2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen oraya mı gittin canım? Fetal DNA yaptırmayacak mısın? Perinatoloğa nasıl aldın randevuyu?

Az kaldi iyi sonuclar alacaksin insaallah : )

Bide asi oldum
Kan ve idrar verdim.
Haftaya cuma detaylim var o zaman doktorada goturecegim sonuclari

Kızlar bugün kontrolumuz vardi. Cok sukur bir sıkıntımız yok.
Cinsiyetini ögrenemedik ama. Net bir sekilde göstermedi. Doktor 2 defa bakti. Daha cok kıza benzetti 1 ay once de erkege benziyor demisti.

Kayinvalideme kıza benzetti dedim. Bir olsun olsun lafıda ondan geldi
Anneme söyledim. Kız erkek ne fark eder dedi. Sagligi onemli kizim dedi

Gunaydin : )ben birazdan aşı olmaya gidecegim .aşı olup sonrasinda reaksiyon yasayan oldu mu aranizda
Tetanoz aşısı biraz ağır bir aşı. Daha önce yaptırdığımda kolum ağrımıştı bi haftaya yakın bi de ilk gün baya halsizlik yapıyor bunlar dışında bir sorun olmaz ama

Şimdiden tadını çıkartıyorum inan çok şükür iyi konuştu , bence birşey yoktur dedi doktor. Ben murat beye gittim cidden işinin ehli bir doktormus. Yaklaşımı bilgisi , birikimi insanı doyurucu yönde. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Tetanoz aşısı biraz ağır bir aşı. Daha önce yaptırdığımda kolum ağrımıştı bi haftaya yakın bi de ilk gün baya halsizlik yapıyor bunlar dışında bir sorun olmaz ama
Ben saglik ocagindan cikip kahvaltiya ordan da kuafore gittim.simdilik birsey yok ins birazdan baslamaz : )

Sen oraya mı gittin canım? Fetal DNA yaptırmayacak mısın? Perinatoloğa nasıl aldın randevuyu?
Evet canım Ümraniye devlet hastanesi perinatoloji ye gittim. Benim doktorum ikilide risk görünce yeşil alandan perinatoloji ye yonlendirmisti, mhrs üzerinden randevu aldım . Doktorum , 13,18 kromozom saptamasi için fetal dna değilde amniyosentez in daha belirleyeceği olacağını söyledi o yüzden amniyosentez yapılacak.

Ya aynen canım bende çalışıyorum,hiç birşey yetişmiyor birde bebekle daha zor olacak herşey,anlayabiliyorum seni.ben işe bir süre ara vercem ondan bakıyorum yoksa gerçekten akıl karı değil :))
özelde mi çalışıyosun devlette mi?

niçin amniyosentez yaptıracaksınız siz? ben de fetal dna yaptırıcam. 2,750 ödüycez

Herkese merhabalar Acaba ateş ölçer konusunda deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi almışken ateşi doğru ölçebilecek düzgün bişey almak istiyorum fiyatı önemli değil bu arada 1 haftadır çok hastaydım öksürmekten karnım semsert oldu doktora gitmek zorunda kaldım öksürüğü olan arkadaşlar 1 bardk suya 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz koyup günde 4 kere gargara yapabilirler gerçekten öksürüğümü 1 günde kesti

Çok geçmiş olsun canım
Bende Braun koltuk altı ateş ölçer var, çok memnunum modeli prt 2000.

Kıyamam ya sizin tüp bebek değilmiydi canım? Bence öyle bişey yoktur ayrıca var deseler bile Sağlıklı doğma ihtimali çok yüksek kuzenimin oğluna kesin down sendromlu dediler doğdu ve sapasağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…