- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
Teşekkür ederiz teyzesii yiğidin malı meydandadır hesabı açmış bzmkicinsiyeti öğrenmek için gittiğimzde bak göster annecim kapama sakın dye konuştum diye heralde
Yok bence seninki kız farka baksana baya baya kız yani
Haklisin d ikkat et kendine öyle kanama akıntı o kadar kasma kendini arkadaşım..Ben de geçenlerde bir gün öyleydim, sakın bana sataşma, canıni yakarim,dedim. Tersim çok fena maalesef. O da bir yazı okumuş, aklınızda olsun kızlar, çocuğun ömür boyu sakin veya şiddete eğimli çocuk olması anne karnında ilk 6 ayını nasıl geçirdiğine bağlıymış, o yüzden alttan alıyor bolca .Ama ben o gün kendimi kasmışım iyice, akıntı geldi kahverengi. Acile gitmek durumunda kaldım. Bebişlerin sağlığı için sakin kalmak duurmundayiz kizlar .
Cok sükür güzel gecti bizi baya ugrastirdi ama olsun :) %70 ihtimalle erkek imiş :)
ben baya pıt pıt hissediyorum ya 2-3 gündür çok hareketli kasıklarım elimi koyuyorum bende bazen o zamanda hiç hareket olmuyor ama senin iyi denk gelmişCanım ben dün ilk kez hissettim ama şöyle oldu uzanmıştım göbeğime dokunuyordum dinlemeye çalışıyordum pat die elime çarptı , tatlı yiyordum bi yndanda iki kez oldu daha da olmadı ama bende bu haftalarda hissedilebileceğini okudum 16-22 arasında hissedilmeye başlanıyormuşama dokunmasam hissedemezdm die düşünüyorumn
Kızlar bebek hareketlerini hisseden var mı benim 2-3 gündür kasıklarımda seğirme gibi şeyler oluyor önceden yoktu pıt pıt vuruyor sanki bazı doktorlar bu haftalar imkansız diyor ama 2. Çocuğu olanlar nasıl hissediyor :) youtube da kağan kocatepe söylüyordu ilk hamileliği olanlar da hisseder ama bebek hareketinin nasıl bir şey olduğunu bilmediği için ayırt edemez diyor bende başından beri baya vücudumu dinliyorum hiç bu kadar pıt pıtlar hissetmemiştim ama kas seğirmesine de çok benziyo tam anlamıyorum bebek mi değil mi :)
yaa ne güzel valla bi sabah kalkınca hissediyorum bide akşam ne hikmetseGünlerimiz aynı seninle nerdeyse hissedersin canım ben ilk gebeligimde 16 da hissetmistim.14.hafta da dr kontrolumde bebegim hareketliydi dr hissediyomusun diye sordu hissettigim halde emin degilim hissediyo gibiyim demişti m. Kaldirir bisey der bu haftalarda hissedemezsin der diye..artık hissedersin demişti.ki 14+3te.seninde bebektir başka şey degil :))
Oooo daha çok var 4 ocağavictoryvivi pişt kız anası napıyorsun bakayım
4 ocak'a az kaldı ... çok heyecanliyim ben de kız mi erkek mi diye
Bence de kız yaa. Benimki erkek ultrasonda baya dışarı doğru bi çıkıntı pipi ben burdayım diye bağırıyodu :)Anacım dürttü ettidoktor %100 diyemem ama kız dedi. Yine de kız eşyası filan alma dedi
Ultrason kağıtlarını rüyamda görüyorum artık
Şu fotoğraf özellikle (ilk) arkadan çekilmiş yumurtalık gibi duruyor ama o zaman pipi nerde ?
%70 ihtimal dediler canim ama yine de degisebilir :)) ense kalinligi icin iyi dedi doktorum evet risk görmedi çok sükür kan testide 1hafta sonra hakkimizda hayirlisi :)Turkuazvesari canım sağlıkla gelsin bebişler maşallah Allahım ikisinin de tadına baktırıyor sana ne güzel sevindim senin adına
S Serylady aaaa belli oldu mu canım civanmert geliyor hadi maşallahsağlıkla gelsin insallah.ense kalınlığı da güzel canım gözün aydın.
Grup erkek doldu evet :)) degismezse erkek geliyor evet :)) 30unda kesinlesecekSevindim canım güzel geçmesine..
