6 kiloyla bebişin kilosu 3600 demişsin bende bebeğe kilo aldırmak için doktor öyle söyledi sandım yani bebek iyise kilo alıp almamanın pek önemi yok bence senin doktor niye öyle dedi ki benim annemde 6-7 kilo anca almıştım diyor sanırım bende öyle olucam kilo almıyorum :)) yemen içmem nasıldı peki senin ben bazen acaba yeterli yemiyorumda mı almıyorum diye üzülüyorum
yok canım bebek için demedi hatta normal olsaydı 5 kiloya kadar doğururdun sen bebişi dedi benim sıkıntı yaşayacağım tek yer sezeryan olduğu için kan falan gidiyo ya ondan al dedi bana yoksa normal doğumda bence az kilo almak daha avantaj gibi geliyor
.yeme içmeye gelince sakınmadım canımın istediğini yedim çocuk aldığı için bende fazla kilo olmadı
Bugün cinsiyet kontrolüm vardı her zamanki gibi bebişim amuda kalkmıştı ve kordonunu bacak arasına almıştı doktor uğraştı baya hadi çocuğum hadii dedi ama maalesef göremedi şimdiden 2 doktor da hareketli diye şikayet etti maşallah kuzuma yaramaz olacağının sinyallerini şimdiden verdi
e peki ben ne diyim bizimkiler sorarsa dedim büyük ihtimal kız ama kesin değil de dedi
Sen anlatiyorsun ya amuda kalkmış duruyor diye istemsiz guluyorum cok tatli yaaa
Benimki de secde pozisyonunda uyumayi cok seviyor. Her kontrole gittigimizde dr uyandırıyor. Binbir nazla yavas yavas dönüyor.
Eşim cinsiyet için emin olmak istiyor , bugün doktora utana utana cinsiyeti hakkında bir tahmininiz var mı diye sordum... Erkeğe benziyor dedi. Eşim takıldı benziyor lafına benziyor nedir ya diyor . Ya erkektir ya değildir diyor sırf cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora randevu alacağım bu hafta için.
Mminimi3
dr la görüştüm canım. Tabiiki de bol sivi alacakmışım.
Bir de antibiyotik vermiş. Piyeloseptyl adi. Günde 3 kezmis
Bol su içmezsen bu antibiyotik bir ise yaramaz dedi
Herkese merhabalar Acaba ateş ölçer konusunda deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi almışken ateşi doğru ölçebilecek düzgün bişey almak istiyorum fiyatı önemli değil bu arada 1 haftadır çok hastaydım öksürmekten karnım semsert oldu doktora gitmek zorunda kaldım öksürüğü olan arkadaşlar 1 bardk suya 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz koyup günde 4 kere gargara yapabilirler gerçekten öksürüğümü 1 günde kesti
Ben bundan aldım canım kullanan baya kişi tavsiye etmiş internette ,bende çok kötü hastayım iki gündür öksürükte var bi deneyeyim dediğini, doktor grip bebeğe zarar verir gibi bişey söyledi mi ilaç verdi mi ben gitmedim ama bebek etkilenir diye korkuyorum
Kızlar günaydın
Perinatoloji randevumu vardı , çok olumlu güzel konuştu. Bebeğim de gayet iyi 132 Gr olmuş minnoşum
18 Ocak da , amniyosentez yapılacak. Şu ihtimalleri ortadan kaldırmak için .
Bu arada bilginiz olsun , Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi fetal dna gerekli olduğu durumda ücretsiz yapılıyor. Hepinizin akında bulunsun, elbet cevrenizden birine lazım olacaktır .
Kizlar ben isimli nakisli hastane cikisi siparis verdim.malum dusundugum ismide cat diye yazdiriyorum.
B3n isimden vazgecersem esim babasinin dedesinin ismini koyacak cunku. @Serylady ne diyorsun iyi yapmis miyim
İyi günlerde giysin inşallah canım.
Nasıl bir model sipariş verdin resim atabilirmisin? mümkünse? bende arayıştayım hep ayni modeller orjinal bi şeyler arıyorum bulamadım.
Kızlar bugün kontrolumuz vardi. Cok sukur bir sıkıntımız yok.
Cinsiyetini ögrenemedik ama. Net bir sekilde göstermedi. Doktor 2 defa bakti. Daha cok kıza benzetti 1 ay once de erkege benziyor demisti.
Kayinvalideme kıza benzetti dedim. Bir olsun olsun lafıda ondan geldi
Anneme söyledim. Kız erkek ne fark eder dedi. Sagligi onemli kizim dedi
Canım sen iki doktora mı gidiyorsun ,hep görüyorum gitmiş oluyorsun benim bir ayda bazen daha geç çağırıyor bende hep doktora gidince tutulup bişey soramıyorum unutuyorum hep
Onu biliyorum ama genede sorayım başka ne sorsam ya valla başka zaman olsa yüz tane soru gelir aklıma dediğin gibi doktorun karşısında tutulup kalıyorum -.-
Bugün cinsiyet kontrolüm vardı her zamanki gibi bebişim amuda kalkmıştı ve kordonunu bacak arasına almıştı doktor uğraştı baya hadi çocuğum hadii dedi ama maalesef göremedi şimdiden 2 doktor da hareketli diye şikayet etti maşallah kuzuma yaramaz olacağının sinyallerini şimdiden verdi
e peki ben ne diyim bizimkiler sorarsa dedim büyük ihtimal kız ama kesin değil de dedi
Canım sen iki doktora mı gidiyorsun ,hep görüyorum gitmiş oluyorsun benim bir ayda bazen daha geç çağırıyor bende hep doktora gidince tutulup bişey soramıyorum unutuyorum hep
Yok kız bende ayda bir gidiyorum ama noldu biliyomusun. İdrar yolu enfenksiyonum vardı onun için devlete gittim tahlil vermek için gitmişken doktor muane etti. Sonra 15 gün sonra kendi aylık kontrolüm geldi yani geçen hafta. Doktor haftayada gelin bebeğin net yüzünün fotosunu vericem size eğer görebilirsek dedi. Normalde randevum ayda bir ama 10 gün içinde gidince muane ücretsiz oluyorya o yüzden doktor genelde randevudan sonra bi hafta sonra tekrar gelin diyor ücretsiz muane hakkımız bitmesin diye ondan sonra 1 ay gitmiyoruz anlatabildim mi biraz karışık mı oldu