2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
yanı sımdı ben asansorle cıkıyorum oyuzden ben cok rahat kullandım ama sana okadar kat agır gelebılır mesela...
Ben joıe uc tekerlek travel sistem kullandım coook cook memnun kaldım. Kendım kızımla cıkınca arka ıkı tekerı buyuk oldugu ıcın cok rahat kullandım(on tekerı her yone sureklı donebılıyor)
40ından sonra pusetını arabasına takıp gayet gezdık bız.. hem pusetı arabaya taktık o sekılde kullandık.
Zaten sonra pusete sıgmıyorlar normal travel sıstem gayet kullanışlı dıye dusunuyorum ayrıca tek hamleyle ufak katlanıyor yıne tek hamleyle acılıyor. Taş gıbı duruyor ınsallah bu bebegımde kullanacak :))
Dıgerlerı bana sankı daha agırmıs gıbı gelıyor.

Saol canım yarın alışverişe gideceğim en azından fikir olması için bakacağım. Bende semt ve yaşan standartı olarak çok seviyorum ama çok kalabalık hele maç varsa çıkma biryere yani öğğ geliyor insanlardan.

Bende baktım oradan ama TR fiyatıyla arasında okadar beklemeye değecek fark göremedim. Bende ilk haftalarda yatıyordum ama erken çıktı benim göbek nasıl özlemedim anlatamam ama yatamıyorum Yarın bulursam alacağım işe yararsa yazarım canım.

Yaa kızlar bebiş kıyafetleri bakıyordum beden konusunda aklım karıştı. 0-1 ay ve 0-3 ay diyor mantığı nedir zaten aldığın kıyafeti max. birkaç ay giydiriyorsun insan 0-3 varken neden gidip 0-1 ay alsın benim bilmediğim başka bir mantığımı var bu işin bilenler bir yazabilir mi?

Aaa mutlaka cunkü bende yüzüstu yatamadigimda napacagim bilmiyorum ozellikle sirt ustu yatamiyorum ben tikaniyorum nefes alamiyormusum gibi oluyor

Canım tavsiyem , hastane çıkışlarının dışında aldığın kıyafetleri 0-3 ay al.
Çok çabuk küçüleceği için biraz büyük alman daha mantıklı.

Ya biz zaten tasinacagiz sadece 5 yada 6 ay idare etmem gerekecek o merdivenleri :) bunu da not aldim bunada bakacagim canim cok saol :)

Canım tavsiyem , hastane çıkışlarının dışında aldığın kıyafetleri 0-3 ay al.
Çok çabuk küçüleceği için biraz büyük alman daha mantıklı.
Saol canım bende öyle düşünüyorum. Birde son bir soru daha malum tecrübe yok Şimdi nasipse Haziranda doğum olacak. Kıyafet nasıl olmalı uzun kollu diye düşünüyorum bebek daha vücut ısısını dengeleyemez ama isilikte yapmayım çocuğu nasıl olmalı?

Benim merak ettiklerimi sorman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…