2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
14+4 de geçti dediğim bulantı kusma geri geldi 2-3 kilo vermiştim sanırım gebeliğin başında 1 kilosunu geri almışım . Ama göbek aldı başını gidiyor yayıla yayıla hem de :) bugün farkettim kalçam da hafif büyümüş ki benim alt bedenim her zaman çok incedir bacak ve kalça hiç kilo almaz normalde de göbek şişer hemen

İyi günlerde kullanın canım inşallah
Bende mağazaya gidiyorum elimi atıyorum bu çok ufak yaa deyip bırakıyorumbazen düşünüyorum bukadar ufak olacaksa kucağıma nasıl alacağım
Ben bide kücük bebekten cok korkarim simdiye kadar hic alamadim kucagima ama kendininki olunca alirsin diyorlarben de gidiyorum mağazaya alcagim sey belli mesela ama belki daha guzelini bulurum deyip almiyorum o yuzden simdiye kadar hicbirsey alamadim

Haftamiz ayni :) benim yavrum bu hafta birazcik one gecmis ben 3 kilo aldim. Ama gobek masallah 5 aylikisin kotü suan bende de hafif bir bulanti var ama ben hala yiyorum boyle giderse +20 ile doguma giderim gibi

Emin ol herkesten daha iyi kucağına alırsın ben çok yeni doğmus bebek baktım önce kücük kardesime 7.5 aylik doğmuştu okadar minikti ki anneme hep ben yardımcı oluyirdum sonra kuzenlerin çocuklarına baktım aynı yerde olunca bana güveniyorlardı nekadar sevimli oluyorlar kendi hallerine gülüyorlar ağlıyorlar uykularında böyle bir varlık bildiğin mucize

Mucize kısmına %100 katılıyorum. Ama insallah bakabilirim. Burda bi konu okumustum depresyona girip cocugunu gormek istemeyen bile varmis Allahim sen koru diyorum her seferinde.

Amin canım inşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerin , içten duan için
İçim rahat edecek inşallah güzel şeyler söyler yarın.​

Mucize kısmına %100 katılıyorum. Ama insallah bakabilirim. Burda bi konu okumustum depresyona girip cocugunu gormek istemeyen bile varmis Allahim sen koru diyorum her seferinde.
Öyle kötü şeyleri aklına bile getirme zira sen onun bi ağlamasına bile dayanamazsın için gider başka sorunları olan insanlarda o tür sorunlar baş gösterebilir oda yardımla çözülebilen birşey bizler burda merakla nerdeyse izin verseler her hafta onları görmeye gidicez gözlerinin icine bakacaksın hele bi doğsun :)

Bu arada bugün sskya gittim idrar tahlili yaptilar cok az derecede enfeksiyon cikti. Kasik ağrılarım oluyordu ondandir büyük ihtimal dediler. Bundan 15 gün once yaptirdigimda temiz cikmisti bu yüzden en ufak bir supheniz bile varsa tahlil yaptirmaniz benim cok azmis tek kullanimlik saselerden verdi onlar yeterli imis. Bebege bu enfeksiyonun hic zarari olmaz yüksek cikar ise mutlaka antibiyotik veriyoruz cok zararli dedi. Son olarak cok fena gribim yatak dösek yatiyorum zencefil bal vs. Hepsini deniyorum umarim bi an önce ayaklanirim

Amin canım inşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerin , içten duan için
İçim rahat edecek inşallah güzel şeyler söyler yarın.​
Valla kendime ne kadar ediyorsam burdakilere de o kadar dua ediyorum. Hepimizin yasadigi endiseler bir evlatlar hep iyi olsun insallah ömürleri uzun saglikli ve mutlu olsun burdan azcik bir katki yada destek saglayabiliyorsak bile ne ala

Ayyy insallah bende oyle olcagimi dusunmuyorum ama ne okusa insanin kafasinda yer ediyor. Burda olumsuz birsey okusam benim o günüm bitiyor mesela Rabbim kimseyi evlatla sinamasın insallah

Benim masallahim var bulanti olmasina ragmen +3aldim. Ama oncesinde 5 kilo verdigimden doktorum normal buldu. Gobegi dersen benim artik gobek altindan dogru olusan bir gobisim var belli oluyor bol kiyafetle sakliyorum ama dar giysem bildigin 5 aylik hamile

Kızlar ben bugün çok yürüdüm dinlenmeden aralıksız 2.5 saat ve şuan cok agrim var galiba bebeğimi çok yordum.
Yarın doktoru arayacağım ama bu geceyi rahat geçireceğim bir tavsiyeniz var mı ?
Zor yürüyorum şuan otururken bile ağrım var..

Ben erkek icin soyle birsey yaptiricam bunun kiz versiyonu olabilir fikir olsun canim

Eklentiler

• IMG-20181228-WA0001.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 74

Dinlenince geçer büyük ihtimalle çok ayakta kalinca benim de oluyor

Ben erkek icin soyle birsey yaptiricam bunun kiz versiyonu olabilir fikir olsun canim
Bende cinsiyet belli değilken böyle bir şey beğenmiştim canım. Kız olduğunu öğrenince hep bir işlemeli nakışlı şeylere ilgim oluştu :))
Baskılı ve işlemeli olarak iki model aklımda şuan ama biraz daha beklicem sanırım :)
O kadar güzel şeyler varki insan şaşırıyor napacağını:)

Eklentiler

• D7359314-A98B-408A-B772-AF6C452F6727.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 69
  • BD70D9FE-E3BF-422F-874E-57DED26E22FB.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…