Bende simdi onu etiketleyecektim ? Bayadir yok ailesi gelcekti hasret gideriyor galiba elaine benes
oralardaysan ses ver :)) bu arada sen nasilsin canim benim hala gecmedi bulantilar
Herkesin ki gecti benimki baki sanirim :)) hala ilac kullaniyorum. Ama bazen o bile faydasiz idare ediyorum bir sekilde :) evet erkek dediler ama kesin degil haftasi 13 olarak hesaplamistik 12 +4 cikti haftaya ikili test sonucu cikinca tekrar bakacak kismet olursa sen almaya basladinmi ufaktan ? Bu arada besik araba ve kanguru fikirlerine acigim ?
Hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla gelsinler canım. Umarım geçer canım Ben araştırma modundayım daha hiç birşey almadık. Çok kararsızım tam bir muamma herşey.
Hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla gelsinler canım. Umarım geçer canım Ben araştırma modundayım daha hiç birşey almadık. Çok kararsızım tam bir muamma herşey.
Yaaa benim icin de oyle o kadar anlamiyorum ki yani :)) liste yapacagim diyoum ama gereksiz birsey almak istemiyorum bakalim ne yapacagim ? Hatta yapacagiz ?
Bende simdi onu etiketleyecektim ? Bayadir yok ailesi gelcekti hasret gideriyor galiba elaine benes
oralardaysan ses ver :)) bu arada sen nasilsin canim benim hala gecmedi bulantilar
Evet ailesi gelecekti doğru unutmuşum.
Benim hâlâ var bulantılar canım akşamları zofer içiyorum yine ama ilk günlerdeki gibi kusmuyorum hamdolsun sen nasılsın
19-23 haftalar arasinda canim benim
Haftaya özeldeki dr gidecegim hatta bakalim ne diyecek bikaç oerinatolog buldum yada kendisi ne tavsiye edecek burda hastanede yaptir demez insallah..
Ayrintili önemli çünkü..
Biz bebek arabasını geçen hafta biraz araştırdık kızlar size de aktaraym konusu açılmışken
Önemli olan sizin yaşam tarzınız aslnda
Mesela bebekle tek başınıza çıkar mısınız ?
Apartmanınızda asansör var mı ?
Çnkü hem bebek hem arabayı taşımak nasıl olacak o önemli
Ben de baston tipi pek düşünmedim
Mamas papasın malzeme kalitesi ciddi iyi ve ebebekte dün indirim vardı bidaha düşer mi bilemiyorum
Ben cadillac casual air travel da karar kıldım
Açılıp kapanması kolay
Yaklaşık 6 kg Çok zorlamadı beni taşırken
Fiyatı 1750₺ gibi bişeydi
Mamas papasta dün 2100 civarına düşmüştü ebebekte galiba pusetide hediye ediyorlardı
Göbeğim çok kaşıntıyı kızlar ya yan taraflar özellikle bebek yağı sürüyorum onu sürdüğümden beri kaşınıyo kaşıdım bende biraz isilik gibi oldu hep yağdan mı oldu ki ya
Canım bende bugün tüm gün bebek arabası baktım baston model mı travel sistem olsun diye geçen de bi bebek mağazasında kadın dedi ki travel sistemi uçağa almıyorlar bende uçakla çok yolculuk yapıyorum aklımı karıştır resmen kadın ama sanmıyorum ya neden alınmasın ki baston da pratik ama 6 aydan sonra kullanabilir onlar bizimkiler yaz bebeği olucak mesela 3. Aylıkken tatile gidicez travel sistemle daha rahat ederim gibime geliyo
Kızlar bebek arabalarında hem baston olup hem üstüne puseti takılanlar var bence onlar daha kullanışlı olur puset 6 aya kadar kullanılıyor sanırım sonra da bastonlu kısma geçersiniz travellerde 6 aydan sonra kullanamıyorlar
19-23 haftalar arasinda canim benim
Haftaya özeldeki dr gidecegim hatta bakalim ne diyecek bikaç oerinatolog buldum yada kendisi ne tavsiye edecek burda hastanede yaptir demez insallah..
Ayrintili önemli çünkü..
Evet ailesi gelecekti doğru unutmuşum.
Benim hâlâ var bulantılar canım akşamları zofer içiyorum yine ama ilk günlerdeki gibi kusmuyorum hamdolsun sen nasılsın
Ben en bastan beri hic kusmadim. Ama oyle bir bulaniyorki hayattan sogutuyor resmen ben de ilac iciyorum ama herzaman fayda ettigi solenemez. Ozellikle agir bisey yiyeyim yada yagli surunuyorum
Göbeğim çok kaşıntıyı kızlar ya yan taraflar özellikle bebek yağı sürüyorum onu sürdüğümden beri kaşınıyo kaşıdım bende biraz isilik gibi oldu hep yağdan mı oldu ki ya
2 3 gün önce trafikte arabamız durunca bi pıt pıt gibi bişi oldu karnımda biraz önce de rasgele elimin durduğu yerde bişi oldu sanırım ama dışardan hissedilmez sanırım demi ben yanılıyorumdur
Kızlar bebek arabalarında hem baston olup hem üstüne puseti takılanlar var bence onlar daha kullanışlı olur puset 6 aya kadar kullanılıyor sanırım sonra da bastonlu kısma geçersiniz travellerde 6 aydan sonra kullanamıyorlar