2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben 3 kilo aldim 55 oldum. Koca bir göbüsüm var sen iyisin yine :))
Arkadasim ayni kaderi paylaşıyoruz.Sen de özellikle son haftalarda mi aldın? Benim de 3 kg. Ne çabuk alınıyor bu kilolar. Hava da ayaz, kalkıp yürüyüş de yapılmıyor. Sana bişey dedi mi doktor kilo ile ilgili?

Arkadaďslar bebeklerinizin cinsiyetini hangi haftalar ögrendiniz
2019 kız mi çok erkekmi sağlikli bi sekilde gelsin insallah bebislerimiz
12+0 da %95 dedi doktorum sonrada değişmedi.. nasipse kızım olacak. grupta kızlar azınlıkta görünüyor. hatta mayıs annelerinde de erkek çoğunlukta diye biliyorum

Evet olabilir canım normal benim de belim ve kasıklarım ağrıyor arada kabızlıkta var bende ona yoruyorum
Benim de oluyor o agrilar ya bebek buyuyor diye yada gaza yoruyorum ben ama.tabi siddetli olursa dikkat etmek gerek doktorum ara ara olursa sıkıntı degil sürekli gecmeyen siddetli bir agriysa acile git demişti. Senin kabizligin birsey yiyemedigin ve hareketsizlikten buýük ihtimal canim. Hicbisey yapamiyorsan bol bol su icmeye bak

Gunaydin kizlar. 18.haftaya kadar 1,5 kg aldıysan çok iyi gercekten. Benim son 1 haftada hem karnım büyüdü,hem de 1 kg daha aldım, etti 3 kg. İştah da acildi, ilk 3 ay gibi değil. Sizlerin de öyledir herhalde?

ben ilk üç ay hiç kilo almadım ama 12. haftadan sonra duramıyorummmm 55 dim 58.5 olmuşm sabah tartıldımda

Ben ilk haftalar 5 kilo verdim bulantidan canim yeni yeni toparliyorum iste :) doktorum kilo icin normal insan kilosuna yeni ulastin henüz dedi :) tabi bundan sonrasi icin dikkatli olmak gerek boyle giderse 20. Haftalari bulmadan ben 10 kilo alirim gibi hayir tatli falan da sevmem bi ekmek iste bide kahvalti yapamadigim icin surekli simit pogaca bazi gunler az da olsa yuruyorum da bazen gercekten cikilmiyor. Doktorum vücudun kiloya elverisli degil dikkatli gidelim dedi sadece

ben ilk üç ay hiç kilo almadım ama 12. haftadan sonra duramıyorummmm 55 dim 58.5 olmuşm sabah tartıldımda
Ben de öyle, 12.haftadan sonra almaya başladım Az önce dogumu 13 Haziran olan bir arkadasimizin hamilelik takvimini okudum,kiminkiydi,hatirlamiyorum. Bu ay bebeğinizin ağırlığı 6 kat arttı,yazıyordu.

Ben de öyle, 12.haftadan sonra almaya başladım Az önce dogumu 13 Haziran olan bir arkadasimizin hamilelik takvimini okudum,kiminkiydi,hatirlamiyorum. Bu ay bebeğinizin ağırlığı 6 kat arttı,yazıyordu.
3. aydan sonr ahaftada yarım kilo alınabiliyormş öyle okumuştm ben de :)
a
Bana da %90 erkek dedi. Haftaya kesinlesir dedi. Bugün hem ikili hem cinsiyet icin gidecegim. İkili temiz ciksinda ilk onceligim o suanda
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm

O zaman şanslısın. Zaten zayıflar hamile kaldiginda, vücut önce normal beden kitle indeksine gelip ondan sonra kilo almaya başlıyormus. Ben 64'ten 67'ye çıktım .Tamam boyum 1,73 ama doğuma kadar baya baya irileşicem heralde

3. aydan sonr ahaftada yarım kilo alınabiliyormş öyle okumuştm ben de :)

inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm
Insallah canim bu arada ilk 3 ay 1 1.5 kilo oneriliyor. Ondan sonra haftada yarim kilo idealmis tabi son aylarda terazi sasiyormus 6. Ayinda 25 kilo alan bir tanidigimiz var ayni donem hamileyiz o benden once doktor diyet vermis suan resmen sadece sebze yiyor kilo gercekten hic iyi degil o sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…