2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şafak Sayar gibi gün sayıyorum neyse çoğu gitti azı kaldı :) bide ben yurtdışındayım , gideyim bir daha baktırayım olmuyor. Geçen gün biraz kötüydüm hastaneye gittim pislikler orda bile söylemediler , göremiyoruz dediler ama hastanelerde öyle yapıyorlar hep kendi doktorun söylesin diye :)
Tabii ki sağlıklı olsun önemli olan o , fakat yine de bilmek istiyor insan :) sevcem ‘çocuğum evladım diye seviyorum kızım/oğlum diyemiyorum

Tamam seninkinde baya çıkıntı var ama benimde yolladığım bi resimde iki tane top yuvarlak birşey var ? Ya pipi araya sıkıştıysa ahahaha ulen kız kız diye hayal kurdurtup erkek çıkarda yaktım hepinizi :)

Haklisin d ikkat et kendine öyle kanama akıntı o kadar kasma kendini arkadaşım..
Geçici bir süreç elimizde olmayan nedenlerden saçmalayabiliriz napalim yani..

Turkuazvesari canım sağlıkla gelsin bebişler maşallah Allahım ikisinin de tadına baktırıyor sana ne güzel sevindim senin adına

S Serylady aaaa belli oldu mu canım civanmert geliyor hadi maşallah sağlıkla gelsin insallah.ense kalınlığı da güzel canım gözün aydın.

ben baya pıt pıt hissediyorum ya 2-3 gündür çok hareketli kasıklarım elimi koyuyorum bende bazen o zamanda hiç hareket olmuyor ama senin iyi denk gelmiş

Günlerimiz aynı seninle nerdeyse hissedersin canım ben ilk gebeligimde 16 da hissetmistim.14.hafta da dr kontrolumde bebegim hareketliydi dr hissediyomusun diye sordu hissettigim halde emin degilim hissediyo gibiyim demişti m. Kaldirir bisey der bu haftalarda hissedemezsin der diye..artık hissedersin demişti.ki 14+3te.seninde bebektir başka şey degil :))

yaa ne güzel valla bi sabah kalkınca hissediyorum bide akşam ne hikmetse ben 16+6 yım ama ultrasonda 7-8 gün geriden çıkıyordu bilmiyorum arayı kapattımı ama o sebepten de bebek mi değil mi diye tereddüt ediyordum :))

Merhaba kızlar umarım tüm annişler ve bebişler iyidir. Bir haftadır evde yatılı misafir var. Gündüz iş akşam onlar derken giremedim bir türlü. Az önce gittiler. Birkaç sayfa geriye bakabildim. Cinsiyet öğrenenler isim konuşanlar bebiş hissedenler maşallah hepinize. Ben ilk defa 2 gece önce tatlıdan sonra hissettiğimi düşünüyorum ama birdaha hissetmedim. İsim kınusunda eşimle anlaştık bir o bir ben koyacağız iki isimli olacak. Hatta şuanda internette kız isimlerine bakıyor Benim çocukluğumdan beri aklımda kız için hep Güneş vardı. Erkek olursada Toprak düşüncelerim değişmezse kızımın benden tarafı tamam

Bence de kız yaa. Benimki erkek ultrasonda baya dışarı doğru bi çıkıntı pipi ben burdayım diye bağırıyodu :)

%70 ihtimal dediler canim ama yine de degisebilir :)) ense kalinligi icin iyi dedi doktorum evet risk görmedi çok sükür kan testide 1hafta sonra hakkimizda hayirlisi :)

Doktorum da erkek gorulen pek degismez dedi ama yine de bir ihtimal birakti :) tesekkur ederim canim benim :)

Bende 14. Haftadayım iki gün önce çok güzel hissediyordum bugün hiç hissedemedim ama :/

Sakliyolarmis bazilari pipiyi utangaç bir oglusun olacaktir belki namuslu :)) yada anasina naz yapan güzel bir kizçedir :)) ben nubdan anlamam ama icime kiz gibi dogdu canim hayirlisi olsun birde ikisine de kullanacagin renkler al bisi olmaz :))

Ohh canım isim işini bile halletmişsiniz ne güzel
Ya tabi ben de çok anlamıyorum ama benimkine bakınca seninki baya kız gibi duruyor
ben baya pıt pıt hissediyorum ya 2-3 gündür çok hareketli kasıklarım elimi koyuyorum bende bazen o zamanda hiç hareket olmuyor ama senin iyi denk gelmiş
Bu haftalarda hissedilmeye başlanıyormuş ama inşallah doğrudur ya çok heyecanlanıyorum hissetmek için iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…