2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
yok canım bebek için demedi hatta normal olsaydı 5 kiloya kadar doğururdun sen bebişi dedi benim sıkıntı yaşayacağım tek yer sezeryan olduğu için kan falan gidiyo ya ondan al dedi bana yoksa normal doğumda bence az kilo almak daha avantaj gibi geliyor
.yeme içmeye gelince sakınmadım canımın istediğini yedim çocuk aldığı için bende fazla kilo olmadı

Sen anlatiyorsun ya amuda kalkmış duruyor diye istemsiz guluyorum cok tatli yaaa
Benimki de secde pozisyonunda uyumayi cok seviyor. Her kontrole gittigimizde dr uyandırıyor. Binbir nazla yavas yavas dönüyor.

Eşin haklı:)). Erkeklerin yorumları çok komik oluyor.

M minimi3 dr la görüştüm canım. Tabiiki de bol sivi alacakmışım.
Bir de antibiyotik vermiş. Piyeloseptyl adi. Günde 3 kezmis
Bol su içmezsen bu antibiyotik bir ise yaramaz dedi

Arkadaşlar merhaba anti toxoplazma ıgM 0.264 çıktı diğer değerlerimin hepsi normal sizce bu anormal mi normal değer 0.6 olması lazımmış

Ben bundan aldım canım kullanan baya kişi tavsiye etmiş internette ,bende çok kötü hastayım iki gündür öksürükte var bi deneyeyim dediğini, doktor grip bebeğe zarar verir gibi bişey söyledi mi ilaç verdi mi ben gitmedim ama bebek etkilenir diye korkuyorum

Eklentiler

• 724B6D92-2A85-427D-AEA1-F8D02BBFDABF.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bugün saat 3te randevum var doktora neler sormalıyım sizce hiç bişey aklıma gelmiyor doktor bi sorun varmı dediği zaman :/

Canım hadi gözün aydın için biraz rahatlamıştır test sonucu alınca hepten rahatlarsın.masallah bebeğine sağlıkla gelsin
Kizlar ben isimli nakisli hastane cikisi siparis verdim.malum dusundugum ismide cat diye yazdiriyorum.
B3n isimden vazgecersem esim babasinin dedesinin ismini koyacak cunku.
@Serylady ne diyorsun iyi yapmis miyim
İyi günlerde giysin inşallah canım.
Nasıl bir model sipariş verdin resim atabilirmisin? mümkünse? bende arayıştayım hep ayni modeller orjinal bi şeyler arıyorum bulamadım.
Kontrolünüz güzel geçmiş canım gözün aydın darısı diğer kontrollerinin başına.kız evlat rahmettir bir anlayabilseler bunu.

Kızlar bugün saat 3te randevum var doktora neler sormalıyım sizce hiç bişey aklıma gelmiyor doktor bi sorun varmı dediği zaman :/

Bana da hep aynısı oluyor not almak lazım artık. Uyku pozisyonunu sorabilirsin sağ- sol -sırt üstü :) her seferinde unuttuğum soru.

Canım sen iki doktora mı gidiyorsun ,hep görüyorum gitmiş oluyorsun benim bir ayda bazen daha geç çağırıyor bende hep doktora gidince tutulup bişey soramıyorum unutuyorum hep

Bana da hep aynısı oluyor not almak lazım artık. Uyku pozisyonunu sorabilirsin sağ- sol -sırt üstü :) her seferinde unuttuğum soru.
Onu biliyorum ama genede sorayım başka ne sorsam ya valla başka zaman olsa yüz tane soru gelir aklıma dediğin gibi doktorun karşısında tutulup kalıyorum -.-

Ayni durumu yasamisiz canim parmaginda oynatiyorlar simdiden.

Canım sen iki doktora mı gidiyorsun ,hep görüyorum gitmiş oluyorsun benim bir ayda bazen daha geç çağırıyor bende hep doktora gidince tutulup bişey soramıyorum unutuyorum hep
Yok kız bende ayda bir gidiyorum ama noldu biliyomusun. İdrar yolu enfenksiyonum vardı onun için devlete gittim tahlil vermek için gitmişken doktor muane etti. Sonra 15 gün sonra kendi aylık kontrolüm geldi yani geçen hafta. Doktor haftayada gelin bebeğin net yüzünün fotosunu vericem size eğer görebilirsek dedi. Normalde randevum ayda bir ama 10 gün içinde gidince muane ücretsiz oluyorya o yüzden doktor genelde randevudan sonra bi hafta sonra tekrar gelin diyor ücretsiz muane hakkımız bitmesin diye ondan sonra 1 ay gitmiyoruz anlatabildim mi biraz karışık mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…