Bana da oyle geldi dediler ki bu biraz büyük bileGüzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
Bana da ilk hediyem geldi ilk tepkim bu çok küçük değil mi oldu
Ben bide kücük bebekten cok korkarim simdiye kadar hic alamadim kucagima ama kendininki olunca alirsin diyorlarİyi günlerde kullanın canım inşallah
Bende mağazaya gidiyorum elimi atıyorum bu çok ufak yaa deyip bırakıyorumbazen düşünüyorum bukadar ufak olacaksa kucağıma nasıl alacağım
Haftamiz ayni :) benim yavrum bu hafta birazcik one gecmis ben 3 kilo aldim. Ama gobek masallah 5 aylik14+4 de geçti dediğim bulantı kusma geri geldi2-3 kilo vermiştim sanırım gebeliğin başında 1 kilosunu geri almışım . Ama göbek aldı başını gidiyor yayıla yayıla hem de :) bugün farkettim kalçam da hafif büyümüş ki benim alt bedenim her zaman çok incedir bacak ve kalça hiç kilo almaz normalde de göbek şişer hemen
Emin ol herkesten daha iyi kucağına alırsın ben çok yeni doğmus bebek baktım önce kücük kardesime 7.5 aylik doğmuştu okadar minikti ki anneme hep ben yardımcı oluyirdum sonra kuzenlerin çocuklarına baktım aynı yerde olunca bana güveniyorlardı nekadar sevimli oluyorlar kendi hallerine gülüyorlar ağlıyorlar uykularında böyle bir varlık bildiğin mucizeBen bide kücük bebekten cok korkarim simdiye kadar hic alamadim kucagima ama kendininki olunca alirsin diyorlarben de gidiyorum mağazaya alcagim sey belli mesela ama belki daha guzelini bulurum deyip almiyorum o yuzden simdiye kadar hicbirsey alamadim
Benim sata göre 23 haziran ultrasona göre 2temmuz benim gec dollenme idi insallah benim yavrumda yakalar haftasiniBende öyle sayıyorum canım ama ultrasonda doğum tarihim mayıs sonuyken mayıs ortası gözüküyo önden gittiği için.
Mucize kısmına %100 katılıyorum. Ama insallah bakabilirim. Burda bi konu okumustum depresyona girip cocugunu gormek istemeyen bile varmis Allahim sen koru diyorum her seferindeEmin ol herkesten daha iyi kucağına alırsın ben çok yeni doğmus bebek baktım önce kücük kardesime 7.5 aylik doğmuştu okadar minikti ki anneme hep ben yardımcı oluyirdum sonra kuzenlerin çocuklarına baktım aynı yerde olunca bana güveniyorlardı nekadar sevimli oluyorlar kendi hallerine gülüyorlar ağlıyorlar uykularında böyle bir varlık bildiğin mucize
Yaaa kuzum dualarim seninle olacak. Insallah tertemiz cıkacak ben inaniyorum. Bebis cok saglikli bence ama icinide rahatlatmak icin baktirmak gerekiyor. Insallah cinsiyeti de soler mutlaka haber ver bize gecenlerde buraya girmeme karari almistim kötü seyleri okuyup etkileniyorum diye ama sizi oyle cok merak ediyorum ki herkes iyimi diye girip bakiyorum mutlaka insallah hepimizin bebekleri saglikla gelirler çok amin
Öyle kötü şeyleri aklına bile getirme zira sen onun bi ağlamasına bile dayanamazsın için gider başka sorunları olan insanlarda o tür sorunlar baş gösterebilir oda yardımla çözülebilen birşey bizler burda merakla nerdeyse izin verseler her hafta onları görmeye gidicez gözlerinin icine bakacaksın hele bi doğsun :)Mucize kısmına %100 katılıyorum. Ama insallah bakabilirim. Burda bi konu okumustum depresyona girip cocugunu gormek istemeyen bile varmis Allahim sen koru diyorum her seferinde.
Valla kendime ne kadar ediyorsam burdakilere de o kadar dua ediyorum. Hepimizin yasadigi endiseler bir evlatlar hep iyi olsun insallah ömürleri uzun saglikli ve mutlu olsun burdan azcik bir katki yada destek saglayabiliyorsak bile ne alaAmin canım inşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerin , içten duan için
İçim rahat edecek inşallah güzel şeyler söyler yarın.
Ayyy insallah bende oyle olcagimi dusunmuyorum ama ne okusa insanin kafasinda yer ediyor. Burda olumsuz birsey okusam benim o günüm bitiyor mesela Rabbim kimseyi evlatla sinamasın insallahÖyle kötü şeyleri aklına bile getirme zira sen onun bi ağlamasına bile dayanamazsın için gider başka sorunları olan insanlarda o tür sorunlar baş gösterebilir oda yardımla çözülebilen birşey bizler burda merakla nerdeyse izin verseler her hafta onları görmeye gidicez gözlerinin icine bakacaksın hele bi doğsun :)
Benim masallahim var bulanti olmasina ragmen +3aldim. Ama oncesinde 5 kilo verdigimden doktorum normal buldu. Gobegi dersen benim artik gobek altindan dogru olusan bir gobisim var belli oluyor bol kiyafetle sakliyorum ama dar giysem bildigin 5 aylik hamileKızlar bı arada bız 17+2 olduk karnım ıkı haftadır yemısım cıkmıs gıbı var hamıle oldugum bellı degılkg almadım hala sabıt devam edıyorum ınsallah az kılo ıle tamamlarım boyle devam eder
Kızımda kı gıbı 9,5ile tamamlasam da yeter :)
Sizde durumlar nasıllllk
Ben erkek icin soyle birsey yaptiricam bunun kiz versiyonu olabilir fikir olsun canimBiz geçen gün gittik bebeğim Doğum tarihini sordular şubattan sonra gelin dediler
Bende kesin giderim birdaha oraya!
Waikikiden aldım bir set onuda koyarım hastane çantama ama böyle özel süslü bir şeyde istiyorum ben odada fotoğraf çekinirken giymelik :))
Çatlak önleyici hangi yağları yada kremleri kullanıyorsunuz?
Tavsiyeye ihtiyacım var kızlar
Kızlar ben bugün çok yürüdüm dinlenmeden aralıksız 2.5 saat ve şuan cok agrim var galiba bebeğimi çok yordum.
Yarın doktoru arayacağım ama bu geceyi rahat geçireceğim bir tavsiyeniz var mı ?
Zor yürüyorum şuan otururken bile ağrım var..
Dinlenince geçer büyük ihtimalle çok ayakta kalinca benim de oluyor
Rabbim güle güle saglikla giydirmeyi nasip etsin canim cok guzeller benimde erkek lcw bakmamistim bir bakayimKızlar bugün lcwdan eşimle dayanamadık bebişe bişeyler aldık sizede atayım. İnşallah içinde olduğu günleride görürüz :))
Bende cinsiyet belli değilken böyle bir şey beğenmiştim canım. Kız olduğunu öğrenince hep bir işlemeli nakışlı şeylere ilgim oluştu :))Ben erkek icin soyle birsey yaptiricam bunun kiz versiyonu olabilir fikir olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?