Canım daha ikili yaptığı gün sonuçlar birşey belli olmadan çağardı. 4 lü tarama eğer 2 lide sorun görürlerse yapmıyorlar mı? Yada ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorum.
Canim sitesinden bakabilirsin , ben temel şeylerden bahsedeyim ... Öncelikle en hafif bebek arabaları arasındadır 7,5 kilo kadar. Çok rahat toplanıp , acilabilinir. Doğumdan itibaren kullanıma uygun. Sırt desteği bir kaç kademeli ve tamamen yatma özelliği var. benim aldığım modelinde kışlik tulumu da vardı , kisin kar yağsa dahi sıcak tutuyor bebeği.
Canım normalde hepsiburada çok başarılı ancak ben iki defa sorun yaşadım bir defasında 1250 tl bir ürün yerine ufacık 100 tl bile olmayan bir usb bellek göndermişlerdi çok uğraştık. En sonda 11.11 de lierac çatlak kremi almıştım bebek pişik kremi göndermişlerdi geri gönderdim doğru ürünü istiyorum diye göndermedilrr para iade ettiler. Bir şans işi sanırım ve alırken direkt kargocu yanında açıp kontrol etmek ve tutanak tutturmak gerekiyor özellikle yüksek fiyatlı şeylerde. Sonra ispatlama çalışmak yerine.
Canım daha ikili yaptığı gün sonuçlar birşey belli olmadan çağardı. 4 lü tarama eğer 2 lide sorun görürlerse yapmıyorlar mı? Yada ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorum.
Biz oğluma chicco Urban almıştık bebeğim içinde çok rahat etti beşik gibi zaten ama asla önermiyorum çünkü çok hantal ağır bir araba ve ben tek başıma indirip açamıyordum bile. Sonrasında basit bir baston almak zorunda kaldık. Ben chicco liteway almadığıma çok pişmanım.
Canım biz de internetten almıştık hangi siteydi hatırlamıyorum ama muhtemelen hepsiburada.com, ve biz tuvalet kağıdı dahil bi çok şeyi internetten alıyoruz sıkıntı yaşamadık
İkisi de çok guzel isim canım Toprak benim de aklım da soyismimize uyuyor ama büyük oglumun adına uymuyor :)
Erkekse pek degişmez ama :) sağlıkla gelsinlerde işin eğlence tarafı cinsiyet .
Güzel canım bence Adiyla gelsin inşallah.
Canım daha hergün hissedemez annesine ben burdayım demiş kuzucuk zamanla sıklaşacak hissetmeler.Testi naptın arkadaşım nasılsın?
Canım bu post burda dursun :) hayırla vesile olsun inşallah güzel bir rüya ben alıntılayana kadar kanaryammda yazmış ama bencede kadir gecesi dogabilir olmadi bayramda en geç :)
Mamas papas ocarro en çok tercih edilen anakucağı olanları da var ama biraz daha pahalı ben de bakıyorum ama bagaj küçük ona sığabilecek birşey olması lazım