2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ben 6 kilo vermiştim hala da veriyorum napcam ben hiç kilo alamıyorum iki gündür yine başa döndüm hiç bişey yiyemiyorum oturdum ağladım içli içli çok çaresiz hissediyorum bazen Rabbim yavrularımızı korusun bizede şifa versin geçsin artık hamdolsun yine de bu günümüze

Allahım 1.72 boy ve 48,5 kilo MâşâAllah manken falan mısınız benimde 1.60 boy 62 kiloydum şuan 56

Haa haklı o zaman kuzum ben 1buçuk kilo almışım doktor iyi dedi. Ben tatlı bişey yemiyorum ama hiç ya canımda istemiyo
Bende 2 defa yedim canım normalde aram yok zaten.. hiç canım çekmez aklıma gelmez.. kilo diyince ilk akla gelen o ya ondan herhalde tatlı dedi..

Aynıyız demek canım bana da diyet listesi verdi dikkat den ziyade fazlaca takıldı bu duruma.. hatta bir ay bak olmuyorsa diyetisyen dedi
Napalim yapacağız artik bebekler iyi olsunda..

Allahım 1.72 boy ve 48,5 kilo MâşâAllah manken falan mısınız benimde 1.60 boy 62 kiloydum şuan 56
Yok canım sadece metabolizma çok almaya çalıştım ama alamadım şimdide doğumdan sonra hepsini vermem inşallah. Sende dikkat et canım dr ne diyor kilo olayına. Bir inşallah en kosa zamanda geçer sıkıntıların

Amin canım İnşâAllah çok sağol Doktorum normal diyor geçecek diyor :)
Ya iyi yapmışsın boşver:) ama kendimden korktum ben de
korkma tatlım benim düzeltilmiş mom 5 üstüydü galiba

Arkadasim iyi olacak ins rahat ol degerler birsey ifade etmiyor ki tek basina o sebeple baska baska tetkikler istiyorlar

Aynıyız demek canım bana da diyet listesi verdi dikkat den ziyade fazlaca takıldı bu duruma.. hatta bir ay bak olmuyorsa diyetisyen dedi
Napalim yapacağız artik bebekler iyi olsunda..
Düşününce gerçekten fazla almışız canım. Bu bende sırt ağrısına neden oldu. Şimdi ekmek yememeye çalışıyorum tatlı abur cubur yemiyorum ama böyle yaptığım halde yine kilo alırsam bir problem var demektir. İnşallahh hiç diyetisyene gerek kalmadan dengeleriz bu kiloları bebeklerimiz iyi olsun biz iyi olalım yeter gerçekten daha ne isteriz :))

Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (

Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (
Merhba cnm ignesini vursaydi keske doktor cok dikkat et kanamn devam ediyosa baska hstaneye git yatis yapip gozetim altina alsinlar insallah atlatirsin bide sitres yapma gecmis olsun

Çok geçmiş olsun bebeğin sana simsiki tutunsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…