Simdi bizde araba yok muhtemelen toplu tasimada rahat kullanacagim tekte gidip gelebilecegim. Ki 5. Katta oturuyorum asansör yok :) indirip cikabilecegim cok guclu sayilmam hafif bir model gerekir. Kanguru alicam marka tavsiyesi alirim araba markasi neydi not alamadim ben onu bakacagim ? Mamas diye bir araba onermisler de o nasil bir fiyat arkadas 4500 e arabami olur. Son olarak bir arabada en baba fiyat nedir verilebilecek ?Ben kendi deneyimimi aktaracak olursam 0-4 ay kanguruyla çıktım dışarı, bebek arabasını da 4 aydan sonra aldım canım.
İlk 3-4 ay çok gerekli değil bebek arabası eğer dışarı da çok vakit geçirmezseniz.
Arabanız var ise oto koltuklu ( ana kucağı ) bir model seçin. Ama arabanız yoksa tam yatabilen ve hafif bir bebek arabası tercih edin.
Ben bebek arabası alırken ilerisi odaklı aldım, belirttiğim markanın bebek arabası piyasanın hem sağlam , hemde kullanım ağırlık açısından en iyi bebek arabalarından biri. Otobüsle vs yolculuk yapılacaksa tek başına kaldırıp indirebilirsin bebek varken içinde.
ya evet içeriğine baktım pek bir şey yok allerjende içermez diyor büyük ihtimal ben normal yağda sürsem kaşınırım yapısından dolayı sanırım bide havasız kalıyor göbek yoksa elime koluma da sürüyorum göbeğime sürünce bio oil doğal zaten öyle biliyorum ben çok severim bitkisel şeyleri o yüzden de pek kremlere falan para vermek istemedim ama işte zeytin yağı bile benim tüylerimi acayip besliyor araştırıyorum beslemeyen bir yağ ama sanırım oda yağ yapısından dolayı beni kandıracak olmadı bu bebekler için olan vücut losyonlarından alıcam maksat sürekli nemlendirmek zaten çatlak konusunda annenizde yoksa sizde de olma diyorlar anneminde çok az alt kısımlarda iki üç çatlağı vardı hatta oralara daha yoğunluklu sürüyorum ahahBebe yaginda alerjene dikkat ederler diye dusunuyorum bende yani yapmamasi lazim. Bu catlak olayi cok degisik ama ben ayak parmagima kadar yaglanip pehlivan gibi gezmeyi dusunuyorum. Bio oil aldim bir zarari olmadigini dusunuyorum. Tabiki her fikre saygim var . Arti aktardan bir karisim aldim bittikce ikisini kullanacagim ben sadece 2 kilo aldim ama gobegim belli doktorumda bu kilo gobegi degil cok zayif oldugundan normal dedi bilemiyorum tabiki ama henuz hic kasinti yok cok sukur
Canım nasılsın? Maşallah bebeğin ıyımıs çok sevindimBirsey merak ediyorum bebek arabasini cok gerekli goruyormusunuz kanguru vs ile idare edemezmiyiz acaba ?
