Onu biliyorum ama genede sorayımbaşka ne sorsam ya valla başka zaman olsa yüz tane soru gelir aklıma dediğin gibi doktorun karşısında tutulup kalıyorum -.-
Tesekkur ederim canim 1 ay sonra detayli ultrason var.Canım hadi gözün aydın için biraz rahatlamıştır test sonucu alınca hepten rahatlarsın.masallah bebeğine sağlıkla gelsin
İyi günlerde giysin inşallah canım.
Nasıl bir model sipariş verdin resim atabilirmisin? mümkünse? bende arayıştayım hep ayni modeller orjinal bi şeyler arıyorum bulamadım.
Kontrolünüz güzel geçmiş canım gözün aydın darısı diğer kontrollerinin başına.kız evlat rahmettir bir anlayabilseler bunu.
bende öyle evlenmeden önce de olurdum evlendiğimde de bir sene boyunca kanamalı ağır sistit geçirdim zar zor maydanoz suları bol su ile attım resmen kırmızı kan dı idrarım şimdide hafif hep çıkıyor işte vc den sonra ilişkiden sonra falann sirkeli su ile silmeye başladım erken doğum riski diyorlar ama böbreklere kadar ilerleyip böbrek enfeksiyonu yaparsa erken doğum riski oluyormuşBende de tahlilde düşük miktarda enfeksiyon çıkmıştı ama doktorum "yanma falan hissetmiyorsan sorun yok ilaç vermeyeceğim" dedi. Bir sıkıntım yok şimdilik gayet iyi gidiyor, midemi bulandırdığı için neredeyse hiç su içemiyorum üstelik... Onun yerine bol bol ayran içiyorum, çorbalar sulu meyveler falan tüketiyorum. Ben hamile kalmadan önce de sık sık sistit olurdum, kronikleşmişti artık.
Canim ilaclarini not alabilirsin. Ek ilac verebilir ya da azaltabilir.Kızlar bugün saat 3te randevum var doktora neler sormalıyım sizce hiç bişey aklıma gelmiyor doktor bi sorun varmı dediği zaman :/
Aynen canım araba olmayınca zor tabi biz kp arabasıyla ya da taksiyle gidiyoruz yoksa toplu taşıma falan şuan bana göre değil. Tek duam bebeğimin sağlıkla kucağımıza almak geçiyor çünkü en kötü ihtimalle Doğumda geçecek :) ablama soruyorum ne zaman geçer diye son adet tarihine göre tam 4 ayın bitmesi lazım ben haftadan anlamam diyor ocağın sonu gibi yani :) bi umut bekliyorum:) normalde de afedersin kusmaktan çok korkardım şimdi imtihanım oldu cebimde ve her çantamda metpamit taşırdım şuan zofer taşıyorum :) Rabbim kolaylaştırsın İnşâAllah. Gerçekten o bayanı çok iyi anlıyorum yaşamadan anlaşılmıyormuş
Anladım canım şimdi :) idrar yolu enfeksiyonu bendede çıkmıştı devlette ,kendi doktoruma sordum idrar kültürü mü adı öyle bişey yaptı onda çıkmadı çok şükür :) bizimle aynı gene ayda bir , ay bu haftalarda net oluyor mu bebek çok heyecanlı bende detaylıyı bekliyorum net yüzünü görebilmek içinYok kız bende ayda bir gidiyorum ama noldu biliyomusun. İdrar yolu enfenksiyonum vardı onun için devlete gittim tahlil vermek için gitmişken doktor muane etti. Sonra 15 gün sonra kendi aylık kontrolüm geldi yani geçen hafta. Doktor haftayada gelin bebeğin net yüzünün fotosunu vericem size eğer görebilirsek dedi. Normalde randevum ayda bir ama 10 gün içinde gidince muane ücretsiz oluyorya o yüzden doktor genelde randevudan sonra bi hafta sonra tekrar gelin diyor ücretsiz muane hakkımız bitmesin diye ondan sonra 1 ay gitmiyoruz anlatabildim mi biraz karışık mı oldu
Normal Doğum 3500 sezeryan da 4000 yada 4500 diye hatırlıyorum.. ben de normal doğum istiyorum ama nasip kısmet çok plan yapmak da istemiyorum malum son günlerdeki durumlar karar veriyor nasıl olacağınıDoğum ne kadar peki. Benimde hayalim hep epidural normal doğum
Onu biliyorum ama genede sorayımbaşka ne sorsam ya valla başka zaman olsa yüz tane soru gelir aklıma dediğin gibi doktorun karşısında tutulup kalıyorum -.-
Yaa bende dün avmdeydim ve yürürken çok ağrı çektim bunu sorucam kasılma dedikleri bumu acaba resmen kasıklarımdan biri çekti gibi oldu tuhaf bişeydi maden suyu içtimde geçti. Bide ben spora yazılıyım sadece yürüyüş bandına biniyim diyodum :/Normal doğum düşündüğün için yürüyüş ile bilgi alabilirsin canım hafta da kaç gün ne kadar yürümelisin..
