Kızlar ben 6 kilo vermiştim hala da veriyorum napcam ben hiç kilo alamıyorum iki gündür yine başa döndüm hiç bişey yiyemiyorum oturdum ağladım içli içli çok çaresiz hissediyorum bazen Rabbim yavrularımızı korusun bizede şifa versin geçsin artık hamdolsun yine de bu günümüze
Bana olumsuz birşey demediler. Boy ve önceki kilo ile alakalı olabilir mi canım? Benim 172 cm boy 48,5 ile hamile kalmıştım şimdi 55,5 kiloyum. Şeker konusumda ilk kan tahlillerimde yüksek çıkmıştı şeker yüklemesi yapıldı 8. Haftada sanırım ama ordada normal çıktı şeker falan yok yani Allaha şükür. Senin boy kilo kaç canım
Bende 7 kilo aldım doktorum dikkat etmemi söyledi. Ama şuan ideal kilomda olduğum için çok sorun etmedi sanırım.. Ben üzülünce çabuk kilo verirdim ama hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım sanırım aşırı mutluluktada hızlı kilo alıyormuşum bunu görmüş oldum :))
Aynıyız demek canım bana da diyet listesi verdi dikkat den ziyade fazlaca takıldı bu duruma.. hatta bir ay bak olmuyorsa diyetisyen dedi Napalim yapacağız artik bebekler iyi olsunda..
Yok canım sadece metabolizma çok almaya çalıştım ama alamadım şimdide doğumdan sonra hepsini vermem inşallah. Sende dikkat et canım dr ne diyor kilo olayına. Bir inşallah en kosa zamanda geçer sıkıntıların
Yok canım sadece metabolizma çok almaya çalıştım ama alamadım şimdide doğumdan sonra hepsini vermem inşallah. Sende dikkat et canım dr ne diyor kilo olayına. Bir inşallah en kosa zamanda geçer sıkıntıların
Doktorumda kendi hamileliği zor geçen biriydi , o bile yaptırmış bana hiç çekinme falan dedi. Kendi doktor arkadaşına yönlendirecek zaten . Eşim bu konuda cekimser amniyosentez konusunda , eve gelen dini bekliyorum konuşup bir yol bulacağız artık.
Aynıyız demek canım bana da diyet listesi verdi dikkat den ziyade fazlaca takıldı bu duruma.. hatta bir ay bak olmuyorsa diyetisyen dedi Napalim yapacağız artik bebekler iyi olsunda..
Düşününce gerçekten fazla almışız canım. Bu bende sırt ağrısına neden oldu. Şimdi ekmek yememeye çalışıyorum tatlı abur cubur yemiyorum ama böyle yaptığım halde yine kilo alırsam bir problem var demektir. İnşallahh hiç diyetisyene gerek kalmadan dengeleriz bu kiloları bebeklerimiz iyi olsun biz iyi olalım yeter gerçekten daha ne isteriz :))
Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (
Merhba cnm ignesini vursaydi keske doktor cok dikkat et kanamn devam ediyosa baska hstaneye git yatis yapip gozetim altina alsinlar insallah atlatirsin bide sitres yapma gecmis olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalar Mmutluanneadayi
çok geçmiş olsun canım AAlyam52
ben 12. Haftada öğrendim ilk. Burada erkek ağırlıkta ilk sayfadaki tabloya bakabilirsin
Günaydın kızlar hayırlı cumalar Mmutluanneadayi
çok geçmiş olsun canım AAlyam52
ben 12. Haftada öğrendim ilk. Burada erkek ağırlıkta ilk sayfadaki tabloya bakabilirsin