Kıyamam ya sizin tüp bebek değilmiydi canım? Bence öyle bişey yoktur ayrıca var deseler bile Sağlıklı doğma ihtimali çok yüksek kuzenimin oğluna kesin down sendromlu dediler doğdu ve sapasağlam
sadece yürüyüş bandına binmek için spora yazılmak yerine evinde koyabilecegin bi yer varsa bence katlamalı olanlarda evine al canım, doğumdan sonrada ihtiyacın olur çünkü.
Eşim cinsiyet için emin olmak istiyor , bugün doktora utana utana cinsiyeti hakkında bir tahmininiz var mı diye sordum... Erkeğe benziyor dedi. Eşim takıldı benziyor lafına benziyor nedir ya diyor . Ya erkektir ya değildir diyor sırf cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora randevu alacağım bu hafta için.
Hadi yaa :))) sizde doktor karar vermiş olsun canım normal doğum en güzeli hem adı üzerinde normal hem de bebek hemen göğsünde çok mucizevi bişey bence
Bu arada kasılma neden oluyormuş peki
Bilmiyorum canım hep var kasılmam doktor her seferinde rahim büymesine bağlıdır diyor ama herkesin büyüyor. Ben hissetmiyorum ama ultrasonda her seferinde çıkıyo :/
Pilates ve yoga tavsiye ediliyor genelde normal doğum için benim doktorum bunları önerdi.. sadece yürüyüş bandı için spora yazılmak dogru olur mu bilemedim dışarda yürüsün hava almış olursun.. yürüyüş süresi ve kac gün yeterli diye sorabilirsin.
Bizim evin hemen yakınında belediyenin ücretsiz spor salonu var canım oraya ben 6 ay gittim o yüzden dedim yazılıyım diye hem ücretsiz hemde inan orda olduğu gibi planlı yürüyüş yapamıyosun dışarda. Ya soğuk oluyor ya üşeniyosun vs. Ama orda hafta üc gün saatlerin belli gitmek zorundasın.
Letgo da falan vardır kesin bak bence spor salonuna vericegin parayla hayli hayli alırsın en azından doğum sonrasıda işine yarar :)
biz bi sene spora yazıldık sonra dedimki benm en çok yaptığım şey koşubandı sonraki sene aldık ilk başlarda hevesle çok kullanıyordum ama bayadır boş duruyor hafif hafif yürüyüşlerle başlicam tekrar :)
Bizim evin hemen yakınında belediyenin ücretsiz spor salonu var canım oraya ben 6 ay gittim o yüzden dedim yazılıyım diye hem ücretsiz hemde inan orda olduğu gibi planlı yürüyüş yapamıyosun dışarda. Ya soğuk oluyor ya üşeniyosun vs. Ama orda hafta üc gün saatlerin belli gitmek zorundasın.
Benim bazen nasil anlatayim sanki alttan icime bisi sokuluyor gibi bir sanci giriyor beni bi hoplatiyor geciyor dun aksam 4 5 defa oldu.
Acaba baska birsey hani kasilma falanda ben ni farkli tabir edip anliyorum
Pilates ve yoga tavsiye ediliyor genelde normal doğum için benim doktorum bunları önerdi.. sadece yürüyüş bandı için spora yazılmak dogru olur mu bilemedim dışarda yürüsün hava almış olursun.. yürüyüş süresi ve kac gün yeterli diye sorabilirsin.
Bilmiyorum canım hep var kasılmam doktor her seferinde rahim büymesine bağlıdır diyor ama herkesin büyüyor. Ben hissetmiyorum ama ultrasonda her seferinde çıkıyo :/
Benim bildiğim kadarıyla 21.hafta da ense kalınlığı ölçülmüyor.20-24 haftalar arasında ayrıntılı ultrasyona giriliyor.Biz ense kalınlığı için olan ikili tarama testimizi 11-14 haftalar arasında yaptırdık.Sen 2019 Nisan ya da Mayıs annelerine sor