Ne şanslı kadınsın destina Kıymetini bil:) Bizde kimseden ses seda yok Kayınvalidemin sanmıyorum böyle bir teklifle geleceğini, annem de doğumun yaklaşmasını bekliyor sanırım...
Çok teşekkür ederim. Mesela koltuğa koydun çocuğu, etrafını yastıkla çevirmek yerine, bunun içine koyabilirsun. Reflü oluyormuş ilk zamanlarda destek koyup altına reflü yatağına dönüyor, oyun halisina koyanlar olmuş, bir de bebekler bunun içinde çok rahat oluyormus, anneme götürücem mesela, bunu da goturucem, orda yatağı yok, bunun içinde uyuyabilir.link atayım, incelersin arkadaşım. https://www.instagram.com/p/Bru4SbfFCtk/?hl=tr
Evet iç bez tekrar yıkanıyor.instagramda ybb (yıkanabilir bebek bezi) yazınca baya içerik çıkıyor.tercih ve karar süreci,ben de bilmiyordum hangi bez iyi diye arştırırken böyle bişeyle karşılaştım
ben de karşılaştım ama inceleme fırsatım olmadı. Ama ben uğraşamam herhalde, tembellik diz boyu ben de çalışıyorum bi de üstüne, ben yine günümüz bezlerine el mahkum
güle güle kullansın bebişin canım.. biz de dün gittik lcw'ye bebek reyonunu eşimden gizli gezdim. Hatta gizli gizli bişiler alacaktım ama yapamadım
malum, eşim bebeğin %50 down sendromlu olma ihtimali var gibi düşündüğünden, şimdiden bebeği aldırırsak planları yapıyor. Test sonucu bi çıksın yüzüne çarpıcam o kağıtları
Konuştum canım epidural olursa +bin lira aldıklarını söyledi açıkcası çok sinirlendim doktorumdan çok çok memnunum. Eğer sezaryen düşünsem seçebilceğim çok doktor var ama normal doğum konusunda bu doktor çok çok iyi. Doula aynı zamanda kendisi doğum koçu yani, dikiş atmıyor kesinlikle ve suni sancı vermiyor herkes çok memnun kalmış ama hastane böyle olunca kafam karıştı. Senin önerebilceğin bi doktor varmı normal doğum konusunda iyi olan? Çok arada kaldım
Maalesef , benim ilki de sezaryen olduğu için buna yönelik bir dr hiç araştırmadım
Epidural istersen bütün özel hastaneler artı ücret alıyorlar diye biliyorum bence dr undan memnunsan başka Dr arama hastaneile ilgili sadece başta konuşulan ücretle Doğumdan sonra hastaneden ayrılabilecekmisin ona dikkat et mesela epidurali sormuşsun öyle söylemişler veya oda ücreti ,bilmiyorum extra çıkabilen başka ne olabilir
ben de karşılaştım ama inceleme fırsatım olmadı. Ama ben uğraşamam herhalde, tembellik diz boyu ben de çalışıyorum bi de üstüne, ben yine günümüz bezlerine el mahkum
Ya aynen canım bende çalışıyorum,hiç birşey yetişmiyor birde bebekle daha zor olacak herşey,anlayabiliyorum seni.ben işe bir süre ara vercem ondan bakıyorum yoksa gerçekten akıl karı değil :))
Feeling07
güle güle kullansın bebiş çok tatlılar benim gittiğim hastanede de epidural için artı ücret alınıyor sanırım bu hemen hastanede böyle ben doktorumdan da hastaneden de memnun olduğum için başka araştırma yapmadım destina_88
iyi günlerde kullansın bebiş @RuveydaCihad ben lierac kullanıyorum yağlı hissiyatı sevmediğim için bunu çok beğendim fakat işe yarayıp yaramadığını ancak son zamanlarda tam anlayabileceğiz
Bende cinsiyet belli değilken böyle bir şey beğenmiştim canım. Kız olduğunu öğrenince hep bir işlemeli nakışlı şeylere ilgim oluştu :))
Baskılı ve işlemeli olarak iki model aklımda şuan ama biraz daha beklicem sanırım :)
O kadar güzel şeyler varki insan şaşırıyor napacağını:)
Kıyamam sana. Geçen bi akrabamızda böyleymiş iki hamileliğinde de anlattıda neler yaşamış hastaneye bile gidemezmiş eve gelir serum bağlarlarmış. Ama kadın diyoki diğer dünyada bunun karşılığı vardır eminim çok çektim çünkü diyor bencede olabilir canım çünkü kolay değil gerçekten
Aynen canım araba olmayınca zor tabi biz kp arabasıyla ya da taksiyle gidiyoruz yoksa toplu taşıma falan şuan bana göre değil. Tek duam bebeğimin sağlıkla kucağımıza almak geçiyor çünkü en kötü ihtimalle Doğumda geçecek :) ablama soruyorum ne zaman geçer diye son adet tarihine göre tam 4 ayın bitmesi lazım ben haftadan anlamam diyor ocağın sonu gibi yani :) bi umut bekliyorum:) normalde de afedersin kusmaktan çok korkardım şimdi imtihanım oldu cebimde ve her çantamda metpamit taşırdım şuan zofer taşıyorum :) Rabbim kolaylaştırsın İnşâAllah. Gerçekten o bayanı çok iyi anlıyorum yaşamadan anlaşılmıyormuş
Kızlar günaydın
Perinatoloji randevumu vardı , çok olumlu güzel konuştu. Bebeğim de gayet iyi 132 Gr olmuş minnoşum
18 Ocak da , amniyosentez yapılacak. Şu ihtimalleri ortadan kaldırmak için .
Bu arada bilginiz olsun , Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi fetal dna gerekli olduğu durumda ücretsiz yapılıyor. Hepinizin akında bulunsun, elbet cevrenizden birine lazım olacaktır .
Kızlar günaydın
Perinatoloji randevumu vardı , çok olumlu güzel konuştu. Bebeğim de gayet iyi 132 Gr olmuş minnoşum
18 Ocak da , amniyosentez yapılacak. Şu ihtimalleri ortadan kaldırmak için .
Bu arada bilginiz olsun , Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi fetal dna gerekli olduğu durumda ücretsiz yapılıyor. Hepinizin akında bulunsun, elbet cevrenizden birine lazım olacaktır .
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın rahat kafayla hamileliğin tadını çıkarırsın. Ben inanıyorum güzel olacak :) Benim de haftaya ümraniye devlet te perinaloji de randevu var 3 lü teste bakacak detayliya2 bakacak inşallah güzel haberler aliriz
Kızlar ben bugün çok yürüdüm dinlenmeden aralıksız 2.5 saat ve şuan cok agrim var galiba bebeğimi çok yordum. Yarın doktoru arayacağım ama bu geceyi rahat geçireceğim bir tavsiyeniz var mı ? Zor yürüyorum şuan otururken bile ağrım var..