2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Soyle dal gibi ķızlara ne ozendim yarabbim ben 1.63 ümbenim normalde olmam gereken en baba kilo 66 diyorum ben onun üstüne cikarsam vayy halime :)) hem bodur hem sisko hadi siz boydan kurtarirsiniz ben napayim :)

Ben de zaten son aylarda daha çok alındığı için az kilo almak istiyorumm ama şimdiden 3.5 almışm

Problem gebelik şekeri olabilirmiş canım şimdi takip edicez bir hafta.
Sende dikkat et hızlı gitmek de iyi değil bunun sonrasıda var bu kiloları vermek zor olabilir hem bebişler hem kendimizi düşüneceğiz..

Soyle dal gibi ķızlara ne ozendim yarabbim ben 1.63 ümbenim normalde olmam gereken en baba kilo 66 diyorum ben onun üstüne cikarsam vayy halime :)) hem bodur hem sisko hadi siz boydan kurtarirsiniz ben napayim :)
Bence minyon tiplilere daha çok yakisiyor. Bizim gereksiz dikkat çekecek özellikle hamilelik ilerledikçe. Sağlıklı olsunlar da vericez mecbur kiloları.

Bence minyon tiplilere daha çok yakisiyor. Bizim gereksiz dikkat çekecek özellikle hamilelik ilerledikçe. Sağlıklı olsunlar da vericez mecbur kiloları.
Ben zayiflara yakistirmiyorum sadece fil yutmus boa yilani gibi oluyor. Cok kilo almamayi basarirsam ben de oyle olacagim. Hersey ayni bi gobek var :))

peki bacaklarında fln oldu mu adece göbek mi ? benim sadece göbek çıktıkça çıkıyor
Benim de sadece göbek.ilk bebekte genelde göbek oluyormuş herhalde. Bir de annelere çekiyoruz. Annemin ilk hamileliği gibiyim ben,fiziksel olarak da, bulantı, sıkıntılar vs olarak da.Sizlerin de öyledir muhtemelen.

Ben 16+0 da doktor kontrolünde toplamda sadece 700 gram aldığımı öğrendim ama bı sonraki hafta randevusunda 300 gram almışım sadece bir haftada doktorum normal dedi simdi de hızla kilo alıyorum gibi geliyor yani 16. Hfataya kadar iyi gittim ama sanırım bundan sonra baya hızla alıcam kiloları ben bı de minyon bı insanın fazla kilo almak baya komik durabilir bende

Benim de sadece göbek.ilk bebekte genelde göbek oluyormuş herhalde. Bir de annelere çekiyoruz. Annemin ilk hamileliği gibiyim ben,fiziksel olarak da, bulantı, sıkıntılar vs olarak da.Sizlerin de öyledir muhtemelen.
Bende hem göbek çıktı hem de bacaklarım kalınlaştı ve popom büyüdü çok mutsuzum Zaten hamilelikten önce de hep bacak ve popodan kilo alırdım üst bedenden kilo alamıyorum vücudum dengesiz o yönden... O yüzden çok kilo almamam lazım çok çirkinleşeceğim yoksa

Maşallah canım bebeğine. Baş popo mesafesi mi 20 cm yoksa ayaklara kadar mı ölçüyor doktorun merak ettim. Bende yarın gidicem doktora. Haftasına göre boyu normal mi gidiyor hep merak ediyorum yani büyüyor mu acaba diye. En son gittiğimde benimkini baş popo olarak ölçmüştü

Aynen ben de öyleyim ilk 57 hamile kaldım 54 falan oldum şimdi 60 kiloyum göbeğim de çok yok ama kalçalara aldım herkes ne güzel göbeğine alıyor ya

Canim boyle ufak seyleri takma hic alerji hastasiyim ben gunde 30 kere hapsiriyorum bazen bana da giriyor arada agri o kadar olur bebis kipirdamistir sen hapsurunca belki :) boyle 9 ayi nasil bitireceksin ben kendime evhamli derim birde :))
Çok haklısın canım :) bi de 2.hamilelik benim daha ahat olmam lazım ama aksine bında daha pimpirikliyim ama sağol rahatlattınz

yok annem gibi değilim aslnda annem 9 ay bulantı yaşamış mesela ben 2 ay fln yaşadım sadece.. ama tabi annemin hep kızı olmuş benimki erkek belki o yüzdendir. ama kilo olarak hep 10 kilo almış 12 kilo vermiş doğumdan sonra inşallah ona benzerim
çok iyi gitmişsin canım artık biraz hızlanabilir aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…