ahah bende iyi şeylerde değilde bazen kötü görüyorum işte çıkacak diye korkuyorum bende öyle adetim bile gecikmemişti rüyamda gördüm sabah kalktım test yaptım pozitifti
Rüyada kan görürsen rüya bozulur mesela ilk yorumlayan kisi de onemliymis birde ben kötü beni korkutan birsey gordugumde suya anlatirim aksin gitsin diye genelde cikmiyor da onlar cok sükür :))
Ya inanır mısın rüyamda başka bir doktora gitmiştim bana gazın çok var bebek bulanık demişti aynısı ya aynısını yaşadım rüyamda kız gördüm çoğu zaman ama hep erkek hissettim bakalım ne olcak benimki 10 Ocak’ta kesinleşcek
%70 ihtimal dediler canim ama yine de degisebilir :)) ense kalinligi icin iyi dedi doktorum evet risk görmedi çok sükür kan testide 1hafta sonra hakkimizda hayirlisi :)
Benide eklermisiniz
sat: 15.09.2018
dt : 23.06.2019
cinsiyet : belirsiz ( en son erkek dedi net değildi o yüzden belirsiz )
k.bebek : 1.
y.şehir : sivas
B.kilosu : 55,7
selam kızlar ben 13 haftalıkken ikili teste girdim şükür bir tehlike çıkmadı . doktor erkeğe benziyor dedi emin değil .
ben dün rüyamda 3 4 aylık bebek gördüm sanırım doktordan etkilendim erkekti bir kadın gelip benim çocuğuma ismin ne diye sordu bende söyle anneciğim dedim bebeğimde benim adım kadir dedi ama 3 4 aylık en fazla şimdi ben erkekse kadir koymalımıyım
selam kızlar ben 13 haftalıkken ikili teste girdim şükür bir tehlike çıkmadı . doktor erkeğe benziyor dedi emin değil .
ben dün rüyamda 3 4 aylık bebek gördüm sanırım doktordan etkilendim erkekti bir kadın gelip benim çocuğuma ismin ne diye sordu bende söyle anneciğim dedim bebeğimde benim adım kadir dedi ama 3 4 aylık en fazla şimdi ben erkekse kadir koymalımıyım