Kızlar bugün kontrolumuz vardi. Cok sukur bir sıkıntımız yok.
Cinsiyetini ögrenemedik ama. Net bir sekilde göstermedi. Doktor 2 defa bakti. Daha cok kıza benzetti 1 ay once de erkege benziyor demisti.
Kayinvalideme kıza benzetti dedim. Bir olsun olsun lafıda ondan geldi
Anneme söyledim. Kız erkek ne fark eder dedi. Sagligi onemli kizim dedi
yok canım bebek için demedi hatta normal olsaydı 5 kiloya kadar doğururdun sen bebişi dedi benim sıkıntı yaşayacağım tek yer sezeryan olduğu için kan falan gidiyo ya ondan al dedi bana yoksa normal doğumda bence az kilo almak daha avantaj gibi geliyor
.yeme içmeye gelince sakınmadım canımın istediğini yedim çocuk aldığı için bende fazla kilo olmadı
aslında normal doğumda da kan gidiyor kansızlık yoksa sorun olmaz herhalde bende normal yememe devam ediyorum valla hiç kısmadım zaten fazla yemiyordum günde 2 öğün yemek meyve kuruyemiş süt içiyorum extradan onları da her gün her gün yemiyorum her gün yenince onar da kilo yapıyor herhalde
Ayrı oluyor canım hamilelere özel yoksa almazlar zaten :) Normal plates yaparken bile çok fazla zorluyorlar hatta en ufak sağlık sorunununz varsa doktorunuza danışmadan yapmayın diyorlar :)
Canım ikilide betahcg düzeltilmiş mom galiba değil mi?ayni degerler degil ama benim daha önceki gebeliğimde dr um spina bfida için afd değeri bakmıştı benim. Benim 1.8 çıkmıştı ..
2nin altı erken doğum
1.5 altı gelişim geriliği demişti.
başka dr bu durumu sorduğum da Yok öyle bişey demişti..her dr kendi tecrübesine göre yorumluyor.endise edilcek bir durum yok bence erken falan doğurmadım ozaman.
Darısı ayrıntılının başına insallah guzel haberler aliriz hepimiz.
Hayatta kadın en büyük acıları hep bir kadından görüyor zaten ne Yazık ki (şimdi ben bunu kadınlar kulübüne yazdım ne yaman çelişki) :)
Selam kızlar. Bir süredir hastalıktan giremedim çok fazla bebişler iyidir umarım bu sıralar canım sürekli hamburger cips gibi şeyler çekiyor tabi ki zararlı biliyorum ama kendimi zor tutuyorum valla eşimde yememem adına baskı yapıyor . Hafta sonu cinsiyeti öğrenicem insallah
21. haftada niçin ense kalınlığına bakılıyor? biz 2li test için baktırdık. sınır 3 mm olarak görülür o dönemde ama kan testi ve yaşınızla ortak bir sonuca varılır
Oluyomuş canım kasılmam vardı geçen hafta göremedi magnezyum verdi bunları kullan dedi bide maden suyu içip gidicem inşallah kasılmam olmazda bebiş net gözükür :) ayın 17sinde de detaylım var zaten.
Şimdi net bebişini görürsün inşallah bende senle aynı haftadayım fotosunu koyarsan bakarım bende benim oğlumda böyle olmuştur diye , takip ediyorum yazdıklarını boyu kilosu vs yaklaşık oluyor bizim
Benim pek orjinal degil ama kalsik sadece kanatlilar var onlardan istemedim.
Bu hastne cikisi.
Diger fotodaki taki yastigi terlik ve tac
Bide ablaya ben abla.oldum badisi tullu falan
Battaniyede ablasinin kuzusu yazacak istek abladan malum : )Eki Görüntüle 2221231
Eki Görüntüle 2221232
Yaaa sizin ablaya bayılıyorum çok şeker bence o küçük anne olacak en büyük kurtarıcın olur.
