2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebek arabalarını araştırdınız mı hiç ? Gelecek ay almayı düşünüyorum da ne alsam bilgisi olanlar benle paylaşsaaaaaa
Kızımda Chicco lite way kullandım 3 yıl sonra ablama verdim... 3 bebek eskitti nasipse tekrar ondan alacağım

Kızlar bebek arabalarını araştırdınız mı hiç ? Gelecek ay almayı düşünüyorum da ne alsam bilgisi olanlar benle paylaşsaaaaaa
Ben bu modelden düşünüyorum canım baya araştırdım en hoşuma giden bu oldu

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-12-10-28-42.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 116
Rüyada kan görürsen rüya bozulur mesela ilk yorumlayan kisi de onemliymis birde ben kötü beni korkutan birsey gordugumde suya anlatirim aksin gitsin diye genelde cikmiyor da onlar cok sükür :))
ben bu ara pek kanlı rüyalar görüyorum ya hamile değilim sürekli adet görüyorum kemdimi ya hamileyim kanamam oluyo falan :)) öyle derler suya anlat diye ben hiç anlatmıyorum ya küçükken çok korkardım günlerce rüyanın etkisinden çıkamazdım karabasanmış falanmış çok olurdu artık alıştım gözümü açıp amaan rüyamış diyip hayatıma devam ediyorum

Evet canım travel sistem ,kullanımı rahat geldi bana ,manas papas tavsiye edilmiş o tabiki bundan daha iyi ama bizim bütçemizi aşıyor bide onlarda anakucağı olmuyor canım
Yok anakucaklı istiyorum ben peki hepsiburadadan falan alsam sorun olur mu

İkisi de çok guzel isim canım Toprak benim de aklım da soyismimize uyuyor ama büyük oglumun adına uymuyor :)

%70 ihtimal dediler canim ama yine de degisebilir :)) ense kalinligi icin iyi dedi doktorum evet risk görmedi çok sükür kan testide 1hafta sonra hakkimizda hayirlisi :)
Erkekse pek degişmez ama :) sağlıkla gelsinlerde işin eğlence tarafı cinsiyet .
Kızlar bizim oğlumuz olacak inşallah İsmini Atlas düşünüyoruz sizce nasıl isim :)
Güzel canım bence Adiyla gelsin inşallah.
Bende 14. Haftadayım iki gün önce çok güzel hissediyordum bugün hiç hissedemedim ama :/
Canım daha hergün hissedemez annesine ben burdayım demiş kuzucuk zamanla sıklaşacak hissetmeler.Testi naptın arkadaşım nasılsın?
Canım bu post burda dursun :) hayırla vesile olsun inşallah güzel bir rüya ben alıntılayana kadar kanaryammda yazmış ama bencede kadir gecesi dogabilir olmadi bayramda en geç :)

Kızlar selam şimdi ben 19 Kasımda devlete ikili için gitmiştim doktor nemrut yaşlı adamın teki diye yazmıştım ozaman bana 25 Aralıkta yine geliceksin demişti ama neden söylememişti. 17. Haftamdayım neden çağatmış olabilir tarama testi için mi? Sizi çağardılar mı?

4 lü tarama için çağırmış olabilir

Özellikleri nedir canım ben hiç anlamıyorum
Canim sitesinden bakabilirsin , ben temel şeylerden bahsedeyim ... Öncelikle en hafif bebek arabaları arasındadır 7,5 kilo kadar. Çok rahat toplanıp , acilabilinir. Doğumdan itibaren kullanıma uygun. Sırt desteği bir kaç kademeli ve tamamen yatma özelliği var. benim aldığım modelinde kışlik tulumu da vardı , kisin kar yağsa dahi sıcak tutuyor bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…