Kiz olunca milyon tane cesit var erkegin oyle cok nakislisi falanlisi olmuyor alttaki duru yazani baya begendim acikcasiBende cinsiyet belli değilken böyle bir şey beğenmiştim canım. Kız olduğunu öğrenince hep bir işlemeli nakışlı şeylere ilgim oluştu :))
Baskılı ve işlemeli olarak iki model aklımda şuan ama biraz daha beklicem sanırım :)
O kadar güzel şeyler varki insan şaşırıyor napacağını:)
Ben de yiyorum ama çıkıyor canım o kötü oluyor :/ göbek aldı başını gidiyor iç karnım hiç Yok anlaşılan :)Haftamiz ayni :) benim yavrum bu hafta birazcik one gecmis ben 3 kilo aldim. Ama gobek masallah 5 aylikisin kotü suan bende de hafif bir bulanti var ama ben hala yiyorum boyle giderse +20 ile doguma giderim gibi
Benim de gidip tahlil yaptırmam lazım ufaktan bi hissediyorum çok geçmiş olsun canımBu arada bugün sskya gittim idrar tahlili yaptilar cok az derecede enfeksiyon cikti. Kasik ağrılarım oluyordu ondandir büyük ihtimal dediler. Bundan 15 gün once yaptirdigimda temiz cikmisti bu yüzden en ufak bir supheniz bile varsa tahlil yaptirmaniz benim cok azmis tek kullanimlik saselerden verdi onlar yeterli imis. Bebege bu enfeksiyonun hic zarari olmaz yüksek cikar ise mutlaka antibiyotik veriyoruz cok zararli dedi. Son olarak cok fena gribim yatak dösek yatiyorum zencefil bal vs. Hepsini deniyorum umarim bi an önce ayaklanirim
Bende şuanda onda kararlıyım ama sürekli yeni bir şey gördüğüm için biraz daha beklemeye karar verdim canım :) Evet kızlara seçenek daha fazla biz kadınlar daha şanslıyız bu yüzden erkeklerden :))Kiz olunca milyon tane cesit var erkegin oyle cok nakislisi falanlisi olmuyor alttaki duru yazani baya begendim acikcasi
Saol canim benim de cok bir sikayetim yoktu aslinda ama ihmal etmiyim diye yaptirdim iyiki yaptirmistim. Benim de ic karnim yok imis baya gogusten asagi inen top gibi bir gobek var suan bazen diyorumki son aylarda yuvarlanacagim heraldeBen de yiyorum ama çıkıyor canım o kötü oluyor :/ göbek aldı başını gidiyor iç karnım hiç Yok anlaşılan :)
Benim de gidip tahlil yaptırmam lazım ufaktan bi hissediyorum çok geçmiş olsun canım
Evet kesinlikle bütün magazalarda kiz reyonlarinda takılıyoruz resmen o kadar cafcafli ki erkek reyonu da garibim cogunlukla ayni renk ki o duruma cok kiziyorum. Hep bole bebelere bile koyu koyu renkler koymuslar bide hep maviler siyahlar birde cesit az cok aklinin takılması durumu olmuyorBende şuanda onda kararlıyım ama sürekli yeni bir şey gördüğüm için biraz daha beklemeye karar verdim canım :) Evet kızlara seçenek daha fazla biz kadınlar daha şanslıyız bu yüzden erkeklerden :))
Bio oil aldim ben ama daha kullanmaya başlamadim canim cok tavsiye aldim bununla ilgili birde aktarda yaptirdigim bir karisimim var kuzum onun icinde ne var bende bilmiyorum inan ama aktarin dedigi hindistan cevizi kakao cok az badem killandirdigi icin az koyuyolarmis birtane daha vardi ama cikaramadim canim kusura bakmaÇatlak önleyici hangi yağları yada kremleri kullanıyorsunuz?
Tavsiyeye ihtiyacım var kızlar
Bende bio oil kullanıyorum canım duştan sonra sürüyorum birkaç saat rahatım sonra birden kaşınmaya başlıyor dışarda oluyorum çok zorlanıyorum sürekli tuvalete girip kaşınıp çıkıyorumBio oil aldim ben ama daha kullanmaya başlamadim canim cok tavsiye aldim bununla ilgili birde aktarda yaptirdigim bir karisimim var kuzum onun icinde ne var bende bilmiyorum inan ama aktarin dedigi hindistan cevizi kakao cok az badem killandirdigi icin az koyuyolarmis birtane daha vardi ama cikaramadim canim kusura bakma
Benim tüm arkadaslarim onu kullandi ne sikayetleri nede catlaklari vardi cok arastirmadim direk aldim o yuzden hattaBende bio oil kullanıyorum canım duştan sonra sürüyorum birkaç saat rahatım sonra birden kaşınmaya başlıyor dışarda oluyorum çok zorlanıyorum sürekli tuvalete girip kaşınıp çıkıyorum
LieracÇatlak önleyici hangi yağları yada kremleri kullanıyorsunuz?
