2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Onu biliyorum ama genede sorayım başka ne sorsam ya valla başka zaman olsa yüz tane soru gelir aklıma dediğin gibi doktorun karşısında tutulup kalıyorum -.-

Normal doğum düşündüğün için yürüyüş ile bilgi alabilirsin canım hafta da kaç gün ne kadar yürümelisin..
Mesela ben dün 2.5 saat yürüyüp berbat zamanlar geçirdim. Ağrıdan ağlıyordum resmen..

Tesekkur ederim canim 1 ay sonra detayli ultrason var.
Kız bebege laf edenlerin de bir kadin olmasi ne acı.

bende öyle evlenmeden önce de olurdum evlendiğimde de bir sene boyunca kanamalı ağır sistit geçirdim zar zor maydanoz suları bol su ile attım resmen kırmızı kan dı idrarım şimdide hafif hep çıkıyor işte vc den sonra ilişkiden sonra falann sirkeli su ile silmeye başladım erken doğum riski diyorlar ama böbreklere kadar ilerleyip böbrek enfeksiyonu yaparsa erken doğum riski oluyormuş

Kızlar bugün saat 3te randevum var doktora neler sormalıyım sizce hiç bişey aklıma gelmiyor doktor bi sorun varmı dediği zaman :/
Canim ilaclarini not alabilirsin. Ek ilac verebilir ya da azaltabilir.
Kilo ile ilgili bilgi alabilirsin.
Yolculuk yapma durumun varsa onu sorabilirsin.
Yatis sekli ile ilgili sorabilirsin.
Guzel gecsin kontrolun insallah canim

Bulantıları geçmeyen sayılı kişiler kaldık sanıırm :) Geçen teyzemle konuştuk 5.6. aylarımda geçti dedi şok oldum dedim ben 4 ay dolsun diye gün sayıyordum ne demek 5 6 diye :/ Dedğin gibi sağlıkla gelsinlerde her türlü katlanırızz inş. 4 ay dolunca da tamamen geçer bulantılarımız...

Anladım canım şimdi :) idrar yolu enfeksiyonu bendede çıkmıştı devlette ,kendi doktoruma sordum idrar kültürü mü adı öyle bişey yaptı onda çıkmadı çok şükür :) bizimle aynı gene ayda bir , ay bu haftalarda net oluyor mu bebek çok heyecanlı bende detaylıyı bekliyorum net yüzünü görebilmek için

Doğum ne kadar peki. Benimde hayalim hep epidural normal doğum
Normal Doğum 3500 sezeryan da 4000 yada 4500 diye hatırlıyorum.. ben de normal doğum istiyorum ama nasip kısmet çok plan yapmak da istemiyorum malum son günlerdeki durumlar karar veriyor nasıl olacağını

Onu biliyorum ama genede sorayım başka ne sorsam ya valla başka zaman olsa yüz tane soru gelir aklıma dediğin gibi doktorun karşısında tutulup kalıyorum -.-

slm cnm nasilsin ? bizim bebitoş kiz eklermisin :) yalanmiş ya bu kese şeklindan fasulyeyse erkek fln sallamalar, sol sa erkek fln

Yaa bende dün avmdeydim ve yürürken çok ağrı çektim bunu sorucam kasılma dedikleri bumu acaba resmen kasıklarımdan biri çekti gibi oldu tuhaf bişeydi maden suyu içtimde geçti. Bide ben spora yazılıyım sadece yürüyüş bandına biniyim diyodum :/

Canim ilaclarini not alabilirsin. Ek ilac verebilir ya da azaltabilir.
Kilo ile ilgili bilgi alabilirsin.
Yolculuk yapma durumun varsa onu sorabilirsin.
Yatis sekli ile ilgili sorabilirsin.
Guzel gecsin kontrolun insallah canim
İlaçlarım hakkında geçen hafta konuştuk uyku pozisyonunu sorucam. Yolculuk yapma sorunum yok kiloyuda geçen hafta tarttı iyi olduğunu söyledi başkada bişey yok heralde bebişim yüzünü gösterir inşallah :))

Oluyomuş canım kasılmam vardı geçen hafta göremedi magnezyum verdi bunları kullan dedi bide maden suyu içip gidicem inşallah kasılmam olmazda bebiş net gözükür :) ayın 17sinde de detaylım var zaten.

Normal Doğum 3500 sezeryan da 4000 yada 4500 diye hatırlıyorum.. ben de normal doğum istiyorum ama nasip kısmet çok plan yapmak da istemiyorum malum son günlerdeki durumlar karar veriyor nasıl olacağını
Öyle canım tabiki bende aşırı sezaryen isteyen biriydim inanmazsın ama :) normal aklımın ucundan dahi geçmiyodu taaa ki doktorumun sezaryeni aklından bile geçirme dediği ana kadar :)

Ayy hepimize aynısı oluyor herhalde ben ilk zamanlar öyle kalmamak için not alıp gidiyordum doktora bu yürüyüş olayını sorabilirsin evet

slm cnm nasilsin ? bizim bebitoş kiz eklermisin :) yalanmiş ya bu kese şeklindan fasulyeyse erkek fln sallamalar, sol sa erkek fln
Kızzzz sen nerdesiiinnn. Ben seni etiketlicektim yeminle nerdesin sen diye hep unuttum bişey girdi araya ve kızın olcağına emin gibi bişeydim ee o kadar bulantıyı boşa mı çektin kız olcağı belliydi :)) iyiyim kuzum benim sen nasılsın şuan bulantı falan yok demi?

sadece yürüyüş bandına binmek için spora yazılmak yerine evinde koyabilecegin bi yer varsa bence katlamalı olanlarda evine al canım, doğumdan sonrada ihtiyacın olur çünkü.

Öyle canım tabiki bende aşırı sezaryen isteyen biriydim inanmazsın ama :) normal aklımın ucundan dahi geçmiyodu taaa ki doktorumun sezaryeni aklından bile geçirme dediği ana kadar :)
Hadi yaa :))) sizde doktor karar vermiş olsun canım normal doğum en güzeli hem adı üzerinde normal hem de bebek hemen göğsünde çok mucizevi bişey bence
Bu arada kasılma neden oluyormuş peki

Pilates ve yoga tavsiye ediliyor genelde normal doğum için benim doktorum bunları önerdi.. sadece yürüyüş bandı için spora yazılmak dogru olur mu bilemedim dışarda yürüsün hava almış olursun.. yürüyüş süresi ve kac gün yeterli diye sorabilirsin.

Benim pek orjinal degil ama kalsik sadece kanatlilar var onlardan istemedim.
Bu hastne cikisi.
Diger fotodaki taki yastigi terlik ve tac
Bide ablaya ben abla.oldum badisi tullu falan
Battaniyede ablasinin kuzusu yazacak istek abladan malum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…