Bu sene erkek senesi diyenlere inanmaya başlayacağım :) bir prens dqha geliyor desene :)
Ben de oyle suphelenip test yaptim canim :)) ikili yaptiriyordum ruyamda erkekti diyorlardi bugün de oyle oldu :))Rüyanda cinsiyet ne görmüştün kuzum ? Ya ben de rüyada bişey görüp gebelikten şüphelenmiştim :))
Amin canim benim hepimizinkihadi geçmiş olsun sağlıkla gelsin oğluşun
Doktorum da erkek gorulen pek degismez dedi ama yine de bir ihtimal birakti :) tesekkur ederim canim benim :)Gözünüz aydın canımm, erkek pek değişmez diyolar hayırlı olsun oğluşungerçekten baya erkek ağırlıklı oldu grubumuz
Aa neden bu zamana kdr öğrenemedin göstermedi mi yoksa ayrıntılıda kesin olsn die mi bekledin :)
Teşekkür ederim fıstık. Allah bu dönemde eşlerimize de sabır versinHaklisin d ikkat et kendine öyle kanama akıntı o kadar kasma kendini arkadaşım..
Geçici bir süreç elimizde olmayan nedenlerden saçmalayabiliriz napalim yani..
Bende 14. Haftadayım iki gün önce çok güzel hissediyordum bugün hiç hissedemedim ama :/Günlerimiz aynı seninle nerdeyse hissedersin canım ben ilk gebeligimde 16 da hissetmistim.14.hafta da dr kontrolumde bebegim hareketliydi dr hissediyomusun diye sordu hissettigim halde emin degilim hissediyo gibiyim demişti m. Kaldirir bisey der bu haftalarda hissedemezsin der diye..artık hissedersin demişti.ki 14+3te.seninde bebektir başka şey degil :))
Sakliyolarmis bazilari pipiyi utangaç bir oglusun olacaktir belki namuslu :)) yada anasina naz yapan güzel bir kizçedir :)) ben nubdan anlamam ama icime kiz gibi dogdu canim hayirlisi olsun birde ikisine de kullanacagin renkler al bisi olmaz :))Anacım dürttü ettidoktor %100 diyemem ama kız dedi. Yine de kız eşyası filan alma dedi
Ultrason kağıtlarını rüyamda görüyorum artık
Şu fotoğraf özellikle (ilk) arkadan çekilmiş yumurtalık gibi duruyor ama o zaman pipi nerde ?
Merhaba kızlar umarım tüm annişler ve bebişler iyidir. Bir haftadır evde yatılı misafir var. Gündüz iş akşam onlar derken giremedim bir türlü. Az önce gittiler. Birkaç sayfa geriye bakabildim. Cinsiyet öğrenenler isim konuşanlar bebiş hissedenler maşallah hepinize. Ben ilk defa 2 gece önce tatlıdan sonra hissettiğimi düşünüyorum ama birdaha hissetmedim. İsim kınusunda eşimle anlaştık bir o bir ben koyacağız iki isimli olacak. Hatta şuanda internette kız isimlerine bakıyorBenim çocukluğumdan beri aklımda kız için hep Güneş vardı. Erkek olursada Toprak düşüncelerim değişmezse kızımın benden tarafı tamam
Ya tabi ben de çok anlamıyorum ama benimkine bakınca seninki baya kız gibi duruyorŞafak Sayar gibi gün sayıyorum neyse çoğu gitti azı kaldı :) bide ben yurtdışındayım , gideyim bir daha baktırayım olmuyor. Geçen gün biraz kötüydüm hastaneye gittim pislikler orda bile söylemediler , göremiyoruz dediler ama hastanelerde öyle yapıyorlar hep kendi doktorun söylesin diye :)
Tabii ki sağlıklı olsun önemli olan o , fakat yine de bilmek istiyor insan :) sevcem ‘çocuğum evladım diye seviyorum kızım/oğlum diyemiyorum
Tamam seninkinde baya çıkıntı var ama benimde yolladığım bi resimde iki tane top yuvarlak birşey var ? Ya pipi araya sıkıştıysaahahaha ulen kız kız diye hayal kurdurtup erkek çıkarda yaktım hepinizi :)
Bu haftalarda hissedilmeye başlanıyormuş ama inşallah doğrudur ya çok heyecanlanıyorum hissetmek için iyiceben baya pıt pıt hissediyorum ya 2-3 gündür çok hareketli kasıklarım elimi koyuyorum bende bazen o zamanda hiç hareket olmuyor ama senin iyi denk gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?