benimki hem secdede gibi hemde amuda kalkmıştı ikisi bir arada totosunu yediğim ya kıpır kıpır çok gözü açık uyanık olacak ya her doktor diyor maşallah nasıl hareketli
Canım şu senin yaramazın hallerini okuyunca her defasında sesli gülüyorum nasol birsey olacak dogunca Allah bilir :)) benim ikizimin kızı var 2 ye girecek okadar zeki ki anlatamam ya ben böyle birşey görmedim eskiden cocuklar bukadar zekimi değildi yoksa ilgidenmi kaynaklanıyor
Kasılmaları önlemek icin napabilirim gibi sorularda sor bence çünkü doğuma kadar hep yasayacağımız şeyler bunlar bizide bilgilendirirsin hem bende cuma gidicem ama doktorum çok yoğun oluyor okadar kalabalıkki devlet hastanesi kapıdan girmek istemiyorum inşaAllah doktorun yanına girince unutmam bende birşeyler sodmak istiyorum
Kızlar randevum vardı bugün 2 hafta geç döllenmem vardı 1 haftasını kapatmıştı 1 hafta daha kapatmış dolu dolu 18 hafta dedi . 4lü tarama için kan verdin pazartesi çıkıcak migrenim çok kötü bu aralar dedim ne kullanabilirim dedim hamilelik hormonlarında artış olur dedi tek çare tuzlu ayran dedi deniyim bakalım inş işe yara. Veeee cinsiyeti yinee göstermedi hiç bişey görünmüo göbek kordonunu bacak arasına almış nasıl bi duruş bu çocuk dedi gülerek kemik yapısına göre erkeğe benzio dedi ama hiç bişi görmedim dedi üzgünüm parti yapıcaklar birazdaha beklicek dedi
ya bizde aynı durumdayız ya kıza benziyor dedi ve herkes kız belledi kv zaten olsun olsun kız olsun dedi çok sinir bir durum
aslında normal doğumda da kan gidiyor kansızlık yoksa sorun olmaz herhalde bende normal yememe devam ediyorum valla hiç kısmadım zaten fazla yemiyordum günde 2 öğün yemek meyve kuruyemiş süt içiyorum extradan onları da her gün her gün yemiyorum her gün yenince onar da kilo yapıyor herhalde
Canım şu senin yaramazın hallerini okuyunca her defasında sesli gülüyorum nasol birsey olacak dogunca Allah bilir :)) benim ikizimin kızı var 2 ye girecek okadar zeki ki anlatamam ya ben böyle birşey görmedim eskiden cocuklar bukadar zekimi değildi yoksa ilgidenmi kaynaklanıyor
Selam kızlar. Bir süredir hastalıktan giremedim çok fazla bebişler iyidir umarım bu sıralar canım sürekli hamburger cips gibi şeyler çekiyor tabi ki zararlı biliyorum ama kendimi zor tutuyorum valla eşimde yememem adına baskı yapıyor . Hafta sonu cinsiyeti öğrenicem insallah
Bence canının çektiği şeyleri az da olsa yemelisin, hamburgeri de evde yapabilirsin daha sağlıklı olur en azından biz o şekilde çözüm bulduk dışardan yemiim diye :)
Benimde randevum cuma günü inş. cinsiyeti ögrenirimm
Kızlar randevum vardı bugün 2 hafta geç döllenmem vardı 1 haftasını kapatmıştı 1 hafta daha kapatmış dolu dolu 18 hafta dedi . 4lü tarama için kan verdin pazartesi çıkıcak migrenim çok kötü bu aralar dedim ne kullanabilirim dedim hamilelik hormonlarında artış olur dedi tek çare tuzlu ayran dedi deniyim bakalım inş işe yara. Veeee cinsiyeti yinee göstermedi hiç bişey görünmüo göbek kordonunu bacak arasına almış nasıl bi duruş bu çocuk dedi gülerek kemik yapısına göre erkeğe benzio dedi ama hiç bişi görmedim dedi üzgünüm parti yapıcaklar birazdaha beklicek dedi
aynen canım 2 haftada bir falan yiyorum ben valla bazen haftada bir ortama göre de yeniyor valla benide öyle bir vicdan azabı sarıyor ama bir süre sonra doyuyor insan canı istemiyor zaten
aynen canım bide benim öyle tatlıyla aram yoktur ama bu aralar canım çikolata çekiyor onu yiyorum çikolata bana direk kilo yapıyor hamur işi falan da yapmam öyle bugün canım börek istedi bi onu yapıcam artık onun dışında hamileyim onuda yiyim bunuda yiyim çok açım falan durumlarım olmuyor