2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hıı o tuluma da dikkat edeyim de travel değil de mi bu ?

Hepsiburada'dan belki 10 kez alışveriş yaptık, bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yasayacaginizi sanmam. Büyük firma.
Öyle ama mesela benim beğendiğim baby2go spring model. Normalde 2bin falan orda 1450 yazıyor? Acaba aynısı mıdır

Hepsiburada'dan belki 10 kez alışveriş yaptık, bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yasayacaginizi sanmam. Büyük firma.
Canım normalde hepsiburada çok başarılı ancak ben iki defa sorun yaşadım bir defasında 1250 tl bir ürün yerine ufacık 100 tl bile olmayan bir usb bellek göndermişlerdi çok uğraştık. En sonda 11.11 de lierac çatlak kremi almıştım bebek pişik kremi göndermişlerdi geri gönderdim doğru ürünü istiyorum diye göndermedilrr para iade ettiler. Bir şans işi sanırım ve alırken direkt kargocu yanında açıp kontrol etmek ve tutanak tutturmak gerekiyor özellikle yüksek fiyatlı şeylerde. Sonra ispatlama çalışmak yerine.

Canım daha ikili yaptığı gün sonuçlar birşey belli olmadan çağardı. 4 lü tarama eğer 2 lide sorun görürlerse yapmıyorlar mı? Yada ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorum.
Benim ilk gebelikte 2 li de bi sıkıntı olmamasına rağmen yapmıştı 4lüyü. Beni de 1 ay sonra çağırdı belki sadece rutin kontrol içindir

Biz oğluma chicco Urban almıştık bebeğim içinde çok rahat etti beşik gibi zaten ama asla önermiyorum çünkü çok hantal ağır bir araba ve ben tek başıma indirip açamıyordum bile. Sonrasında basit bir baston almak zorunda kaldık. Ben chicco liteway almadığıma çok pişmanım.

Canım daha ikili yaptığı gün sonuçlar birşey belli olmadan çağardı. 4 lü tarama eğer 2 lide sorun görürlerse yapmıyorlar mı? Yada ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorum.
Yok canım benim ikili testim iyiydi ama dörtlüde yaptı doktor geçen hafta ondada bişey çıkmadı

İnşâAllah canım hissederim yakında. Test yaptırmicam 22. Haftalarda detaylı için iyi bir perinatoloğa gidicem nasip olursa İnşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…