2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Baston belki daha kullanışlı oluyor ama ben teavelleri aklıma koydum ilk ya bi de içimde kalmasın diyorum
Kesinlikle travel almalisin ben almadigima çok pişmanım tabi maddi durumada bağlı biraz ben o dönem normal bebek arabası aldım ama maddi durumum iyi olsaydı kesinlikle düşünmeden travel alırdım benim kangurulu ama takılıp cikarilandan değil kanguruyu cikartabiliyorsun sadece kanguruyu takınca maşallah benden ağır oluyor kesinlikle hafif olanına açılıp kapanması kolay olan bebek arabası seçin yeri gelecek tek başınıza kullanacaksınız o yüzden hafif olması çok avantajlı

Kızlar bu bebek arabasında hiç bir fikrim yok. Şirkette bir arkadaşla konuştum. Yeni ikinciye baba oldu. Dediki travel sistem ve baston ikisininde farklı yönleri var. Baston çok hafif ve kullanışlı ilerleyen zamanda mutlaka ihtiyaç duyacaksın ama yeni doğmuş bir bebek için çok sarsıntılı. Bence mutlaka travel alın diyor. Tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyiz. Arabanın ağırlığı,kolay sökülüp takılması,kumaşı,arabaya uyumlu olması vs. biz tecrübesizlere söylebilir misiniz?

Kızlar nubdan anlayanlar bi arkadaşıma söylememiş doktor cinsiyeti merak ediyor anlayanlar yorumlayabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 59
Ayni seyi doktorda soyledi ama yine de ihtimal verebilirim dedi. O da degisecegini düşünmüyor. Saglikli olsunda dedigin gibi cinsiyeti ne olursa olsun:)

Beni de cok etkilemiyor sadece gece korkarak uyanirsam yanimda olana sarilmam lazim yoksa daha cok korkarim. O kanamali ruyalari Rabbim kimseye gostermesin ben cok etkileniyorum

Travel nedir baston nedir ? Ben hic bilmiyorum bunlari ya napacagim.bilmem

Bunu bende ciddi merak ediyordum bende beklemedeyim hatta kacirmayayim diye birsey yazilirsa beni de etiketlermisiniz ?

Beni de cok etkilemiyor sadece gece korkarak uyanirsam yanimda olana sarilmam lazim yoksa daha cok korkarim. O kanamali ruyalari Rabbim kimseye gostermesin ben cok etkileniyorum
evet ben bide ilk zamanlar gece uyanıyodum ama hala rüyada gibi geliyodu kafama bir şey takılıyordu çok acayip ne olduğunuda anlamıyodum garip hisler şimdi lohusayken de sıkıntılar oluyormuş gerçi ben pek inanmıyorum al basmalarına falan yok birileri geliyormuş falan ama rüyalar sıkıntı verebilir

Kızlar aliexpressten lightbox aldık kırık çıktı napabiliriz fikri olan var mı satıcıyla iletişimemi geçmeliyiz?

Kızlar aliexpressten lightbox aldık kırık çıktı napabiliriz fikri olan var mı satıcıyla iletişimemi geçmeliyiz?
Canım orderline da dispute diye bir seçenek var onu klikleyip dispute açman gerekiyor. ve orada kırık gelen ürünün fotoğrafınıda koyman gerekiyor.

Öyle ama mesela benim beğendiğim baby2go spring model. Normalde 2bin falan orda 1450 yazıyor? Acaba aynısı mıdır
Hepsiburada Birkaç yıl öncesine kadar kendi stoklarından yolluyordu şimdi onlarda işi tedarikçilere döktü.tedarikçinin telefonuna ulaşıp onlara kafanızdaki soruları sorabilirsiniz.

Canım bu arada erkek demişler hayırlı olsun Ben bir haftadır giremiyordum misafir vardı evde bulantıların geçti mi nasıl oldun?
Herkesin ki gecti benimki baki sanirim :)) hala ilac kullaniyorum. Ama bazen o bile faydasiz idare ediyorum bir sekilde :) evet erkek dediler ama kesin degil haftasi 13 olarak hesaplamistik 12 +4 cikti haftaya ikili test sonucu cikinca tekrar bakacak kismet olursa sen almaya basladinmi ufaktan ? Bu arada besik araba ve kanguru fikirlerine acigim ?

Ne kadar kurarsan o kadar olur gibi dusundugumden o duruma hic inanmamayi tercih ediyorum brn canim :))

İnşâAllah canım hissederim yakında. Test yaptırmicam 22. Haftalarda detaylı için iyi bir perinatoloğa gidicem nasip olursa İnşâAllah
İnşallah canım ayrıntılı ultrason gerçekten çok önemli bence de işinin ehli perinatologlar tarafindan yapılmalı.güzel sonuçlar alcaz Allahın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…