Kizlar ben isimli nakisli hastane cikisi siparis verdim.malum dusundugum ismide cat diye yazdiriyorum.
B3n isimden vazgecersem esim babasinin dedesinin ismini koyacak cunku. SSerylady
ne diyorsun iyi yapmis miyim
Valla bence süper olmus en azindan degistirmezler artik hem ozan ismi baya güzel benim esimde cok istiyor o ismi hastane cikisini hem erkek icin hem nakisli nasilmis cok merak ettim ?
aynen canım bide benim öyle tatlıyla aram yoktur ama bu aralar canım çikolata çekiyor onu yiyorum çikolata bana direk kilo yapıyor hamur işi falan da yapmam öyle bugün canım börek istedi bi onu yapıcam artık onun dışında hamileyim onuda yiyim bunuda yiyim çok açım falan durumlarım olmuyor
Valla bence süper olmus en azindan degistirmezler artik hem ozan ismi baya güzel benim esimde cok istiyor o ismi hastane cikisini hem erkek icin hem nakisli nasilmis cok merak ettim ?
Benim bazen nasil anlatayim sanki alttan icime bisi sokuluyor gibi bir sanci giriyor beni bi hoplatiyor geciyor dun aksam 4 5 defa oldu.
Acaba baska birsey hani kasilma falanda ben ni farkli tabir edip anliyorum
Bana da gösterse bende inanaccagim da :) göstermedi . Ya ben zaten bu haftalara kadar kaç kez doktora gittim cinsiyet iki defa sordum ikisi de erkeğe benziyor dedi. Sağlıklı kelimesini duymadıkça soramadım.
10-14 haftalar arası bakılıyor ense kalınlığına. 3mm altı normaldir. Bu değerin üstünde çıkıp da sağlıklı olan bir sürü bebek var. Sadece ense kalınlığı tek başına çok anlam ifade etmiyor aslında. Daha sonra 21.haftada tekrar bakılıyor mu bilmiyorum.
benim her daim enfeksiyon çıkıyor ne antibiyotik ne o saseler yaramıyor malesef hamilelikte olunca zaten kaçınılmaz oluyor enfeksiyon geçirmeyen pek yok ben alıştım artık suyu az içtiğim anda yanmaya başlıyor bu ara da havalardan 1 buçuk litre suyu zor içiyorum çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun bu arada bir an önce atlatırsın umarım havalar çok kötü
Bana da gösterse bende inanaccagim da :) göstermedi . Ya ben zaten bu haftalara kadar kaç kez doktora gittim cinsiyet iki defa sordum ikisi de erkeğe benziyor dedi. Sağlıklı kelimesini duymadıkça soramadım.
Sen yazınca hatırladım şimdi canım. İnşallah temiz çıkacak sonuçların canı gönülden duamdasın
Doktor bana fetal dna down sendromu üstünde çok etkili bir test ama bende trisomi 13-18 riski çıkmış bunun kesin tadısını amniyosentez verir dedi. O yüzden amniyosentez e karar kıldık , fetal dna yerine. Bugün gidip sadece görüşme yaptım. 18 Ocak da amniyosentez yapılacak.
grip ilaçları zaten hamilelikte verilmiyor ama idrar yolları için antibiyotik vermiş ya grip içinde oluyor bir çok şey için o antibiyotikler kağıdında yazıyordur zaten ne kadar az ilaç kullanırsak kar diye verilmiyor işte ben ıhlamurla portakal mandalina limon tarçın karabiber bal önüme ne gelirse artık hepsini karışım yapıp yapıp içiyordum valla 1 günde rahatlatıyor