2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dr un verdiği ilaçlar hic fayda etmedi mi canim insAllah biran önce duzelirsin

Günaydın kızlar sabah hapşurdum bi anlık olunca kendimi kontrol edemedim bi anlık sağ kasık ağrısı yaşadım bi kaç saniye kadar keskin bi ağrı oldu bişey olmamıştır de mi bebişe

Yok canım içiyorum her gece hâlâ bulantı ilacını ama fayda etmiyor top kek yiyebiliyorum sadece İnşâAllah düzelir artık normal hayatıma dönmek istiyorum 7-24 yatıyorum hiç kalkamadan gerçekten çok zor hamdolsun yinede.
Dr un verdiği ilaçlar hic fayda etmedi mi canim insAllah biran önce duzelirsin

Günaydın kızlar sabah hapşurdum bi anlık olunca kendimi kontrol edemedim bi anlık sağ kasık ağrısı yaşadım bi kaç saniye kadar keskin bi ağrı oldu bişey olmamıştır de mi bebişe
Yok canım daha yeni videosunu izledim hapşırmak ve öksürmek zarar vermezmiş amniyotik sıvı korurmuş

Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmen lazım ayağa çok kalkma çıkar İnşâAllah yukarıya

Yok canım daha yeni videosunu izledim hapşırmak ve öksürmek zarar vermezmiş amniyotik sıvı korurmuş
Çok sağol canım benim Allah razı olsun rahatlattın valla rahim bağlarıyla alakalı olmuştur gerilmeyle alakalıdır sanırım ağrı da

Anne olmanin fedakarliklari hamilelikten basliyor hamdolsun ki çok güzel bir şey için sıkıntı cekiyoruz bebislerimize kavuşunca iyi ki cekmisim o sıkintilari diyeceğimiz çok güzel gunlerimiz olur insAllah

Evet olabilir canım normal benim de belim ve kasıklarım ağrıyor arada kabızlıkta var bende ona yoruyorum
Hayırlıca çabucak atlatalım inşallah şu ayları da sağlıklıca alalım kuzucukları kucağımıza inşallah bel sırt ağrıları falan bende de oluyor arada büyüyorlar Artık bebişler ondan sanırım kabızlık için kuru kayısı falan tüketebilirsin canım yada kayısı hoşafı şeklinde rahatlatır

Aynen canım çok dikkat et ben mecbur işe gidiyorum o bile çok zorluyo yürümek
Soda ve rennie tablet iyi geliyo
Sodayı deniyorum bakalm canım çok saol
tasarimcibayan rezene cayi iyi geldi benim mide yanmalarima ole bole degildi ates puskurtecektim neredeyse
Off be de hiç böyle değildim inşallah geçer çok sıkıntı yaşamayız
Arkadaďslar bebeklerinizin cinsiyetini hangi haftalar ögrendiniz
2019 kız mi çok erkekmi sağlikli bi sekilde gelsin insallah bebislerimiz
Ben 14-15 de öğrendim bzm bu grup erkek ağırlıklı :)

Kesinlikle katılıyorum. Ben ne 2'li ne 3'lü test amniyosentez hiçbir şey yaptırmadım içim rahat. Allah'tan gelen herşey kabulüm. Down sendromlu da olabilir hiç sorun değil Allah hayırlısını versin. Zaten bu testler %70 civarında doğruluğa sahip. Öyleyken neden bu testleri yaptırıp kendinizi üzüyorsunuz kızlar Boşu boşuna hamileliğinizi endişe içinde geçiriyorsunuz gerçekten üzülüyorum böyle görünce Kendi kendinize dert icat ediyorsunuz, içinizi rahat tutun, bulaşmayın bence böyle şeylere... Yine de siz bilirsiniz tabi sizin hayatınız... Ama bence değmez...

Siyami hersek bu konularda cok iyi bir hastane keske en basta oraya gitseydin canim. Boyle doktorlari da hic anlayamayacagim resmen bana da astim alerji doktoru aynisini yapmisti kavga etmistim ben

Kaç kilo aldın canım? Bende 1.64 boy 57 kilo ile hamile kaldım doktor tam iyisin dedi şuandada 1buçuk kilo aldım çok iyi dedi sana niye yasakladıki tatlıyı falan?
Gunaydin kizlar. 18.haftaya kadar 1,5 kg aldıysan çok iyi gercekten. Benim son 1 haftada hem karnım büyüdü,hem de 1 kg daha aldım, etti 3 kg. İştah da acildi, ilk 3 ay gibi değil. Sizlerin de öyledir herhalde?

Allahım 1.72 boy ve 48,5 kilo MâşâAllah manken falan mısınız benimde 1.60 boy 62 kiloydum şuan 56
Allahtan cok zayif degilmissin canim sende 48 kilolarda olsan napacaktin. O kilo verimini durdurmak icin doktorun birsey yapmiyormu canim benim 5 kiloyu bile fazla bulmustu doktorum. Hemen vitamin haplari serumlar vs. Konusulmustu. Mesela

Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (
Canim cok gecmis olsun bol bol dinlen bütün hamileligi kanamalarla gecip saglikli bebek doguran cok insan var canim moralini hic bozma olurmu

Canim boyle ufak seyleri takma hic alerji hastasiyim ben gunde 30 kere hapsiriyorum bazen bana da giriyor arada agri o kadar olur bebis kipirdamistir sen hapsurunca belki :) boyle 9 ayi nasil bitireceksin ben kendime evhamli derim birde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…