Bende seninle aynı vücut yapısındayim, göbeğimin buyudugunu ilk defa görüyorum. O yüzden dahaenterasangeliyor, biz hep alışmışız popo,bacakBende hem göbek çıktı hem de bacaklarım kalınlaştı ve popom büyüdü çok mutsuzumZaten hamilelikten önce de hep bacak ve popodan kilo alırdım üst bedenden kilo alamıyorum vücudum dengesiz o yönden... O yüzden çok kilo almamam lazım çok çirkinleşeceğim yoksa
oy maşallah canım benimkide haftasını yakalamış az çok 17 lere gelmiş kilosu 180 gramdı boyunu bilmiyorum senin oğlan iri olacak vallaKızlaar meraba. Doktor kontrolüm vardı bugün. Doktor organ taramasını kendi çapında yaptı ama tabiki uzman bi radyolog tarafındanda yapılması gerektiğini söyledi Allaha şükür şuan gözüken bi sorun yok. 274 gram 20 cm olmuş sıpam :)) Kasılmalarım varmış gene rahmin büyümesi nedeniyle normalmiş magnezyum kullanmamı söyledi şimdilik bu kadar ha bide tetanoz aşısı oldum sabah inşallah kolum çok ağrımaz
Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı(
Siyami hersek bu konularda cok iyi bir hastane keske en basta oraya gitseydin canim. Boyle doktorlari da hic anlayamayacagim resmen bana da astim alerji doktoru aynisini yapmisti kavga etmistim ben
Öyle deme canım uzun boylularda hele kilo alınca katana gibi oluyor . Ben şimdiden 7 kilo aldım sonum ne olacak bilmiyorum gerçi ben başında baya zayıftım çok kötü olmadı ama ilerleyen zamanda yüne konuşalımSoyle dal gibi ķızlara ne ozendim yarabbim ben 1.63 ümbenim normalde olmam gereken en baba kilo 66 diyorum ben onun üstüne cikarsam vayy halime :)) hem bodur hem sisko hadi siz boydan kurtarirsiniz ben napayim :)
Yok canım ben hiç çekmemişim annem 9 ay bulantıyla geçmiş bende sıfır hiçbirşey yaşamadım. Sadeve bir yogunluk oluyor eskiye göre okadar.Benim de sadece göbek.ilk bebekte genelde göbek oluyormuş herhalde. Bir de annelere çekiyoruz. Annemin ilk hamileliği gibiyim ben,fiziksel olarak da, bulantı, sıkıntılar vs olarak da.Sizlerin de öyledir muhtemelen.
Canım ilk aylarda bendede oldu acildeki doktor ağızdan almak yan ekilerinj artırabilir dedi vajinadan al dedi doktoroda soruldu soun olmaz istedigin gibi kullan dedi aşağıdan almak daha iyi geldi bir jafta icinde düzeldim benim kanamam aşırıydı ama dinlendim bolbol ne temizlik ne yemek hiçbirşey yapmadm su almaya bile kalkmadm sanki adet gibi hatta onuda geçmişti rabbim şia versin inşaAllah canım mise sorunlarımızda fazla en iyisi vajinadan almak kedi dojtorumda isyedigin gibi kullanabilirsin dedi kendimi biraz iyi hissedince ağızdan alayım dedim yan etki yaptı yinede sen bilirsin rabbim bebişlelerimizi korur inşaAllahKızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı(
Kabızlokta sebep olur mide problenlerine falan dikkat et salatalok falan tüket olmadı zeytin yağlı yapabilecegin bir salata yap ilkten bend ebir iki defa kabızlık cektim yemek yiyemedigimden simdi salatanın faydalafını görüyoum su içmeye çalışıyorum elmada iyi gelir kabızlığa yesil kırmızı farketmez sebzeler vr meyvelef olmasa napardım bilmiyorum eğr haslama patates falan tüketiyorsan kabız yapmışta olabilir dikkat et ağrıda yapar kabızlıkEvet olabilir canım normal benim de belim ve kasıklarım ağrıyor arada kabızlıkta var bende ona yoruyorum
Ben daha yarım.kilo aldım :)))Gunaydin kizlar.18.haftaya kadar 1,5 kg aldıysan çok iyi gercekten. Benim son 1 haftada hem karnım büyüdü,hem de 1 kg daha aldım, etti 3 kg . İştah da acildi, ilk 3 ay gibi değil. Sizlerin de öyledir herhalde?