benim her daim enfeksiyon çıkıyor ne antibiyotik ne o saseler yaramıyor malesef hamilelikte olunca zaten kaçınılmaz oluyor enfeksiyon geçirmeyen pek yok ben alıştım artık suyu az içtiğim anda yanmaya başlıyor bu ara da havalardan 1 buçuk litre suyu zor içiyorum çok can sıkıcı bir durumBu arada bugün sskya gittim idrar tahlili yaptilar cok az derecede enfeksiyon cikti. Kasik ağrılarım oluyordu ondandir büyük ihtimal dediler. Bundan 15 gün once yaptirdigimda temiz cikmisti bu yüzden en ufak bir supheniz bile varsa tahlil yaptirmaniz benim cok azmis tek kullanimlik saselerden verdi onlar yeterli imis. Bebege bu enfeksiyonun hic zarari olmaz yüksek cikar ise mutlaka antibiyotik veriyoruz cok zararli dedi. Son olarak cok fena gribim yatak dösek yatiyorum zencefil bal vs. Hepsini deniyorum umarim bi an önce ayaklanirim
Torun herkesi hayata bağlıyor, ne güzel:). Zaten torunlarinin bakimlarini ustlenen anneannelerin, babaannelerin hastalıkları yenme oranları diğerlerine göre daha yuksekmis.Ahh ben daha şimdiden 7 kilo aldım doktor izin verirse normal doğum düşünüyorum bu gittiğimde konuşayım diyetisyene yönlerndirain olmadı
Bizde yıl başında eşimin ailesi davet etti benim ailemde geldi. İlk gittim annem dedi hadi beşiği biz alıyoruz seçin hemenbenim annemde arabalara bakın karar verin dedi. Bugün onları yolcu ediyorum babam sarılmış torunuma iyi bak diyor biz giderkende kv ve kp ya niye gidiyorsunuz kızım hadi bursaya taşının diyor ipin ucunu bıraksam annemle babamda sakaryaya taşının diyecek aman öyle olsun aman böyle olsun bitmiyor heyecanları annem diyor bişey almadan konuşalım bende almış olmayım diyorum almayın ben kendi zevkime göre alacam ama yok ben boşa konuşuyorum.
Ben de lierac ve sebamed aldım tavsiye edenler memnun kalmıştı. ama ben çok düzenli kullanamıyorum.Çatlak önleyici hangi yağları yada kremleri kullanıyorsunuz?
Ben İstanbul Avrupa, onlar Tekirdağ. Ama bişey söylemeden üstlendiler çocuk bakimini. Bebiş olunca ,keşke daha önce olsaydı diyecek bence seninkiler de benimkiler de:)Ben 1,5 yıldır evliyim babam henüz erken bulmuş buna ne diyorsunama çok severler dayanamazlar yakın mısın ailenle şehir olarak
En son 15.haftada gittim. Bi da 10 ocakta gitcem net belli olsun diyeAslında haftan çok ileriymiş kesin belli olur senin cinsiyet :) Ne zaman gideceksin doktora canım ?
Bakalım valla ben son çocuğum benden önce abimin ablmaın çocuklarını tatmışlar :) annem bayağı hevesli kapı süsü falan yapıyor şimdiden bakalımBen İstanbul Avrupa, onlar Tekirdağ. Ama bişey söylemeden üstlendiler çocuk bakimini. Bebiş olunca ,keşke daha önce olsaydı diyecek bence seninkiler de benimkiler de:)
Bende de tahlilde düşük miktarda enfeksiyon çıkmıştı ama doktorum "yanma falan hissetmiyorsan sorun yok ilaç vermeyeceğim" dedi. Bir sıkıntım yok şimdilik gayet iyi gidiyor, midemi bulandırdığı için neredeyse hiç su içemiyorum üstelik... Onun yerine bol bol ayran içiyorum, çorbalar sulu meyveler falan tüketiyorum. Ben hamile kalmadan önce de sık sık sistit olurdum, kronikleşmişti artık.benim her daim enfeksiyon çıkıyor ne antibiyotik ne o saseler yaramıyor malesef hamilelikte olunca zaten kaçınılmaz oluyor enfeksiyon geçirmeyen pek yok ben alıştım artık suyu az içtiğim anda yanmaya başlıyor bu ara da havalardan 1 buçuk litre suyu zor içiyorum çok can sıkıcı bir durumgeçmiş olsun bu arada bir an önce atlatırsın umarım havalar çok kötü
Aynı kararı ben de verdim ama sonra dayanamadım.Yaaa kuzum dualarim seninle olacak. Insallah tertemiz cıkacak ben inaniyorum. Bebis cok saglikli bence ama icinide rahatlatmak icin baktirmak gerekiyor. Insallah cinsiyeti de soler mutlaka haber ver bize gecenlerde buraya girmeme karari almistim kötü seyleri okuyup etkileniyorum diye ama sizi oyle cok merak ediyorum ki herkes iyimi diye girip bakiyorum mutlaka insallah hepimizin bebekleri saglikla gelirler çok amin
Ayrıntılara gelinmiş maşallah:). En küçük çocuğun bebisi başka sevilir bence.Bakalım valla ben son çocuğum benden önce abimin ablmaın çocuklarını tatmışlar :) annem bayağı hevesli kapı süsü falan yapıyor şimdiden bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?