AynenAynı yollardan geçiyoruz canım ve bu konuda cahiliz yapacak bir şey yok. Böyle böyle öğreneceğiz bir şekilde inşallah
Yani mantıklı adam düdüklemeye çalışıyor bu özel hastaneler nerdeyse doğum fiyatına ultrason mu olur yaaaBence gereksiz pahalı. Ultrasonda bakıp duracak belki başka hastanelerde daha uyguna bulunabilir ama çokta oynayacağını sanmıyorum. Ben devletten alacağım randevu.
gerçekten çok pahalıymış sanırım burda da uygunsa özelde yaptırırım diyordum ama tek bi özel var oda pahalıdır yol parası verir şehir hastanesine gider orda yaptırırım daha iyi ama bu devlette randevu olayı nasıl oluyorCanım benim gittiğim özel hastanede 830 fiyat verdiler detaylı için. Devlet olarak Şişli Etfale gidiyordum ama orada detaylı yokmuş. Baltalimanı hastanesinin Levent binasında varmış.
Bir sor şansını dene canım. Birde o şehirdeki devlet hastanesinde var mı öğrenmen lazım. Normalde o gideceğin hastanedeki kadın doğum doktorundan randevu alman gerekiyormuş ona muayene olduktan sonra o ayrıntılı ultrason için ilgili bölüme gönderiyormuş. Bana söylenen bu canım.gerçekten çok pahalıymış sanırım burda da uygunsa özelde yaptırırım diyordum ama tek bi özel var oda pahalıdır yol parası verir şehir hastanesine gider orda yaptırırım daha iyi ama bu devlette randevu olayı nasıl oluyor
aynen ben ilçede yaşıyorum burdakileri bilmiyorum henüz ama yoktur sanırım şehir hastanesinde perinatoloji bölümü var ona randevu almaya çalıştım önce kadın doğumdan almanız gerekiyor dedi mesela bazıları da çok önceden alın yer olmuyo falan demiş ama kontrole gidince sorucam bakalım devlet olduğu için belki burdan oraya yönlendirirlerBir sor şansını dene canım. Birde o şehirdeki devlet hastanesinde var mı öğrenmen lazım. Normalde o gideceğin hastanedeki kadın doğum doktorundan randevu alman gerekiyormuş ona muayene olduktan sonra o ayrıntılı ultrason için ilgili bölüme gönderiyormuş. Bana söylenen bu canım.
Evet riske atmak istemiyor doktorum bakalım perşembe hayirlisiyla gelsin de belki öğrenirim kesin olarakBize çok büyük ihtimal kız dedi 13 haftalıkken başka doktor da kıza benziyor dedi belli olmaz tabi kiminin 6 aylıkken değişiyor :)
Erken doğum yapanlar icin canım prematur bebekler içinYaa kızlar bebiş kıyafetleri bakıyordum beden konusunda aklım karıştı. 0-1 ay ve 0-3 ay diyor mantığı nedir zaten aldığın kıyafeti max. birkaç ay giydiriyorsun insan 0-3 varken neden gidip 0-1 ay alsın benim bilmediğim başka bir mantığımı var bu işin bilenler bir yazabilir mi?
Dunyaya yeni alınacağı için benim fikrim tabiki uzun kollu giydirmek çok kalın olmasa bile 1 kat giydirip üstünü ince bir battaniye ile ortersin canım biraz toparladimi nasıl istiyorsan öyle giydirmeye baslarsinSaol canım bende öyle düşünüyorum. Birde son bir soru daha malum tecrübe yokŞimdi nasipse Haziranda doğum olacak. Kıyafet nasıl olmalı uzun kollu diye düşünüyorum bebek daha vücut ısısını dengeleyemez ama isilikte yapmayım çocuğu nasıl olmalı?
Evet doğru maç günleri tünelde kapanıyordu eve zor gidiyordumSaol canım yarın alışverişe gideceğim en azından fikir olması için bakacağım. Bende semt ve yaşan standartı olarak çok seviyorum ama çok kalabalık hele maç varsa çıkma biryere yani öğğ geliyor insanlardan.
0-1 çok küçük olabilir ama bebeğin kilosuyla da alakalı bi durum kuzenimin bebeği 2.5 kg doğdu gidip prematüre kıyafeti aldı birsürü hepsi büyük kaldı çnkü , aynı biçimde kilolu doğarsa da 30-40 gün sonra 3-6 ay kullanmaya başlarız :)Yaa kızlar bebiş kıyafetleri bakıyordum beden konusunda aklım karıştı. 0-1 ay ve 0-3 ay diyor mantığı nedir zaten aldığın kıyafeti max. birkaç ay giydiriyorsun insan 0-3 varken neden gidip 0-1 ay alsın benim bilmediğim başka bir mantığımı var bu işin bilenler bir yazabilir mi?