Internet e yaz canım resimlerinden anlarsın zaten fikir olur sana daTravel nedir baston nedir ? Ben hic bilmiyorum bunlari ya napacagim.bilmem
Böyle şeyler yasakevet ben bide ilk zamanlar gece uyanıyodum ama hala rüyada gibi geliyodu kafama bir şey takılıyordu çok acayip ne olduğunuda anlamıyodum garip hisler şimdi lohusayken de sıkıntılar oluyormuş gerçi ben pek inanmıyorum al basmalarına falan yok birileri geliyormuş falanama rüyalar sıkıntı verebilir
Yaa ben baska biyerde okumustum.iste cok gerekli degil vs. Diye yazilmisti. Baya sasirmistim. Bide ben bizim yigenin bebek arabasini hic kullanamiyordum. O sebepten benim icin uygun bisey olmasi gerek. Kanguru besik ve araba icin marka onerisi alirim bu arada. Gec alacagiz diyordum ama esim bu buyukleri bir an once halledelim diyor. Bu arada cok cok tesekkur ederim. Oglus butun teyzelerine selam yolluyor :))Canım nasılsın? Maşallah bebeğin ıyımıs çok sevindimOğlusun olacakmıs hayırlı olsunnn
Ayrıca evettt bebekkk arabası kesınlıkleeee bana gore en en en gereklı ıhtıyac... benım ıcın tartışmaya bıle kapalı :)
pardonBöyle şeyler yasak
Ben baktimda hangisi daha kullanislidir diye kullananlardan fikir almak istedim acikcasi ama oda sanirim degisken bir durum kimi baston kimi travel sistem daha kullanisli demis burda gordugum.markalari telefona kaydediyorum. Sonra detayli incelicem en son alirim sanirim :))Internet e yaz canım resimlerinden anlarsın zaten fikir olur sana da
Canım baston kullanıyorum ben şimdi oğluma 3.5 yaşında çok rahat kullanımı ama yeni doğan bebek için uygun değil travel de puseti bebek arabasına takip cikartiyorsun arkadaşların bazıları attı modellerden alanlar onlar daha çok kullanisli bebek arabasını almaya gittiğinde sür hafif olup olmadigini anlarsınKızlar bu bebek arabasında hiç bir fikrim yok. Şirkette bir arkadaşla konuştum. Yeni ikinciye baba oldu. Dediki travel sistem ve baston ikisininde farklı yönleri var. Baston çok hafif ve kullanışlı ilerleyen zamanda mutlaka ihtiyaç duyacaksın ama yeni doğmuş bir bebek için çok sarsıntılı. Bence mutlaka travel alın diyor. Tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyiz. Arabanın ağırlığı,kolay sökülüp takılması,kumaşı,arabaya uyumlu olması vs. biz tecrübesizlere söylebilir misiniz?
Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim tek bebek arabası ciddi anlamda Chicco Lite way, git bak sür dene.Simdi bizde araba yok muhtemelen toplu tasimada rahat kullanacagim tekte gidip gelebilecegim. Ki 5. Katta oturuyorum asansör yok :) indirip cikabilecegim cok guclu sayilmam hafif bir model gerekir. Kanguru alicam marka tavsiyesi alirim araba markasi neydi not alamadim ben onu bakacagim ? Mamas diye bir araba onermisler de o nasil bir fiyat arkadas 4500 e arabami olur. Son olarak bir arabada en baba fiyat nedir verilebilecek ?
Bilgilendirme için saol canım.
Yalnız çıkarım,İstanbul Beşiktaştayım burada yer yer bayır var fren sistemi iyi olmalı veya yukarı itersem aynı zamanda hafif olmalı. Ve burada birçok yer arnavut kaldırımı sarsıntılı olacak. Ev konusunda asansörlü sıkıntı olmaz. Eşimle hobi olarak kuş fotoğrafı çekiyoruz bol bol gezilere giderdik belli bir süre sonra bebekte bize katılır dayanıklı olmalı ve boyut olarak arabamız büyük sıkıntı olmaz ama İstanbul trafiği malum çoğunlukla araba otoparkta yatıyor taksiyle ulaşım sağlıyoruz taksiye girebilmeli. Evde 4 kedi var malum tırmık tırmık olayları kumaşı kaliteli olmalı hemen yırtılmamalı kesin keşke çıkacaklar:) Oooo ben baya sıraladım baya bir bakacağım bu gidişle
Son aylarda hayat kurtarici diye duydum. Ben hala yüzüstü yatiyorum. Zaten bir sure sonra rahatsiz olup yatamayacakmisim. Belki bende ozaman bakarim diye dusundum hatta aliekspresten mi alsam dedim bakim cantasiyla beraber ikisine ama erken diye almamistim belki.onumuzdeki ay alirim diyordumKızlar şu hamile yastığı konusunda ne düşünüyorsunuz ben çok deli yatıyorum birde gece tuvalet falan hiç uyanmam. sırtüstü yatmak tehlikeliymiş sola dönük yatın yazıyor her yerde. Ben sabah uyanıyorum sırtüstüYarın AVM gideceğim Mothercare var bakacağım varsa almayı düşünüyorum. İşe yarar mı acaba?
