yoksa ayrıntılıda kesin olsn die mi bekledin :)
hadi geçmiş olsun sağlıkla gelsin oğluşunIkiliden ciktim 4. Seferde ölcebildi. Bizimki kicini donmus yatiyordu cikolata bilmemne uyanmadi bir türlü baya zor gösterdi :)) ense kalinligi 1.6 bilenlerin yorumlari bekliyorum burun kemiğinde sıkıntı yok. Ve %70 ihtimalle erkek geliyormus kizlar darisi ogrenmeyen herkesin başına
Ulen adam olmuşta pipisi varEvet canım kız seninki bak ben benmkini ataym farkı anla seninki boş bildiğin benimki erkek
Teşekkür ederiz teyzesii yiğidin malı meydandadır hesabı açmış bzmkiUlen adam olmuşta pipisi varAllah’ım ya vurmamak için zor tutuyorum:) ‘görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış’ durumu gerçekleşmesin de :)
Nazarlardan saklasın allah maşallah
İşte bende bir yandan öyle diyorum ama bir yandan da sanki yumurtalık gibi geliyorama ne o zaman o yuvarlak şeyler
Canım ben dün ilk kez hissettim ama şöyle oldu uzanmıştım göbeğime dokunuyordum dinlemeye çalışıyordum pat die elime çarptı , tatlı yiyordum bi yndanda iki kez oldu daha da olmadı ama bende bu haftalarda hissedilebileceğini okudum 16-22 arasında hissedilmeye başlanıyormuşKızlar bebek hareketlerini hisseden var mı benim 2-3 gündür kasıklarımda seğirme gibi şeyler oluyor önceden yoktu pıt pıt vuruyor sanki bazı doktorlar bu haftalar imkansız diyor ama 2. Çocuğu olanlar nasıl hissediyor :) youtube da kağan kocatepe söylüyordu ilk hamileliği olanlar da hisseden ama bebek hareketinin nasıl bir şey olduğunu bilmediği için ayırt edemez diyor bende başından beri baya vücudumu dinliyorum hiç bu kadar pıt pıtlar hissetmemiştim ama kas seğirmesine de çok benziyo tam anlamıyorum bebek mi değil mi :)
Aynı beni anlatmışsın, hemen deniycem ben de :)Bir bucuk limon sıktim naneyi cay kasiginin ucuyla koydum. Nefes alamiyordum artik iyi geldi. Perisan oldum bas agrisi geniz akintisi oksuruk...
Rüyanda cinsiyet ne görmüştün kuzum ? Ya ben de rüyada bişey görüp gebelikten şüphelenmiştim :))Benim ruyamda gordugum gercekte cikiyor genelde o sebepten ruyalardan korkarim :)) hamileligimi ruyamda gorup test yapmistim pozitif cikmisti mesela :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?