Kesinlikle travel almalisin ben almadigima çok pişmanım tabi maddi durumada bağlı biraz ben o dönem normal bebek arabası aldım ama maddi durumum iyi olsaydı kesinlikle düşünmeden travel alırdım benim kangurulu ama takılıp cikarilandan değil kanguruyu cikartabiliyorsun sadece kanguruyu takınca maşallah benden ağır oluyor kesinlikle hafif olanına açılıp kapanması kolay olan bebek arabası seçin yeri gelecek tek başınıza kullanacaksınız o yüzden hafif olması çok avantajlı
Kızlar bu bebek arabasında hiç bir fikrim yok. Şirkette bir arkadaşla konuştum. Yeni ikinciye baba oldu. Dediki travel sistem ve baston ikisininde farklı yönleri var. Baston çok hafif ve kullanışlı ilerleyen zamanda mutlaka ihtiyaç duyacaksın ama yeni doğmuş bir bebek için çok sarsıntılı. Bence mutlaka travel alın diyor. Tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyiz. Arabanın ağırlığı,kolay sökülüp takılması,kumaşı,arabaya uyumlu olması vs. biz tecrübesizlere söylebilir misiniz?
İkisi de çok guzel isim canım Toprak benim de aklım da soyismimize uyuyor ama büyük oglumun adına uymuyor :)
Erkekse pek degişmez ama :) sağlıkla gelsinlerde işin eğlence tarafı cinsiyet .
Güzel canım bence Adiyla gelsin inşallah.
Canım daha hergün hissedemez annesine ben burdayım demiş kuzucuk zamanla sıklaşacak hissetmeler.Testi naptın arkadaşım nasılsın?
Canım bu post burda dursun :) hayırla vesile olsun inşallah güzel bir rüya ben alıntılayana kadar kanaryammda yazmış ama bencede kadir gecesi dogabilir olmadi bayramda en geç :)
Ayni seyi doktorda soyledi ama yine de ihtimal verebilirim dedi. O da degisecegini düşünmüyor. Saglikli olsunda dedigin gibi cinsiyeti ne olursa olsun:)
ben bu ara pek kanlı rüyalar görüyorum ya hamile değilim sürekli adet görüyorum kemdimi ya hamileyim kanamam oluyo falan :)) öyle derler suya anlat diye ben hiç anlatmıyorum ya küçükken çok korkardım günlerce rüyanın etkisinden çıkamazdım karabasanmış falanmış çok olurdu artık alıştım gözümü açıp amaan rüyamış diyip hayatıma devam ediyorum
Beni de cok etkilemiyor sadece gece korkarak uyanirsam yanimda olana sarilmam lazim yoksa daha cok korkarim. O kanamali ruyalari Rabbim kimseye gostermesin ben cok etkileniyorum
Kesinlikle travel almalisin ben almadigima çok pişmanım tabi maddi durumada bağlı biraz ben o dönem normal bebek arabası aldım ama maddi durumum iyi olsaydı kesinlikle düşünmeden travel alırdım benim kangurulu ama takılıp cikarilandan değil kanguruyu cikartabiliyorsun sadece kanguruyu takınca maşallah benden ağır oluyor kesinlikle hafif olanına açılıp kapanması kolay olan bebek arabası seçin yeri gelecek tek başınıza kullanacaksınız o yüzden hafif olması çok avantajlı
Kızlar bu bebek arabasında hiç bir fikrim yok. Şirkette bir arkadaşla konuştum. Yeni ikinciye baba oldu. Dediki travel sistem ve baston ikisininde farklı yönleri var. Baston çok hafif ve kullanışlı ilerleyen zamanda mutlaka ihtiyaç duyacaksın ama yeni doğmuş bir bebek için çok sarsıntılı. Bence mutlaka travel alın diyor. Tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyiz. Arabanın ağırlığı,kolay sökülüp takılması,kumaşı,arabaya uyumlu olması vs. biz tecrübesizlere söylebilir misiniz?
Beni de cok etkilemiyor sadece gece korkarak uyanirsam yanimda olana sarilmam lazim yoksa daha cok korkarim. O kanamali ruyalari Rabbim kimseye gostermesin ben cok etkileniyorum
evet ben bide ilk zamanlar gece uyanıyodum ama hala rüyada gibi geliyodu kafama bir şey takılıyordu çok acayip ne olduğunuda anlamıyodum garip hisler şimdi lohusayken de sıkıntılar oluyormuş gerçi ben pek inanmıyorum al basmalarına falan yok birileri geliyormuş falan ama rüyalar sıkıntı verebilir
Hepsiburada Birkaç yıl öncesine kadar kendi stoklarından yolluyordu şimdi onlarda işi tedarikçilere döktü.tedarikçinin telefonuna ulaşıp onlara kafanızdaki soruları sorabilirsiniz.
Herkesin ki gecti benimki baki sanirim :)) hala ilac kullaniyorum. Ama bazen o bile faydasiz idare ediyorum bir sekilde :) evet erkek dediler ama kesin degil haftasi 13 olarak hesaplamistik 12 +4 cikti haftaya ikili test sonucu cikinca tekrar bakacak kismet olursa sen almaya basladinmi ufaktan ? Bu arada besik araba ve kanguru fikirlerine acigim ?
evet ben bide ilk zamanlar gece uyanıyodum ama hala rüyada gibi geliyodu kafama bir şey takılıyordu çok acayip ne olduğunuda anlamıyodum garip hisler şimdi lohusayken de sıkıntılar oluyormuş gerçi ben pek inanmıyorum al basmalarına falan yok birileri geliyormuş falan ama rüyalar sıkıntı verebilir