Ben baktimda hangisi daha kullanislidir diye kullananlardan fikir almak istedim acikcasi ama oda sanirim degisken bir durum kimi baston kimi travel sistem daha kullanisli demis burda gordugum.markalari telefona kaydediyorum. Sonra detayli incelicem en son alirim sanirim :))
Benim alacagim araba hafif olmali yoksa mumkun degil oyle indir kaldir yapamam yani senin araba markasini not aldim. Fiyati da acikcasi digerlerine gore iyi ama bu baston galiba değil mi birkac arkadas onermemis onu ? Ilk aylarda kullanilmiyormus sanirim . Kanguru markasi icin cok tesekkurler onu da not aldim. Evet butceye bagli ama gidipte 5000 de verilmez diye düşünüyorum ne bileyim. :))Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim tek bebek arabası ciddi anlamda Chicco Lite way, git bak sür dene.
Bende de araba yoktu canım, asansör olmasına rağmen elektrik olmadığı zamanlar bende 5 kat indirip, çıkartıyordum kadın başıma :) o yüzden sana da kesinlikle tavsiye ederim. Diğer model arabalar evet gayet güzel görsel açıdan çok şık lakin araba boş haliyle 11 kilo, bebek ve altına yerleştirdiğin şeylerde 20 kilo yapar inan hem itmek sıkıntı hem taşımak. Hafif araba her daim iyidir. Kanguru içinde tavsiye edebileceğim ürün solomom baby doğumdan itibaren kullana bilirsin.
Bebek arabası da inan bütçene bakıyor biraz 180 tl ye de bebek arabası var dediğin gibi 5 bine de.
Tamamdir suan aradaki farki cozdum ve ona gore bakacagim tesekkurler :)Az öncede yazmıştm ama yineleyeyim aslnda olay tamamen senin yaşam tarzınla alakalı
Bebeğinle tek başına çıkar mısın
Binanda asansör var mı yani hem bebek arabası hem bebeği indirip çıkaracaksın
Ben travelin daha konforlu olduğunu sadece bastona göre daha ağır olduğunu duydum o yüzden tercihim travel olcak zaten baktığm modeller 6.5-7 kg heralde rahat kullanabilirim diye düşünüyorum
Bastonda alsan ilk başta pusetli bişey alman gerekiyor sanırım bastonda puset oluyor mu tam bi bilgim yok o konuda
Ben kullandım canım 4. aydan itibaren gayette kullanışlı ya şimdi herkes kendi kullandığını önereceği için diğer belirtilen modeller üzerinde fikir çürütülmeye kadar gidecek iş :) En iyisi sen büyük bir mağazaya git ve modelleri dene öyle al. İçine sinen olacaktır elbette.Benim alacagim araba hafif olmali yoksa mumkun degil oyle indir kaldir yapamam yani senin araba markasini not aldim. Fiyati da acikcasi digerlerine gore iyi ama bu baston galiba değil mi birkac arkadas onermemis onu ? Ilk aylarda kullanilmiyormus sanirim . Kanguru markasi icin cok tesekkurler onu da not aldim. Evet butceye bagli ama gidipte 5000 de verilmez diye düşünüyorum ne bileyim. :))
Benim amacim azda olsa bir fikrim olmasi idi sayenizde oldu tesekkur ediyorum :) simdi buna gore kendime uygun birsey bulurum. Ve en azindan ne istedigimi biliyorum suan oda cok onemli :)Ben kullandım canım 4. aydan itibaren gayette kullanışlı ya şimdi herkes kendi kullandığını önereceği için diğer belirtilen modeller üzerinde fikir çürütülmeye kadar gidecek iş :) En iyisi sen büyük bir mağazaya git ve modelleri dene öyle al. İçine sinen olacaktır elbette.
Senin adına sevindim canım :) bak bebek arabalarını değerken içine en az 5 kilo ağırlık koy ve sür, kaldır deneyim sahibi olacaksındırBenim amacim azda olsa bir fikrim olmasi idi sayenizde oldu tesekkur ediyorum :) simdi buna gore kendime uygun birsey bulurum. Ve en azindan ne istedigimi biliyorum suan oda cok onemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?