2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ahah bende iyi şeylerde değilde bazen kötü görüyorum işte çıkacak diye korkuyorum bende öyle adetim bile gecikmemişti rüyamda gördüm sabah kalktım test yaptım pozitifti
Rüyada kan görürsen rüya bozulur mesela ilk yorumlayan kisi de onemliymis birde ben kötü beni korkutan birsey gordugumde suya anlatirim aksin gitsin diye genelde cikmiyor da onlar cok sükür :))

Ben de oyle suphelenip test yaptim canim :)) ikili yaptiriyordum ruyamda erkekti diyorlardi bugün de oyle oldu :))
Ya inanır mısın rüyamda başka bir doktora gitmiştim bana gazın çok var bebek bulanık demişti aynısı ya aynısını yaşadım rüyamda kız gördüm çoğu zaman ama hep erkek hissettim bakalım ne olcak benimki 10 Ocak’ta kesinleşcek

Kızlar bebek arabalarını araştırdınız mı hiç ? Gelecek ay almayı düşünüyorum da ne alsam bilgisi olanlar benle paylaşsaaaaaa
Canım biz geçen gün aldık indirimdeydi nuna tavo gayet beğendik, kullanmadık daha ama tavsiye ederim :)

Eklentiler

• EC3E0EF4-6BA0-48BA-966A-150B11329189.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 129
selam kızlar ben 13 haftalıkken ikili teste girdim şükür bir tehlike çıkmadı . doktor erkeğe benziyor dedi emin değil .
ben dün rüyamda 3 4 aylık bebek gördüm sanırım doktordan etkilendim erkekti bir kadın gelip benim çocuğuma ismin ne diye sordu bende söyle anneciğim dedim bebeğimde benim adım kadir dedi ama 3 4 aylık en fazla şimdi ben erkekse kadir koymalımıyım

Eklentiler

• 1AC77336-0D79-4AD6-8519-62E0B13C1D0F.webp
    46 KB · Görüntüleme: 65
Kadir gecesinde mi doğacak kuzu acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…