Çok hoş bakınca beğeniyorum aslında almaya gelince karar veremiyorum.melekler de güzel zarif ama her yenidoğanda var.bakalim zamanımız var.
İlk 3 ay hiç kilo almayıp 2 haftada 5 kilo almışım kızlar biraz cozuttum börek tatlı ekmek vs. Zaten kilom da az değildi Hamileliğin tadını çıkar ye gitsin mantığına son bugünden itibaren sağlıklı beslenip bıdıkcana faydası olmayan bişeyi kendi zevkim için yememeye karar verdim. Full ayran süt başladım bugün
Benim bazen nasil anlatayim sanki alttan icime bisi sokuluyor gibi bir sanci giriyor beni bi hoplatiyor geciyor dun aksam 4 5 defa oldu.
Acaba baska birsey hani kasilma falanda ben ni farkli tabir edip anliyorum
canım ben yaptım da normal pilates paya tempolu ağır oluyor aslında hamile pilatesi hafif hafif yapılan kasları gevşeten rahatlatan bir şey benim şimdi bilgim olduğu için youtube da videolar oluyor onlardan açıp yapıcam son 3 ay başlarım baya doğumu kolaylaştırıyormuş tabi bilmeyenin yardım alarak yapması lazım :)
Selam kızlar. Bir süredir hastalıktan giremedim çok fazla bebişler iyidir umarım bu sıralar canım sürekli hamburger cips gibi şeyler çekiyor tabi ki zararlı biliyorum ama kendimi zor tutuyorum valla eşimde yememem adına baskı yapıyor . Hafta sonu cinsiyeti öğrenicem insallah
geçmiş olsun canım biz iyiyiz çok şükür :) bende cips delisiyim ve tek hayır diyemediğim şey dün iki gün üst üste yedim aslında direkt bebeğe şöyle yapacak böyle zararı var diye bir şey yok ama kilo olarak yağ olarak bize direkt dönüş yapıyor tabi
Yaaa sizin ablaya bayılıyorum çok şeker bence o küçük anne olacak en büyük kurtarıcın olur.
Çok hoş bakınca beğeniyorum aslında almaya gelince karar veremiyorum.melekler de güzel zarif ama her yenidoğanda var.bakalim zamanımız var.
Kasılmaları önlemek icin napabilirim gibi sorularda sor bence çünkü doğuma kadar hep yasayacağımız şeyler bunlar bizide bilgilendirirsin hem bende cuma gidicem ama doktorum çok yoğun oluyor okadar kalabalıkki devlet hastanesi kapıdan girmek istemiyorum inşaAllah doktorun yanına girince unutmam bende birşeyler sodmak istiyorum
Her hareketi yapamayabilirsin hamile olarak. O sebeple normal plates den farkli daha cok egzersiz gibi.. Ama ben spora gittigim donemde normal zaman da Pilates dersimize hamile bir kadın katılıyordu ve hareketlerde hoca onu uyarıyordu bunda zorladığın yerde bırak vs gibi.. her hareketi yapmıyordu.. Konuşabilirsin orda ki hoca ile.
Sen anlatiyorsun ya amuda kalkmış duruyor diye istemsiz guluyorum cok tatli yaaa
Benimki de secde pozisyonunda uyumayi cok seviyor. Her kontrole gittigimizde dr uyandırıyor. Binbir nazla yavas yavas dönüyor.
benimki hem secdede gibi hemde amuda kalkmıştı ikisi bir arada totosunu yediğim ya kıpır kıpır çok gözü açık uyanık olacak ya her doktor diyor maşallah nasıl hareketli
geçmiş olsun canım biz iyiyiz çok şükür :) bende cips delisiyim ve tek hayır diyemediğim şey dün iki gün üst üste yedim aslında direkt bebeğe şöyle yapacak böyle zararı var diye bir şey yok ama kilo olarak yağ olarak bize direkt dönüş yapıyor tabi