2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kıyamam ya sizin tüp bebek değilmiydi canım? Bence öyle bişey yoktur ayrıca var deseler bile Sağlıklı doğma ihtimali çok yüksek kuzenimin oğluna kesin down sendromlu dediler doğdu ve sapasağlam
yok canım tüp bebek değil. kan verdim geldim şimdi sonuçlar 10 güne çıkarmış. bakalım hayırlısı

sadece yürüyüş bandına binmek için spora yazılmak yerine evinde koyabilecegin bi yer varsa bence katlamalı olanlarda evine al canım, doğumdan sonrada ihtiyacın olur çünkü.
Bende istiyorumda eşim şuan pek alma taraftarı değil -.- ama ikinci el falan bulursam almayı çok istiyorum gerçekten her zaman lazım.

Benim doktor erkek diyince esime donup iste pipisi dedi : )

Hadi yaa :))) sizde doktor karar vermiş olsun canım normal doğum en güzeli hem adı üzerinde normal hem de bebek hemen göğsünde çok mucizevi bişey bence
Bu arada kasılma neden oluyormuş peki
Bilmiyorum canım hep var kasılmam doktor her seferinde rahim büymesine bağlıdır diyor ama herkesin büyüyor. Ben hissetmiyorum ama ultrasonda her seferinde çıkıyo :/

Ense kalinkalı 3,2 çıkmıştı canim , risk 1/50 idi . Ondan dolayı istedi. Sen neden yaptırıyorsun canım fetal dna?
bizim de 3lü test down sendromu 1/41 çıktı. şimdi kan verdim geldim.10 güne çıkacakmış sonuçlar. amniyosentezi yaptırdın mı yaptıracak mısın

Bizim evin hemen yakınında belediyenin ücretsiz spor salonu var canım oraya ben 6 ay gittim o yüzden dedim yazılıyım diye hem ücretsiz hemde inan orda olduğu gibi planlı yürüyüş yapamıyosun dışarda. Ya soğuk oluyor ya üşeniyosun vs. Ama orda hafta üc gün saatlerin belli gitmek zorundasın.

Bende istiyorumda eşim şuan pek alma taraftarı değil -.- ama ikinci el falan bulursam almayı çok istiyorum gerçekten her zaman lazım.

Letgo da falan vardır kesin bak bence spor salonuna vericegin parayla hayli hayli alırsın en azından doğum sonrasıda işine yarar :)
biz bi sene spora yazıldık sonra dedimki benm en çok yaptığım şey koşubandı sonraki sene aldık ilk başlarda hevesle çok kullanıyordum ama bayadır boş duruyor hafif hafif yürüyüşlerle başlicam tekrar :)

aa yakınında öyle bi fırsatın varsa onu değerlendir ozmn :)

Benim bazen nasil anlatayim sanki alttan icime bisi sokuluyor gibi bir sanci giriyor beni bi hoplatiyor geciyor dun aksam 4 5 defa oldu.
Acaba baska birsey hani kasilma falanda ben ni farkli tabir edip anliyorum

Anladım canım doğru söylüyorsun salonda disiplin oluyor en azından soğukta bazen aksıyor haklısın..
Bakalım doktorun ne diyecek güzel haberlerle gel.

hamile pilatesi ayrı oluyor ama di mi.. normal pilates olmaz di mi? bizim burda hamile pilatesi yok, normal var

Bilmiyorum canım hep var kasılmam doktor her seferinde rahim büymesine bağlıdır diyor ama herkesin büyüyor. Ben hissetmiyorum ama ultrasonda her seferinde çıkıyo :/
Bana hiç böyle bişey söylemedi simdiye kadar doktor da o yüzden merak ettim önemli bişey değilmiş ya şükür

CANM PEKI KACTI O HAFTALARDA
Benim bildiğim kadarıyla 21.hafta da ense kalınlığı ölçülmüyor.20-24 haftalar arasında ayrıntılı ultrasyona giriliyor.Biz ense kalınlığı için olan ikili tarama testimizi 11-14 haftalar arasında yaptırdık.Sen 2019 Nisan ya da Mayıs annelerine sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…