- 30 Mart 2017
- 12.763
- 19.853
- 298
Dr un verdiği ilaçlar hic fayda etmedi mi canim insAllah biran önce duzelirsinKızlar ben 6 kilo vermiştim hala da veriyorum napcam ben hiç kilo alamıyorum iki gündür yine başa döndüm hiç bişey yiyemiyorum oturdum ağladım içli içli çok çaresiz hissediyorum bazen Rabbim yavrularımızı korusun bizede şifa versin geçsin artıkhamdolsun yine de bu günümüze
Dr un verdiği ilaçlar hic fayda etmedi mi canim insAllah biran önce duzelirsin
Yok canım daha yeni videosunu izledim hapşırmak ve öksürmek zarar vermezmiş amniyotik sıvı korurmuşGünaydın kızlar sabah hapşurdum bi anlık olunca kendimi kontrol edemedim bi anlık sağ kasık ağrısı yaşadım bi kaç saniye kadar keskin bi ağrı oldu bişey olmamıştır de mi bebişe
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmen lazım ayağa çok kalkma çıkar İnşâAllah yukarıyaKızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı(
Çok sağol canım benim Allah razı olsun rahatlattın vallaYok canım daha yeni videosunu izledim hapşırmak ve öksürmek zarar vermezmiş amniyotik sıvı korurmuş
Evet olabilir canım normal benim de belim ve kasıklarım ağrıyor arada kabızlıkta var bende ona yoruyorumÇok sağol canım benim Allah razı olsun rahatlattın vallarahim bağlarıyla alakalı olmuştur gerilmeyle alakalıdır sanırım ağrı da
Anne olmanin fedakarliklari hamilelikten basliyor hamdolsun ki çok güzel bir şey için sıkıntı cekiyoruz bebislerimize kavuşunca iyi ki cekmisim o sıkintilari diyeceğimiz çok güzel gunlerimiz olur insAllahYok canım içiyorum her gece hâlâ bulantı ilacını ama fayda etmiyor top kek yiyebiliyorum sadece İnşâAllah düzelir artık normal hayatıma dönmek istiyorum 7-24 yatıyorum hiç kalkamadan gerçekten çok zor hamdolsun yinede.
Hayırlıca çabucak atlatalım inşallah şu ayları da sağlıklıca alalım kuzucukları kucağımıza inşallahEvet olabilir canım normal benim de belim ve kasıklarım ağrıyor arada kabızlıkta var bende ona yoruyorum
Ben 3 kilo aldim 55 oldum. Koca bir göbüsüm var sen iyisin yine :))İnşallah benimde ağrımaz canımm. Bu arada 1buçuk kilo almışım nasıl sizce
Aynen canım çok dikkat et ben mecbur işe gidiyorum o bile çok zorluyo yürümekHacettepe’de de varmış.20.haftadan sonra alıyorlarmış.Senin iletişim bilgilerini alıyorlar,yer olunca da arayıp,davet ediyorlar.Yerler o kadar kötü durumda ki ,her yer buz ,bir de iki katı dikkat etmek zorundayız,dışarı çıkmaya bile korkuyorum.Benim de Cuma randevum vardı,ama sanırım gidemiycem.
Sodayı deniyorum bakalm canım çok saolSoda ve rennie tablet iyi geliyo
Off be de hiç böyle değildim inşallah geçer çok sıkıntı yaşamayıztasarimcibayan rezene cayi iyi geldi benim mide yanmalarima ole bole degildi ates puskurtecektim neredeyse
Ben 14-15 de öğrendim bzm bu grup erkek ağırlıklı :)Arkadaďslar bebeklerinizin cinsiyetini hangi haftalar ögrendiniz
2019 kız mi çok erkekmi sağlikli bi sekilde gelsin insallah bebislerimiz
Kesinlikle katılıyorum. Ben ne 2'li ne 3'lü test amniyosentez hiçbir şey yaptırmadım içim rahat. Allah'tan gelen herşey kabulüm. Down sendromlu da olabilir hiç sorun değil Allah hayırlısını versin. Zaten bu testler %70 civarında doğruluğa sahip. Öyleyken neden bu testleri yaptırıp kendinizi üzüyorsunuz kızlarCanim bence yaştan dolayi yuksek cikmistir. Bu testler olasilik testi hic bir gecerliligi yok. Cogu doktor labaratuarlarla anlasmali nifty teste yonlendirip para kazaniyorlar. Kac arkadasim yaptirdi bu testi hepsi sag salim dogum yapti. icin rahat etmicek doguma kadar ama bence yaptirma. Hele ki amniyosentezi yaptirma enfeksiyon riski cok yuksek.
Siyami hersek bu konularda cok iyi bir hastane keske en basta oraya gitseydin canim. Boyle doktorlari da hic anlayamayacagim resmen bana da astim alerji doktoru aynisini yapmisti kavga etmistim benKızlar buradaki konuşmalara bakınca aşı falan deyince bugün gideyim dedim sağlık ocağına ne diyecekler. Benim son adet tarihini hala düzeltmemişler onlara devlete göre 22 haftalık gebeyimokadar dilekçe yazdım ebede silekçe yazmış yok. Bebek hareketlerini hissedince tahmini 20. Haftada aşı için gel dedi. Bu arada bugün kardiyolojiye gittim doğumu konuşmak için bir gıcık doktor daha niye geldin yine dedi 1 yıl önce kontrole gitmiştim 1 yıl önce gelmişsin zaten dedi dedim hamileyim doğumla ilgili riskleri konuşup bilgi almak için geldim dedim. sana siyamiersekte zamanında ablasyon demişler yaptırmamışsın zamanında yaptırsaydın şimdi hamile halinle yaptırmak zorunda kalmazdın siyamierseğe git dedi başkada bilgi vermedi . Ya sabır diye diye çıktım doktordan.
Gunaydin kizlar.Kaç kilo aldın canım? Bende 1.64 boy 57 kilo ile hamile kaldım doktor tam iyisin dedi şuandada 1buçuk kilo aldım çok iyi dedi sana niye yasakladıki tatlıyı falan?
Allahtan cok zayif degilmissin canim sende 48 kilolarda olsan napacaktin. O kilo verimini durdurmak icin doktorun birsey yapmiyormu canim benim 5 kiloyu bile fazla bulmustu doktorum. Hemen vitamin haplari serumlar vs. Konusulmustu. MeselaAllahım 1.72 boy ve 48,5 kilo MâşâAllah manken falan mısınızbenimde 1.60 boy 62 kiloydum şuan 56
Canim cok gecmis olsun bol bol dinlen bütün hamileligi kanamalarla gecip saglikli bebek doguran cok insan var canim moralini hic bozma olurmuKızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı(
Canim boyle ufak seyleri takma hic alerji hastasiyim ben gunde 30 kere hapsiriyorum bazen bana da giriyor arada agri o kadar olur bebis kipirdamistir sen hapsurunca belki :) boyle 9 ayi nasil bitireceksin ben kendime evhamli derim birde :))Günaydın kızlar sabah hapşurdum bi anlık olunca kendimi kontrol edemedim bi anlık sağ kasık ağrısı yaşadım bi kaç saniye kadar keskin bi ağrı oldu bişey olmamıştır de mi bebişe
12 +4 te emin olmamakla beraber biseyler soledi bugün tekrar gidecegim 13+3 olduk insallah kesinlesir :)Arkadaďslar bebeklerinizin cinsiyetini hangi haftalar ögrendiniz
2019 kız mi çok erkekmi sağlikli bi sekilde gelsin insallah bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?