2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kiz olunca milyon tane cesit var erkegin oyle cok nakislisi falanlisi olmuyor alttaki duru yazani baya begendim acikcasi

Haftamiz ayni :) benim yavrum bu hafta birazcik one gecmis ben 3 kilo aldim. Ama gobek masallah 5 aylikisin kotü suan bende de hafif bir bulanti var ama ben hala yiyorum boyle giderse +20 ile doguma giderim gibi
Ben de yiyorum ama çıkıyor canım o kötü oluyor :/ göbek aldı başını gidiyor iç karnım hiç Yok anlaşılan :)

Benim de gidip tahlil yaptırmam lazım ufaktan bi hissediyorum çok geçmiş olsun canım

Kiz olunca milyon tane cesit var erkegin oyle cok nakislisi falanlisi olmuyor alttaki duru yazani baya begendim acikcasi
Bende şuanda onda kararlıyım ama sürekli yeni bir şey gördüğüm için biraz daha beklemeye karar verdim canım :) Evet kızlara seçenek daha fazla biz kadınlar daha şanslıyız bu yüzden erkeklerden :))

Saol canim benim de cok bir sikayetim yoktu aslinda ama ihmal etmiyim diye yaptirdim iyiki yaptirmistim. Benim de ic karnim yok imis baya gogusten asagi inen top gibi bir gobek var suan bazen diyorumki son aylarda yuvarlanacagim heralde

Bende şuanda onda kararlıyım ama sürekli yeni bir şey gördüğüm için biraz daha beklemeye karar verdim canım :) Evet kızlara seçenek daha fazla biz kadınlar daha şanslıyız bu yüzden erkeklerden :))
Evet kesinlikle bütün magazalarda kiz reyonlarinda takılıyoruz resmen o kadar cafcafli ki erkek reyonu da garibim cogunlukla ayni renk ki o duruma cok kiziyorum. Hep bole bebelere bile koyu koyu renkler koymuslar bide hep maviler siyahlar birde cesit az cok aklinin takılması durumu olmuyor

Çatlak önleyici hangi yağları yada kremleri kullanıyorsunuz?
Tavsiyeye ihtiyacım var kızlar
Bio oil aldim ben ama daha kullanmaya başlamadim canim cok tavsiye aldim bununla ilgili birde aktarda yaptirdigim bir karisimim var kuzum onun icinde ne var bende bilmiyorum inan ama aktarin dedigi hindistan cevizi kakao cok az badem killandirdigi icin az koyuyolarmis birtane daha vardi ama cikaramadim canim kusura bakma

Bende bio oil kullanıyorum canım duştan sonra sürüyorum birkaç saat rahatım sonra birden kaşınmaya başlıyor dışarda oluyorum çok zorlanıyorum sürekli tuvalete girip kaşınıp çıkıyorum

Bende bio oil kullanıyorum canım duştan sonra sürüyorum birkaç saat rahatım sonra birden kaşınmaya başlıyor dışarda oluyorum çok zorlanıyorum sürekli tuvalete girip kaşınıp çıkıyorum
Benim tüm arkadaslarim onu kullandi ne sikayetleri nede catlaklari vardi cok arastirmadim direk aldim o yuzden hatta

benim her daim enfeksiyon çıkıyor ne antibiyotik ne o saseler yaramıyor malesef hamilelikte olunca zaten kaçınılmaz oluyor enfeksiyon geçirmeyen pek yok ben alıştım artık suyu az içtiğim anda yanmaya başlıyor bu ara da havalardan 1 buçuk litre suyu zor içiyorum çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun bu arada bir an önce atlatırsın umarım havalar çok kötü

Torun herkesi hayata bağlıyor, ne güzel:). Zaten torunlarinin bakimlarini ustlenen anneannelerin, babaannelerin hastalıkları yenme oranları diğerlerine göre daha yuksekmis.

Ben 1,5 yıldır evliyim babam henüz erken bulmuş buna ne diyorsun ama çok severler dayanamazlar yakın mısın ailenle şehir olarak
Ben İstanbul Avrupa, onlar Tekirdağ. Ama bişey söylemeden üstlendiler çocuk bakimini. Bebiş olunca ,keşke daha önce olsaydı diyecek bence seninkiler de benimkiler de:)

Ben İstanbul Avrupa, onlar Tekirdağ. Ama bişey söylemeden üstlendiler çocuk bakimini. Bebiş olunca ,keşke daha önce olsaydı diyecek bence seninkiler de benimkiler de:)
Bakalım valla ben son çocuğum benden önce abimin ablmaın çocuklarını tatmışlar :) annem bayağı hevesli kapı süsü falan yapıyor şimdiden bakalım

Bende de tahlilde düşük miktarda enfeksiyon çıkmıştı ama doktorum "yanma falan hissetmiyorsan sorun yok ilaç vermeyeceğim" dedi. Bir sıkıntım yok şimdilik gayet iyi gidiyor, midemi bulandırdığı için neredeyse hiç su içemiyorum üstelik... Onun yerine bol bol ayran içiyorum, çorbalar sulu meyveler falan tüketiyorum. Ben hamile kalmadan önce de sık sık sistit olurdum, kronikleşmişti artık.

Aynı kararı ben de verdim ama sonra dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…