O zaman şanslısın. Zaten zayıflar hamile kaldiginda, vücut önce normal beden kitle indeksine gelip ondan sonra kilo almaya başlıyormus. Ben 64'ten 67'ye çıktım .Tamam boyum 1,73 ama doğuma kadar baya baya irileşicem heralde
Soyle dal gibi ķızlara ne ozendim yarabbim ben 1.63 ümbenim normalde olmam gereken en baba kilo 66 diyorum ben onun üstüne cikarsam vayy halime :)) hem bodur hem sisko hadi siz boydan kurtarirsiniz ben napayim :)
Insallah canim bu arada ilk 3 ay 1 1.5 kilo oneriliyor. Ondan sonra haftada yarim kilo idealmis tabi son aylarda terazi sasiyormus 6. Ayinda 25 kilo alan bir tanidigimiz var ayni donem hamileyiz o benden once doktor diyet vermis suan resmen sadece sebze yiyor kilo gercekten hic iyi degil o sebepten
Düşününce gerçekten fazla almışız canım. Bu bende sırt ağrısına neden oldu. Şimdi ekmek yememeye çalışıyorum tatlı abur cubur yemiyorum ama böyle yaptığım halde yine kilo alırsam bir problem var demektir. İnşallahh hiç diyetisyene gerek kalmadan dengeleriz bu kiloları bebeklerimiz iyi olsun biz iyi olalım yeter gerçekten daha ne isteriz :))
Problem gebelik şekeri olabilirmiş canım şimdi takip edicez bir hafta. Sende dikkat et hızlı gitmek de iyi değil bunun sonrasıda var bu kiloları vermek zor olabilir hem bebişler hem kendimizi düşüneceğiz..
Soyle dal gibi ķızlara ne ozendim yarabbim ben 1.63 ümbenim normalde olmam gereken en baba kilo 66 diyorum ben onun üstüne cikarsam vayy halime :)) hem bodur hem sisko hadi siz boydan kurtarirsiniz ben napayim :)
Bence minyon tiplilere daha çok yakisiyor. Bizim gereksiz dikkat çekecek özellikle hamilelik ilerledikçe. Sağlıklı olsunlar da vericez mecbur kiloları.
Bence minyon tiplilere daha çok yakisiyor. Bizim gereksiz dikkat çekecek özellikle hamilelik ilerledikçe. Sağlıklı olsunlar da vericez mecbur kiloları.
Ben zayiflara yakistirmiyorum sadece fil yutmus boa yilani gibi oluyor. Cok kilo almamayi basarirsam ben de oyle olacagim. Hersey ayni bi gobek var :))
Benim de sadece göbek.ilk bebekte genelde göbek oluyormuş herhalde. Bir de annelere çekiyoruz. Annemin ilk hamileliği gibiyim ben,fiziksel olarak da, bulantı, sıkıntılar vs olarak da.Sizlerin de öyledir muhtemelen.
Ben 16+0 da doktor kontrolünde toplamda sadece 700 gram aldığımı öğrendim ama bı sonraki hafta randevusunda 300 gram almışım sadece bir haftada doktorum normal dedi simdi de hızla kilo alıyorum gibi geliyor yani 16. Hfataya kadar iyi gittim ama sanırım bundan sonra baya hızla alıcam kiloları ben bı de minyon bı insanın fazla kilo almak baya komik durabilir bende
Benim de sadece göbek.ilk bebekte genelde göbek oluyormuş herhalde. Bir de annelere çekiyoruz. Annemin ilk hamileliği gibiyim ben,fiziksel olarak da, bulantı, sıkıntılar vs olarak da.Sizlerin de öyledir muhtemelen.
Bende hem göbek çıktı hem de bacaklarım kalınlaştı ve popom büyüdü çok mutsuzum Zaten hamilelikten önce de hep bacak ve popodan kilo alırdım üst bedenden kilo alamıyorum vücudum dengesiz o yönden... O yüzden çok kilo almamam lazım çok çirkinleşeceğim yoksa
Kızlaar meraba. Doktor kontrolüm vardı bugün. Doktor organ taramasını kendi çapında yaptı ama tabiki uzman bi radyolog tarafındanda yapılması gerektiğini söyledi Allaha şükür şuan gözüken bi sorun yok. 274 gram 20 cm olmuş sıpam :)) Kasılmalarım varmış gene rahmin büyümesi nedeniyle normalmiş magnezyum kullanmamı söyledi şimdilik bu kadar ha bide tetanoz aşısı oldum sabah inşallah kolum çok ağrımaz
Maşallah canım bebeğine. Baş popo mesafesi mi 20 cm yoksa ayaklara kadar mı ölçüyor doktorun merak ettim. Bende yarın gidicem doktora. Haftasına göre boyu normal mi gidiyor hep merak ediyorum yani büyüyor mu acaba diye. En son gittiğimde benimkini baş popo olarak ölçmüştü
Bende hem göbek çıktı hem de bacaklarım kalınlaştı ve popom büyüdü çok mutsuzum Zaten hamilelikten önce de hep bacak ve popodan kilo alırdım üst bedenden kilo alamıyorum vücudum dengesiz o yönden... O yüzden çok kilo almamam lazım çok çirkinleşeceğim yoksa
Canim boyle ufak seyleri takma hic alerji hastasiyim ben gunde 30 kere hapsiriyorum bazen bana da giriyor arada agri o kadar olur bebis kipirdamistir sen hapsurunca belki :) boyle 9 ayi nasil bitireceksin ben kendime evhamli derim birde :))
yok annem gibi değilim aslnda annem 9 ay bulantı yaşamış mesela ben 2 ay fln yaşadım sadece.. ama tabi annemin hep kızı olmuş benimki erkek belki o yüzdendir. ama kilo olarak hep 10 kilo almış 12 kilo vermiş doğumdan sonra inşallah ona benzerim
Ben 16+0 da doktor kontrolünde toplamda sadece 700 gram aldığımı öğrendim ama bı sonraki hafta randevusunda 300 gram almışım sadece bir haftada doktorum normal dedi simdi de hızla kilo alıyorum gibi geliyor yani 16. Hfataya kadar iyi gittim ama sanırım bundan sonra baya hızla alıcam kiloları ben bı de minyon bı insanın fazla kilo almak baya komik durabilir bende