2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence gereksiz pahalı. Ultrasonda bakıp duracak belki başka hastanelerde daha uyguna bulunabilir ama çokta oynayacağını sanmıyorum. Ben devletten alacağım randevu.
Yani mantıklı adam düdüklemeye çalışıyor bu özel hastaneler nerdeyse doğum fiyatına ultrason mu olur yaaa

Reactions: BYV
Canım benim gittiğim özel hastanede 830 fiyat verdiler detaylı için. Devlet olarak Şişli Etfale gidiyordum ama orada detaylı yokmuş. Baltalimanı hastanesinin Levent binasında varmış.
gerçekten çok pahalıymış sanırım burda da uygunsa özelde yaptırırım diyordum ama tek bi özel var oda pahalıdır yol parası verir şehir hastanesine gider orda yaptırırım daha iyi ama bu devlette randevu olayı nasıl oluyor

Bir sor şansını dene canım. Birde o şehirdeki devlet hastanesinde var mı öğrenmen lazım. Normalde o gideceğin hastanedeki kadın doğum doktorundan randevu alman gerekiyormuş ona muayene olduktan sonra o ayrıntılı ultrason için ilgili bölüme gönderiyormuş. Bana söylenen bu canım.

aynen ben ilçede yaşıyorum burdakileri bilmiyorum henüz ama yoktur sanırım şehir hastanesinde perinatoloji bölümü var ona randevu almaya çalıştım önce kadın doğumdan almanız gerekiyor dedi mesela bazıları da çok önceden alın yer olmuyo falan demiş ama kontrole gidince sorucam bakalım devlet olduğu için belki burdan oraya yönlendirirler

Erken doğum yapanlar icin canım prematur bebekler için

Dunyaya yeni alınacağı için benim fikrim tabiki uzun kollu giydirmek çok kalın olmasa bile 1 kat giydirip üstünü ince bir battaniye ile ortersin canım biraz toparladimi nasıl istiyorsan öyle giydirmeye baslarsin

Evet doğru maç günleri tünelde kapanıyordu eve zor gidiyordum ama gerçekten bence istanbulda yaşanacak en güzel semt beşiktaş
0-1 çok küçük olabilir ama bebeğin kilosuyla da alakalı bi durum kuzenimin bebeği 2.5 kg doğdu gidip prematüre kıyafeti aldı birsürü hepsi büyük kaldı çnkü , aynı biçimde kilolu doğarsa da 30-40 gün sonra 3-6 ay kullanmaya başlarız :)

Ben de kaç tane ne almalıyız onu kestiremiyorum
Kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı bodylerden bol bol alın diyorlar

Yenidoğan takımları var 3-4 parçalı onlar hem kısa kollu hem de tulumlu oluyor 3-4 tane ondan alsak haricinde atlet ve kısa kollu alsak yeter mi acaba ?
0-3 ve 3-6 ları daha çok yazlık
6-9 ları daha kışlık mı almalıyız ? Ben öyle düşündüm

Öyle ama mesela benim beğendiğim baby2go spring model. Normalde 2bin falan orda 1450 yazıyor? Acaba aynısı mıdır
Satan firmanın yorumlarına bir bakın. Bir de firmanın adının yanına 'şikayet var' yazın, bir bakın şikayet sitelerinde neler yazmışlar, ona göre karar verin bence.

Ben de İstanbul'a yeni taşınan, İstanbulbile yıldızı barismamis birisi olarak 2 semti çok sevdim. Beşiktaş ve Kemerburgaz. Butikleri de güzel Besiktas'ın. Zıbın konularında sana katılıyorum, çok mantıklı. Hastane çıkışındaki çoraplar, eldivenler yeni doğan bebeğin elinden, ayağından sarkiyormuş. .Arkadaşım EminonuEmin Havuzlu Han'dan düzdü bebek eşyalarını, fiyat da uygunmuş. Ben de yarın ona bakicam.

Günaydın kızlar bebek arabasindan konusmussunuz tabiki alınacak ama şunu soyleyim her bebek binmiyor örn. Benim kurtlu oğlum hiç binmedi aldığım gibi kaldırdım bebek arabası şu an sıfır duruyor. Puseti de çok az kullandim bebek uyanık olduğunda sürekli hareket istiyordu çok hareketli bir bebekti hala öyle. Park yatak aldık küçücük bebek onu da beğenmedi gittik hamak aldık ecis bücüş onu sevdi aylarca onda yattı. Bazı ihtiyaçlar bebek doğduktan sonra ona özel ihtiyaca göre şekilleniyor. Doğumdan sonrada alışveriş devam edebiliyor. Herşeyi doğum öncesi alcam diye kasmayin minimum seviyede alışveriş yapın. Benim tavsiyem . :)

Ben de tek başıma çıkıp rahat gezebileceğim bir araba istiyorum. Arabaya kendim kaldırabilecek kadar hafif olsun sonuçta hep eşim yanımda olamaz ben de sıkılırım hep evde oturamam

Ya bizimkiler hep yeğenlerde baston kullanıyordu yeni bebeği oturtmak için bin tane battaniye koyuyordu ben 1 yaşına kadar puset takarım travele sonra zaten bel destekli oluyor oturur minnoşum 5 yaşına kadar

Islak mendiller, bebek bezleri, şampuan, sabun, pişik kremleri, diğer bebek kremleri, hatta bebek deterjani vs. bunları da az ve küçük alın çünkü bebisin cildi her markayı kabul etmeyebilir deneyerek bulursunuz ona uygun olanı . Yine biberon ve emzik konusunda bunlarda tabiki alinacak ama bebek bunları seçiyor ya marka deneyerek bulursunuz ya da hiç almaz. Hazır olun :)

Hepsiburada Birkaç yıl öncesine kadar kendi stoklarından yolluyordu şimdi onlarda işi tedarikçilere döktü.tedarikçinin telefonuna ulaşıp onlara kafanızdaki soruları sorabilirsiniz.
Aaa hiç aklıma gelmemişti doğru bi satıcıyla iletişime geceyim

eger bulundugun sehirde universite hastanesinde perinataloji bolumu varsa direk gidip randevu alabiliyorsun ama erken alman lazim dolabiliyomus. Ben yaklasik 1 ay once aldim subat icin. Ama her hastanenin farkli olabilir tabi. Ayrintili icin ozeldeki doktorum bile perinataloga yonlendirdi isin uzmanlari sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…