Satan firmanın yorumlarına bir bakın. Bir de firmanın adının yanına 'şikayet var' yazın, bir bakın şikayet sitelerinde neler yazmışlar, ona göre karar verin bence.Öyle ama mesela benim beğendiğim baby2go spring model. Normalde 2bin falan orda 1450 yazıyor? Acaba aynısı mıdır
Ben de İstanbul'a yeni taşınan, İstanbulbile yıldızı barismamis birisi olarak 2 semti çok sevdim. Beşiktaş ve Kemerburgaz.Evet doğru maç günleri tünelde kapanıyordu eve zor gidiyordumama gerçekten bence istanbulda yaşanacak en güzel semt beşiktaş
0-1 çok küçük olabilir ama bebeğin kilosuyla da alakalı bi durum kuzenimin bebeği 2.5 kg doğdu gidip prematüre kıyafeti aldı birsürü hepsi büyük kaldı çnkü , aynı biçimde kilolu doğarsa da 30-40 gün sonra 3-6 ay kullanmaya başlarız :)
Ben de kaç tane ne almalıyız onu kestiremiyorum
Kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı bodylerden bol bol alın diyorlar
Yenidoğan takımları var 3-4 parçalı onlar hem kısa kollu hem de tulumlu oluyor 3-4 tane ondan alsak haricinde atlet ve kısa kollu alsak yeter mi acaba ?
0-3 ve 3-6 ları daha çok yazlık
6-9 ları daha kışlık mı almalıyız ? Ben öyle düşündüm
Alayım ya o zaman olmadı iade ederimCanım biz de internetten almıştık hangi siteydi hatırlamıyorum ama muhtemelen hepsiburada.com, ve biz tuvalet kağıdı dahil bi çok şeyi internetten alıyoruz sıkıntı yaşamadık
Ay çok istiyorum ya cidden bakayım olmadı bastonluyu bi tanıdıktan bulurumBende travel sistem istiyordum ama ilerde illa baston tip lazim oldugu icin bir seferde halledelim dedik.
Icinden geçeni al canim
Yok aslında limitim 1500 olur aşmıyım diyorum :)Mamas papas ocarro en çok tercih edilen anakucağı olanları da var ama biraz daha pahalı ben de bakıyorum ama bagaj küçük ona sığabilecek birşey olması lazım
Ben de tek başıma çıkıp rahat gezebileceğim bir araba istiyorum. Arabaya kendim kaldırabilecek kadar hafif olsun sonuçta hep eşim yanımda olamaz ben de sıkılırım hep evde oturamamKesinlikle travel almalisin ben almadigima çok pişmanım tabi maddi durumada bağlı biraz ben o dönem normal bebek arabası aldım ama maddi durumum iyi olsaydı kesinlikle düşünmeden travel alırdım benim kangurulu ama takılıp cikarilandan değil kanguruyu cikartabiliyorsun sadece kanguruyu takınca maşallah benden ağır oluyor kesinlikle hafif olanına açılıp kapanması kolay olan bebek arabası seçin yeri gelecek tek başınıza kullanacaksınız o yüzden hafif olması çok avantajlı
Ya bizimkiler hep yeğenlerde baston kullanıyordu yeni bebeği oturtmak için bin tane battaniye koyuyorduKızlar bu bebek arabasında hiç bir fikrim yok. Şirkette bir arkadaşla konuştum. Yeni ikinciye baba oldu. Dediki travel sistem ve baston ikisininde farklı yönleri var. Baston çok hafif ve kullanışlı ilerleyen zamanda mutlaka ihtiyaç duyacaksın ama yeni doğmuş bir bebek için çok sarsıntılı. Bence mutlaka travel alın diyor. Tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyiz. Arabanın ağırlığı,kolay sökülüp takılması,kumaşı,arabaya uyumlu olması vs. biz tecrübesizlere söylebilir misiniz?
Aaa hiç aklıma gelmemişti doğru bi satıcıyla iletişime geceyimHepsiburada Birkaç yıl öncesine kadar kendi stoklarından yolluyordu şimdi onlarda işi tedarikçilere döktü.tedarikçinin telefonuna ulaşıp onlara kafanızdaki soruları sorabilirsiniz.
eger bulundugun sehirde universite hastanesinde perinataloji bolumu varsa direk gidip randevu alabiliyorsun ama erken alman lazim dolabiliyomus. Ben yaklasik 1 ay once aldim subat icin. Ama her hastanenin farkli olabilir tabi. Ayrintili icin ozeldeki doktorum bile perinataloga yonlendirdi isin uzmanlari sonucta.gerçekten çok pahalıymış sanırım burda da uygunsa özelde yaptırırım diyordum ama tek bi özel var oda pahalıdır yol parası verir şehir hastanesine gider orda yaptırırım daha iyi ama bu devlette randevu olayı nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?