Oyy maşaAllah Rabbin analı babalı büyütmeyi nasib etsin canım bende 4 ünde gidicem daha cinsiyeti bilmiyorum azıcok göbeklendim sanki seninde ç8kma varmı göbekte :))Kontrolden geldim kızlar. Kızım olacakmış
Herşey yolunda çok şükür 16cm 170 gr 16+6 haftalık
Aynen kilom vardı Allah'tan:) bi önceki hamileliğimde de 7 kilo vermiştim 67 den 60a düşmüştüm sonra 62 ile buna hamile kaldım yine bi 6 kilo gitti :) doktorum bişey demiyor ilk başlarda bende çok serum yedim eskisi gibi kusmuyorum ama zoferi nerdeyse günde iki kez içiyorum vitamin verdi ama bunlar daha kötü yapar seni dedi ve gerçekten içtiğim gün komalık oldum bıraktım ilk 5 ay bebek anneden beslenir üzülme dediAllahtan cok zayif degilmissin canim sende 48 kilolarda olsan napacaktin. O kilo verimini durdurmak icin doktorun birsey yapmiyormu canim benim 5 kiloyu bile fazla bulmustu doktorum. Hemen vitamin haplari serumlar vs. Konusulmustu. Mesela
Aynen canım hiç bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum son bi kaç gündür eridim iyiceBenim de oluyor o agrilar ya bebek buyuyor diye yada gaza yoruyorum ben ama.tabi siddetli olursa dikkat etmek gerek doktorum ara ara olursa sıkıntı degil sürekli gecmeyen siddetli bir agriysa acile git demişti. Senin kabizligin birsey yiyemedigin ve hareketsizlikten buýük ihtimal canim. Hicbisey yapamiyorsan bol bol su icmeye bak
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah canım prensesKontrolden geldim kızlar. Kızım olacakmış
Herşey yolunda çok şükür 16cm 170 gr 16+6 haftalık
Amin canim.Oyy maşaAllah Rabbin analı babalı büyütmeyi nasib etsin canım bende 4 ünde gidicem daha cinsiyeti bilmiyorum azıcok göbeklendim sanki seninde ç8kma varmı göbekte :))
Amin canim. Hepimizinki insallahGözün aydın canım sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah canım prenses
Evet canım tuvalete çıkamayınca iyice mideye zor veriyor. Elma yiyorum armut yiyorum kabuklarıyla. Hiç gücüm yok yerimden kalkamıyorum akşam eşim geliyor yardım ediyor sağolsun hiç bi iş yapamıyorum ki meyveleri bile eşim hazırlıyorKabızlokta sebep olur mide problenlerine falan dikkat et salatalok falan tüket olmadı zeytin yağlı yapabilecegin bir salata yap ilkten bend ebir iki defa kabızlık cektim yemek yiyemedigimden simdi salatanın faydalafını görüyoum su içmeye çalışıyorum elmada iyi gelir kabızlığa yesil kırmızı farketmez sebzeler vr meyvelef olmasa napardım bilmiyorum eğr haslama patates falan tüketiyorsan kabız yapmışta olabilir dikkat et ağrıda yapar kabızlık
Ay kıyamam ya ne iyi patronmuş dinlen işte yarında haftasonu zaten ohh miss :)Sabah uyuya kalmışım şirketten aradılar uyandırdılar 10:30 da işe gittim 5 dk durdum eve gönderdi patronlar. Boğazım çatal çatal sesim kalınlaşmış bırnum tıkalı. kahvaltı falan yaptım şimdi %80 normale döndü ses boğaz falan
Senden beslenir o kesinlikle dogruda seninde iyi olman gerekli boyle vücut bi süre sonra düser ister istemez. Vitamin hapi bende de bulanti yapiyor uykum bastirinca icip direk yatiyorum. Onu icmeye bak bence. Yani kilo acisindan degil ama vitamin alirsin en azindan birsey yiyemedigin icin aman dikkat et kendineAynen kilom vardı Allah'tan:) bi önceki hamileliğimde de 7 kilo vermiştim 67 den 60a düşmüştüm sonra 62 ile buna hamile kaldım yine bi 6 kilo gitti :) doktorum bişey demiyor ilk başlarda bende çok serum yedim eskisi gibi kusmuyorum ama zoferi nerdeyse günde iki kez içiyorum vitamin verdi ama bunlar daha kötü yapar seni dedi ve gerçekten içtiğim gün komalık oldum bıraktım ilk 5 ay bebek anneden beslenir üzülme dedi
Haklısın canım doktorum çok iyi aslında ama bazen gıcıklığı tutuyor:) buarada ben ilaç yutamıyorum anında refleks kusuyorum tiroid ilacım minicik onu bile son günlerde içince anında çıkarıyorum decavit vermişti kocaman onuda içemedim ben biraz problemliyim :) sadece zoferimi içiyorumSenden beslenir o kesinlikle dogruda seninde iyi olman gerekli boyle vücut bi süre sonra düser ister istemez. Vitamin hapi bende de bulanti yapiyor uykum bastirinca icip direk yatiyorum. Onu icmeye bak bence. Yani kilo acisindan degil ama vitamin alirsin en azindan birsey yiyemedigin icin aman dikkat et kendine
Uzun boylularda cok kilo almasi lazim oyle gorunmesi icin canim sen normal insan kilosuna yeni geldin henüz ama tabi genel olarak hepimizin dikkat etmesi lazim siyami herseğe bizde dedem icin az gidip gelmedik vallaGeçmiş olsun canım acil şifalar bebişin sıkı sıkıntutunsun sana inşallah. Hiç kalma canım inşllah geçecek
Uzak işte uğraşmak istemedim sadece fikir almak için gittim düye buna gideyim dedim. Siyamihersekten aldım şimdi randevu.
Öyle deme canım uzun boylularda hele kilo alınca katana gibi oluyor . Ben şimdiden 7 kilo aldım sonum ne olacak bilmiyorum gerçi ben başında baya zayıftım çok kötü olmadı ama ilerleyen zamanda yüne konuşalım
Yok canım ben hiç çekmemişim annem 9 ay bulantıyla geçmiş bende sıfır hiçbirşey yaşamadım. Sadeve bir yogunluk oluyor eskiye göre okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?