Buradaki hiçbir teori doğru cinsiyete götürmüyor canım :)) Doktor kız ya da erkek demedikçe hiçbir şeye inanma derim. Çünkü ben ne okuduysam harfiyen erkeğe uyuyordu. Bu göbek kalça meselesi de öyle mesela.. Kalçam aynı sadece göbeğim büyüdü ama kızım olucak :)
Gönlünden geçen olsun inşallah
Konuştum canım epidural olursa +bin lira aldıklarını söyledi açıkcası çok sinirlendim doktorumdan çok çok memnunum. Eğer sezaryen düşünsem seçebilceğim çok doktor var ama normal doğum konusunda bu doktor çok çok iyi. Doula aynı zamanda kendisi doğum koçu yani, dikiş atmıyor kesinlikle ve suni sancı vermiyor herkes çok memnun kalmış ama hastane böyle olunca kafam karıştı. Senin önerebilceğin bi doktor varmı normal doğum konusunda iyi olan? Çok arada kaldım
oğlumda doğuma yakın 6 kilo almıştım doktor çok kızdı olmaz böyle alman lazım ameliyat geçiricen sonuçta dedi zorla yiye yiye anca 2 kilo daha aldım toplamda 8 kiloyla girdim bu gebeliğimde ilk muayenede tartıldım ondan sonra tartılmadım ama yeme içme olarak ikiside aynı aşermem bile tıpa tıp.
ama eltim 3 çocuğunda da aynıydı sonuncusu kız oldu ne kadar doğru bilemicem benim çooook merak ettiğim tek şey benim oğlumun burnunun kökünde belirgin mavi damar var o olunca arkası oğlanmış eltimde tuttu bende tutacak mı merakla bekliyorum :)
Bizde yıl başında eşimin ailesi davet etti benim ailemde geldi. İlk gittim annem dedi hadi beşiği biz alıyoruz seçin hemen benim annemde arabalara bakın karar verin dedi. Bugün onları yolcu ediyorum babam sarılmış torunuma iyi bak diyor biz giderkende kv ve kp ya niye gidiyorsunuz kızım hadi bursaya taşının diyor ipin ucunu bıraksam annemle babamda sakaryaya taşının diyecek aman öyle olsun aman böyle olsun bitmiyor heyecanları annem diyor bişey almadan konuşalım bende almış olmayım diyorum almayın ben kendi zevkime göre alacam ama yok ben boşa konuşuyorum.
Canım inşallah faydası olur burdan bi arkadaş vardı ona aldırdım biraz faydasını görmüştü belki sende görürsün yolculuktaki bulantıyıda geçiriyomuş belki sanada faydası olur. Sanırım kızlar daha çok mide bulantısı yapıyor :/
Bi deneyeyim canım. Aslında biraz genetik bu bulantı olayı benim ablamın 3 kız 3 oğlu var hepsinde böyleydi :) bu kadar yoğun olan bulantı yani. Bulantı %50 bayanda olurmuş sabah olup geçermiş işte ona kız olabilir diyorlar %1lik kesim ise benim gibi 7/24 su bile içecek durumda olmuyorsun hele ilk 10-11. Haftalar kabus gibi ilaç bile kar etmiyordu serum takılıyordum sürekli:/
oğlumda doğuma yakın 6 kilo almıştım doktor çok kızdı olmaz böyle alman lazım ameliyat geçiricen sonuçta dedi zorla yiye yiye anca 2 kilo daha aldım toplamda 8 kiloyla girdim bu gebeliğimde ilk muayenede tartıldım ondan sonra tartılmadım ama yeme içme olarak ikiside aynı aşermem bile tıpa tıp.
ama eltim 3 çocuğunda da aynıydı sonuncusu kız oldu ne kadar doğru bilemicem benim çooook merak ettiğim tek şey benim oğlumun burnunun kökünde belirgin mavi damar var o olunca arkası oğlanmış eltimde tuttu bende tutacak mı merakla bekliyorum :)
6 kiloyla bebişin kilosu 3600 demişsin bende bebeğe kilo aldırmak için doktor öyle söyledi sandım yani bebek iyise kilo alıp almamanın pek önemi yok bence senin doktor niye öyle dedi ki benim annemde 6-7 kilo anca almıştım diyor sanırım bende öyle olucam kilo almıyorum :)) yemen içmem nasıldı peki senin ben bazen acaba yeterli yemiyorumda mı almıyorum diye üzülüyorum
Yok canım o kadar marifetli değilim :) kursta var makineler orada yapmıştım:)
Bi deneyeyim canım. Aslında biraz genetik bu bulantı olayı benim ablamın 3 kız 3 oğlu var hepsinde böyleydi :) bu kadar yoğun olan bulantı yani. Bulantı %50 bayanda olurmuş sabah olup geçermiş işte ona kız olabilir diyorlar %1lik kesim ise benim gibi 7/24 su bile içecek durumda olmuyorsun hele ilk 10-11. Haftalar kabus gibi ilaç bile kar etmiyordu serum takılıyordum sürekli:/
Kıyamam sana. Geçen bi akrabamızda böyleymiş iki hamileliğinde de anlattıda neler yaşamış hastaneye bile gidemezmiş eve gelir serum bağlarlarmış. Ama kadın diyoki diğer dünyada bunun karşılığı vardır eminim çok çektim çünkü diyor bencede olabilir canım çünkü kolay değil gerçekten
Çok güzel ama sağlıkla doğsun ve iyi günlerde giyinsin canim.
Yarın bende perinatoloji randevumu öne çektim , yarın gideceğim inşallah sağlığı yerindedir ve cinsiyeti kkesinleştiririz
İyi günlerde kullanın canım inşallah
Bende mağazaya gidiyorum elimi atıyorum bu çok ufak yaa deyip bırakıyorumbazen düşünüyorum bukadar ufak olacaksa kucağıma nasıl alacağım
Çok güzel ama sağlıkla doğsun ve iyi günlerde giyinsin canim.
Yarın bende perinatoloji randevumu öne çektim , yarın gideceğim inşallah sağlığı yerindedir ve cinsiyeti kkesinleştiririz
Yaaa kuzum dualarim seninle olacak. Insallah tertemiz cıkacak ben inaniyorum. Bebis cok saglikli bence ama icinide rahatlatmak icin baktirmak gerekiyor. Insallah cinsiyeti de soler mutlaka haber ver bize gecenlerde buraya girmeme karari almistim kötü seyleri okuyup etkileniyorum diye ama sizi oyle cok merak ediyorum ki herkes iyimi diye girip bakiyorum mutlaka insallah hepimizin bebekleri saglikla gelirler çok amin