Mesela ben dün 2.5 saat yürüyüp berbat zamanlar geçirdim. Ağrıdan ağlıyordum resmen..
İlaçlarım hakkında geçen hafta konuştuk uyku pozisyonunu sorucam. Yolculuk yapma sorunum yok kiloyuda geçen hafta tarttı iyi olduğunu söyledi başkada bişey yok heralde bebişim yüzünü gösterir inşallah :))Canim ilaclarini not alabilirsin. Ek ilac verebilir ya da azaltabilir.
Kilo ile ilgili bilgi alabilirsin.
Yolculuk yapma durumun varsa onu sorabilirsin.
Yatis sekli ile ilgili sorabilirsin.
Guzel gecsin kontrolun insallah canim
Oluyomuş canım kasılmam vardı geçen hafta göremedi magnezyum verdi bunları kullan dedi bide maden suyu içip gidicem inşallah kasılmam olmazda bebiş net gözükür :) ayın 17sinde de detaylım var zaten.Anladım canım şimdi :) idrar yolu enfeksiyonu bendede çıkmıştı devlette ,kendi doktoruma sordum idrar kültürü mü adı öyle bişey yaptı onda çıkmadı çok şükür :) bizimle aynı gene ayda bir , ay bu haftalarda net oluyor mu bebek çok heyecanlı bende detaylıyı bekliyorum net yüzünü görebilmek için
Tesekkur ederim.ins sorunsuzca oluruz bu iside atlatiriz hepimiz : )Maşallah canım darısı başıma daha olmadım :) geçmiş olsun
Öyle canım tabiki bende aşırı sezaryen isteyen biriydim inanmazsın ama :) normal aklımın ucundan dahi geçmiyodu taaa ki doktorumun sezaryeni aklından bile geçirme dediği ana kadar :)Normal Doğum 3500 sezeryan da 4000 yada 4500 diye hatırlıyorum.. ben de normal doğum istiyorum ama nasip kısmet çok plan yapmak da istemiyorum malum son günlerdeki durumlar karar veriyor nasıl olacağını
Insallah canim :)İlaçlarım hakkında geçen hafta konuştuk uyku pozisyonunu sorucam. Yolculuk yapma sorunum yok kiloyuda geçen hafta tarttı iyi olduğunu söyledi başkada bişey yok heralde bebişim yüzünü gösterir inşallah :))
Kızzzz sen nerdesiiinnn. Ben seni etiketlicektim yeminle nerdesin sen diye hep unuttum bişey girdi araya ve kızın olcağına emin gibi bişeydim ee o kadar bulantıyı boşa mı çektin kız olcağı belliydi :)) iyiyim kuzum benim sen nasılsın şuan bulantı falan yok demi?slm cnm nasilsin ? bizim bebitoş kiz eklermisin :) yalanmiş ya bu kese şeklindan fasulyeyse erkek fln sallamalar, sol sa erkek fln
Yaa bende dün avmdeydim ve yürürken çok ağrı çektim bunu sorucam kasılma dedikleri bumu acaba resmen kasıklarımdan biri çekti gibi oldu tuhaf bişeydi maden suyu içtimde geçti. Bide ben spora yazılıyım sadece yürüyüş bandına biniyim diyodum :/
Hadi yaa :))) sizde doktor karar vermişÖyle canım tabiki bende aşırı sezaryen isteyen biriydim inanmazsın ama :) normal aklımın ucundan dahi geçmiyodu taaa ki doktorumun sezaryeni aklından bile geçirme dediği ana kadar :)
Pilates ve yoga tavsiye ediliyor genelde normal doğum için benim doktorum bunları önerdi.. sadece yürüyüş bandı için spora yazılmak dogru olur mu bilemedim dışarda yürüsün hava almış olursun.. yürüyüş süresi ve kac gün yeterli diye sorabilirsin.Yaa bende dün avmdeydim ve yürürken çok ağrı çektim bunu sorucam kasılma dedikleri bumu acaba resmen kasıklarımdan biri çekti gibi oldu tuhaf bişeydi maden suyu içtimde geçti. Bide ben spora yazılıyım sadece yürüyüş bandına biniyim diyodum :/
Benim pek orjinal degil ama kalsik sadece kanatlilar var onlardan istemedim.Canım hadi gözün aydın için biraz rahatlamıştır test sonucu alınca hepten rahatlarsın.masallah bebeğine sağlıkla gelsin
İyi günlerde giysin inşallah canım.
Nasıl bir model sipariş verdin resim atabilirmisin? mümkünse? bende arayıştayım hep ayni modeller orjinal bi şeyler arıyorum bulamadım.
Kontrolünüz güzel geçmiş canım gözün aydın darısı diğer kontrollerinin başına.kız evlat rahmettir bir anlayabilseler bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?