2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım zam olabilir ve zam hakkında bişey söylemiyolar. Geçen bi arkadaş orda yatmış erken doğum riskinden ötürü ciğer geliştirici vs vermişler bi gece kalmış 1300 lira almışlar sanki ameliyat parası gibi. Bi gece fazla kalındığı zaman +450 tlymiş :/ şuan sözleşme yapsalar hiç düşünmücem ama 35. Haftadan sonra yapıyolarmış.

Sağol canımm. Sizin hastanede ne kadar alınıyolarmış?

Haklısın canım bi an önce geçer inşallah ne diyim Allah yardımcın olsun inşallah ama geçmek üzeredir korkma gerçekten 3-4 ay sürüyor.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım Ben bi araştırıyım onu da
Daha yeni aldım canım ;Medikal firmaları ya da hastanelerin kullandığı markaları tercih edebilirsin.Omron 720 aldım ben,temassiz ateş ölçüyor,ortamın da oda sıcaklığını ölçüyor

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 49
Ne şanslı kadınsın destina Kıymetini bil:) Bizde kimseden ses seda yok Kayınvalidemin sanmıyorum böyle bir teklifle geleceğini, annem de doğumun yaklaşmasını bekliyor sanırım...
Annem bak şunu aldı, bak bunu aldı, deyince kayınvalide ,dur ben de alayım,sen seç ,demeye başladı. Taktik yapmak lazım:). Bir de şey yapıyorum, çocuğa daha iyi gelecek vermek için artık cumartesi pazar da çalışıyorum, çok para lazım falan diye acindiriyorum:).O da ise yarıyor. Seni taktiğe davet ediyorum arkadaşım:))

canım bunu aldım bende genel olarak beğendim kullanışlı bi ateş ölçer

Bugün cinsiyet kontrolüm vardı her zamanki gibi bebişim amuda kalkmıştı ve kordonunu bacak arasına almıştı doktor uğraştı baya hadi çocuğum hadii dedi ama maalesef göremedi şimdiden 2 doktor da hareketli diye şikayet etti maşallah kuzuma yaramaz olacağının sinyallerini şimdiden verdi
e peki ben ne diyim bizimkiler sorarsa dedim büyük ihtimal kız ama kesin değil de dedi

çocuk aldıktan sonra fazla önemi yok sıkı bi diyetle doğumdan sonra verirsin canım

Eşim cinsiyet için emin olmak istiyor , bugün doktora utana utana cinsiyeti hakkında bir tahmininiz var mı diye sordum... Erkeğe benziyor dedi. Eşim takıldı benziyor lafına benziyor nedir ya diyor . Ya erkektir ya değildir diyor sırf cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora randevu alacağım bu hafta için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…