2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Uçağa aşmadıklarını ilk defa duydum canım ya açıkcası ben puset galan çıkıyor sadece demir kalıyor ya onlar alınır diye düşünüyorum ben travel çok istiyorm

Sallamış öyle birşey yok

Ya benim arkadaşım 1,5 ay önce doğum yaptı. 1 hastane çıkışı almış bir iki takım almış yıkayıp giydirdim dedi. Şuanda 0-3aylar bebek zayıf olmasına Rağmen küçük gelmeye başladı sakın öok 0-3ay alma dedi ki 0-1aydan bahsetmedi

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah

Bu 2019 erkek senesi olacak herhalde çevremde bende dahil 5 gebeyiz hepimiz erkek :)

Bi tane doktor var nilay soyismini bilmiyorum. O bu 2018'in erkek senesi olduğunu söylemiş. Postlara baktım harbiden hep erkek doğurtmus:))

Ben bu haftama geldim söylemediler bana. Bir ay sonra gel cinsiyet bakalım hem d3 kontrol ederiz dediler. Öğrenenlere çok seviniyorum benim cocugummus gibi rahatlıyorum. Cinsiyet heyecanı da başka bir şey oluyomuş..

Uçağa aşmadıklarını ilk defa duydum canım ya açıkcası ben puset galan çıkıyor sadece demir kalıyor ya onlar alınır diye düşünüyorum ben travel çok istiyorm
Yani bana da saçma geldi canım neden alınmasın ki ya satıcının bilgisizliği oldu bence bu bi daha danışayım gidince

Senin aldığın modele baktım canım şimdi oda çok güzel bence kullanışlı fikir olsun bana alabilirim bundan da

Günaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur

Eklentiler

• EBDE4436-0E7B-4CD2-A0DC-A6B48CF7A47C.webp
    16 KB · Görüntüleme: 147
Canim su U seklinde kocaman yastiklar var sakin ondan alma cok yer kapliyor ve rahat degil. Ben bu aralar bacagimin arasina yastik koyuyorum anca oyle rahat yatiyorum.

Bende akşam araştırıyorum canım bebek arabalarını 4500 e kadar var gülüştük hatta eşimle üstüne bi 4bin daha koyar şahin doğan alırız gerçekten arabası olur çocuğun diye Bende çok bütçe ayrıcamı düşünmüyorum canım fiyat araştırması yaptın mı çok olsa 750-900 arası bişey bakarım diye düşünüyorum ondan aşağısı da iyi olmaz gibime geliyo

Kizlar bu arada bebek arabasindan konusmussunuz. Benim icinde onemli olan hafif olmasiydi. Buyuk tekerlekli arabalar hic bir yere sigmiyor. Asansor bagaj yuruyen merdivenlerden inip cikmak kolay olsun diye hem travel hem hafif bir model aldim ben. Baston almama gerek yok puset cikinca baston araba oluyor. Fikir olsun diye fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-23-12-05-24.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 148
Bence tek kat ince uzun kollu birşey olur , malum İstanbul yazın orasında bile rüzgarlı oluyor . Bebek daha adepte olamıyor dünyamıza 2-3 ay kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…