2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım hayırlı olsun
Ay öyle bi kıskanıyorum ki su erkenden cinsiyet ögrenenleri anlatamam 21. Haftadayım hala öğrenemedim şu çocuğu kız mi erkek mi tek umudum 4 Ocak renkli ultrason

Ellerinden opmelik teyze pamuk nine duygu konusunda tamamen katiliyorum anlamiyorlar anlamayacaklar :)) bu arada ozan yada civan geliyor

Canım hayırlı olsun
Ay öyle bi kıskanıyorum ki su erkenden cinsiyet ögrenenleri anlatamam 21. Haftadayım hala öğrenemedim şu çocuğu kız mi erkek mi tek umudum 4 Ocak renkli ultrason
31 aralikta kesinlesecek %70 ihtimal dedi canım senin ki gostermiyor mu hic baya da olmus aslinda :)) doktorun dürtsün falan ultrasondayken :))

Benim oğlumun ense kalınlığı da 1.6 cıktı canım doktorumuz gayet sağlıklı dedi çok şükür

ben çok inanırım öyle şeylere benim rüyalarımda çıkardı bi ara hep :) rüyalar mucize zaten

inşallah canım bakalım
Benim ruyamda gordugum gercekte cikiyor genelde o sebepten ruyalardan korkarim :)) hamileligimi ruyamda gorup test yapmistim pozitif cikmisti mesela :))

Benim ruyamda gordugum gercekte cikiyor genelde o sebepten ruyalardan korkarim :)) hamileligimi ruyamda gorup test yapmistim pozitif cikmisti mesela :))
ahah bende iyi şeylerde değilde bazen kötü görüyorum işte çıkacak diye korkuyorum bende öyle adetim bile gecikmemişti rüyamda gördüm sabah kalktım test yaptım pozitifti

31 aralikta kesinlesecek %70 ihtimal dedi canım senin ki gostermiyor mu hic baya da olmus aslinda :)) doktorun dürtsün falan ultrasondayken :))
Anacım dürttü etti doktor %100 diyemem ama kız dedi. Yine de kız eşyası filan alma dedi
Ultrason kağıtlarını rüyamda görüyorum artık
Şu fotoğraf özellikle (ilk) arkadan çekilmiş yumurtalık gibi duruyor ama o zaman pipi nerde ?

Eklentiler

• 6FD8ACCF-A456-4E5B-BCD4-7674CA3860CF.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 9C94E5F0-6578-4F5D-9242-5F5B99D64A93.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 92
Gözünüz aydın canımm, erkek pek değişmez diyolar hayırlı olsun oğluşun gerçekten baya erkek ağırlıklı oldu grubumuz
Canım hayırlı olsun
Aa neden bu zamana kdr öğrenemedin göstermedi mi yoksa ayrıntılıda kesin olsn die mi bekledin :)

Evet canım kız seninki bak ben benmkini ataym farkı anla seninki boş bildiğin benimki erkek

Eklentiler

• 874321BA-EBDE-465F-BC52-F1035D0EC223.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 96
Valla gülüm doktor kesin birşey söylemedi , kız gibi dedi . Ama kesin diyemem , ayrıntılıyı bekleyeceksin dedi anlıyorsan ultrasondan bak

Eklentiler

• CB0B654D-034C-4B02-9BDB-985582D1DA95.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 3413DE64-A80E-4F7F-8E63-E58267FADE59.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 88
hadi geçmiş olsun sağlıkla gelsin oğluşun

Evet canım kız seninki bak ben benmkini ataym farkı anla seninki boş bildiğin benimki erkek
Ulen adam olmuşta pipisi var Allah’ım ya vurmamak için zor tutuyorum:) ‘görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış’ durumu gerçekleşmesin de :)
Nazarlardan saklasın allah maşallah
İşte bende bir yandan öyle diyorum ama bir yandan da sanki yumurtalık gibi geliyor ama ne o zaman o yuvarlak şeyler

Kızlar bebek hareketlerini hisseden var mı benim 2-3 gündür kasıklarımda seğirme gibi şeyler oluyor önceden yoktu pıt pıt vuruyor sanki bazı doktorlar bu haftalar imkansız diyor ama 2. Çocuğu olanlar nasıl hissediyor :) youtube da kağan kocatepe söylüyordu ilk hamileliği olanlar da hisseder ama bebek hareketinin nasıl bir şey olduğunu bilmediği için ayırt edemez diyor bende başından beri baya vücudumu dinliyorum hiç bu kadar pıt pıtlar hissetmemiştim ama kas seğirmesine de çok benziyo tam anlamıyorum bebek mi değil mi :)

Teşekkür ederiz teyzesii yiğidin malı meydandadır hesabı açmış bzmki cinsiyeti öğrenmek için gittiğimzde bak göster annecim kapama sakın dye konuştum diye heralde
Yok bence seninki kız farka baksana baya baya kız yani

Canım ben dün ilk kez hissettim ama şöyle oldu uzanmıştım göbeğime dokunuyordum dinlemeye çalışıyordum pat die elime çarptı , tatlı yiyordum bi yndanda iki kez oldu daha da olmadı ama bende bu haftalarda hissedilebileceğini okudum 16-22 arasında hissedilmeye başlanıyormuş ama dokunmasam hissedemezdm die düşünüyorumn

Rüyanda cinsiyet ne görmüştün kuzum ? Ya ben de rüyada bişey görüp gebelikten şüphelenmiştim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…