Canım bende bugün tüm gün bebek arabası baktım baston model mı travel sistem olsun diye geçen de bi bebek mağazasında kadın dedi ki travel sistemi uçağa almıyorlar bende uçakla çok yolculuk yapıyorum aklımı karıştır resmen kadın ama sanmıyorum ya neden alınmasın ki baston da pratik ama 6 aydan sonra kullanabilir onlar bizimkiler yaz bebeği olucak mesela 3. Aylıkken tatile gidicez travel sistemle daha rahat ederim gibime geliyo
Uçağa aşmadıklarını ilk defa duydum canım ya açıkcası ben puset galan çıkıyor sadece demir kalıyor ya onlar alınır diye düşünüyorum ben travel çok istiyorm
Canım bende bugün tüm gün bebek arabası baktım baston model mı travel sistem olsun diye geçen de bi bebek mağazasında kadın dedi ki travel sistemi uçağa almıyorlar bende uçakla çok yolculuk yapıyorum aklımı karıştır resmen kadın ama sanmıyorum ya neden alınmasın ki baston da pratik ama 6 aydan sonra kullanabilir onlar bizimkiler yaz bebeği olucak mesela 3. Aylıkken tatile gidicez travel sistemle daha rahat ederim gibime geliyo
Yaa kızlar bebiş kıyafetleri bakıyordum beden konusunda aklım karıştı. 0-1 ay ve 0-3 ay diyor mantığı nedir zaten aldığın kıyafeti max. birkaç ay giydiriyorsun insan 0-3 varken neden gidip 0-1 ay alsın benim bilmediğim başka bir mantığımı var bu işin bilenler bir yazabilir mi?
Ya benim arkadaşım 1,5 ay önce doğum yaptı. 1 hastane çıkışı almış bir iki takım almış yıkayıp giydirdim dedi. Şuanda 0-3aylar bebek zayıf olmasına Rağmen küçük gelmeye başladı sakın öok 0-3ay alma dedi ki 0-1aydan bahsetmedi
Satan firmanın yorumlarına bir bakın. Bir de firmanın adının yanına 'şikayet var' yazın, bir bakın şikayet sitelerinde neler yazmışlar, ona göre karar verin bence.
Bi tane doktor var nilay soyismini bilmiyorum. O bu 2018'in erkek senesi olduğunu söylemiş. Postlara baktım harbiden hep erkek doğurtmus:))
Ben bu haftama geldim söylemediler bana. Bir ay sonra gel cinsiyet bakalım hem d3 kontrol ederiz dediler. Öğrenenlere çok seviniyorum benim cocugummus gibi rahatlıyorum. Cinsiyet heyecanı da başka bir şey oluyomuş..
Uçağa aşmadıklarını ilk defa duydum canım ya açıkcası ben puset galan çıkıyor sadece demir kalıyor ya onlar alınır diye düşünüyorum ben travel çok istiyorm
canım marka konusunda pek bilgim yok ben çok pahalı bir şey bakmadığım için birde beneto yerli üretim baya da bir indirimdeydi onu almıştım modeli bt-290t aldım diğer markalar hakkında pek bir bilgim yok hepsiburada dan filtrelersen seyahat sistem diye çıkıyor modeller çok satılanlar arasında bu vardı mesela chicco herkes öneriyor genelde baya da indirimde https://www.hepsiburada.com/chicco-...andshell-p-HBV00000AVQP5?magaza=NARLILAR+HOME
Günaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur
Kızlar şu hamile yastığı konusunda ne düşünüyorsunuz ben çok deli yatıyorum birde gece tuvalet falan hiç uyanmam. sırtüstü yatmak tehlikeliymiş sola dönük yatın yazıyor her yerde. Ben sabah uyanıyorum sırtüstü Yarın AVM gideceğim Mothercare var bakacağım varsa almayı düşünüyorum. İşe yarar mı acaba?
Canim su U seklinde kocaman yastiklar var sakin ondan alma cok yer kapliyor ve rahat degil. Ben bu aralar bacagimin arasina yastik koyuyorum anca oyle rahat yatiyorum.
Benim alacagim araba hafif olmali yoksa mumkun degil oyle indir kaldir yapamam yani senin araba markasini not aldim. Fiyati da acikcasi digerlerine gore iyi ama bu baston galiba değil mi birkac arkadas onermemis onu ? Ilk aylarda kullanilmiyormus sanirim . Kanguru markasi icin cok tesekkurler onu da not aldim. Evet butceye bagli ama gidipte 5000 de verilmez diye düşünüyorum ne bileyim. :))
Bende akşam araştırıyorum canım bebek arabalarını 4500 e kadar var gülüştük hatta eşimle üstüne bi 4bin daha koyar şahin doğan alırız gerçekten arabası olur çocuğun diye Bende çok bütçe ayrıcamı düşünmüyorum canım fiyat araştırması yaptın mı çok olsa 750-900 arası bişey bakarım diye düşünüyorum ondan aşağısı da iyi olmaz gibime geliyo
Kizlar bu arada bebek arabasindan konusmussunuz. Benim icinde onemli olan hafif olmasiydi. Buyuk tekerlekli arabalar hic bir yere sigmiyor. Asansor bagaj yuruyen merdivenlerden inip cikmak kolay olsun diye hem travel hem hafif bir model aldim ben. Baston almama gerek yok puset cikinca baston araba oluyor. Fikir olsun diye fotosunu ekliyorum
Saol canım bende öyle düşünüyorum. Birde son bir soru daha malum tecrübe yok Şimdi nasipse Haziranda doğum olacak. Kıyafet nasıl olmalı uzun kollu diye düşünüyorum bebek daha vücut ısısını dengeleyemez ama isilikte yapmayım çocuğu nasıl olmalı?
Günaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur