2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar ben isimli nakisli hastane cikisi siparis verdim.malum dusundugum ismide cat diye yazdiriyorum.
B3n isimden vazgecersem esim babasinin dedesinin ismini koyacak cunku.
S Serylady ne diyorsun iyi yapmis miyim
Valla bence süper olmus en azindan degistirmezler artik hem ozan ismi baya güzel benim esimde cok istiyor o ismi hastane cikisini hem erkek icin hem nakisli nasilmis cok merak ettim ?

ay ben annemlere gidecem cuma günü yolcuyum doktorum diyo sakın fazla yeme bak anne evinden kilo almış olarak gelme

Valla bence süper olmus en azindan degistirmezler artik hem ozan ismi baya güzel benim esimde cok istiyor o ismi hastane cikisini hem erkek icin hem nakisli nasilmis cok merak ettim ?
Icimi rahatlattin.super super bencede super oldu : )))
Bir arkadas sordu attim ona 1 kac sayfa arkada.

Benim doktor erkek diyince esime donup iste pipisi dedi : )
Bana da gösterse bende inanaccagim da :) göstermedi . Ya ben zaten bu haftalara kadar kaç kez doktora gittim cinsiyet iki defa sordum ikisi de erkeğe benziyor dedi. Sağlıklı kelimesini duymadıkça soramadım.

ay ben annemlere gidecem cuma günü yolcuyum doktorum diyo sakın fazla yeme bak anne evinden kilo almış olarak gelme
ahaha öyle oluyor dimi ya bende detaylı ultrasonu annemlerin orda yaptırıcam gitmişken kalırım kilo alıp dönerim diye düşünüyorum bende

CANM PEKI KACTI O HAFTALARDA
10-14 haftalar arası bakılıyor ense kalınlığına. 3mm altı normaldir. Bu değerin üstünde çıkıp da sağlıklı olan bir sürü bebek var. Sadece ense kalınlığı tek başına çok anlam ifade etmiyor aslında. Daha sonra 21.haftada tekrar bakılıyor mu bilmiyorum.

Kuzum ben birde gribim hic sorma yatak dösek yatiyorum. Birde grip icin ilac vermiyolar ya niye vermiyolarki

bizim de 3lü test down sendromu 1/41 çıktı. şimdi kan verdim geldim.10 güne çıkacakmış sonuçlar. amniyosentezi yaptırdın mı yaptıracak mısın
Sen yazınca hatırladım şimdi canım. İnşallah temiz çıkacak sonuçların canı gönülden duamdasın
Doktor bana fetal dna down sendromu üstünde çok etkili bir test ama bende trisomi 13-18 riski çıkmış bunun kesin tadısını amniyosentez verir dedi. O yüzden amniyosentez e karar kıldık , fetal dna yerine. Bugün gidip sadece görüşme yaptım. 18 Ocak da amniyosentez yapılacak.

Kuzum ben birde gribim hic sorma yatak dösek yatiyorum. Birde grip icin ilac vermiyolar ya niye vermiyolarki
grip ilaçları zaten hamilelikte verilmiyor ama idrar yolları için antibiyotik vermiş ya grip içinde oluyor bir çok şey için o antibiyotikler kağıdında yazıyordur zaten ne kadar az ilaç kullanırsak kar diye verilmiyor işte ben ıhlamurla portakal mandalina limon tarçın karabiber bal önüme ne gelirse artık hepsini karışım yapıp yapıp içiyordum valla 1 günde rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…