Canım Ocak 14 e olan randevumu , sistem üzerinden bu sabah saat 9 a buldum şans esiri onu alıp gittim. Doktor bebeğin bence gayet sağlıklı , ben birşey çıkacağını sanmıyorum ama içimizin rahat etmesi açısından amniyosentez yapalım dedi. 18 ocağa randevu verdi tekrar , amniyosentez yapılacak.Canim naptin randevuyu kactaydi ?
Valla bende oyle umut ediyorum bide doktorum ilacta vermedi sadece atesin olursa ilac veririm dedi en azindan su bogaz agrisi gecse cok rahatlicam
Evet ben de girmicem diyorum hop yine burdayım :) üzücü olaylar yaşanabilir ama çok fazla detayıyla anlatılması malesef çok korkutucu oluyor. Umarım kimse kötü şeyler yaşamasın hep güzel şeyler yazılsın buralara.Ben cok etkileniyorum en ufak seyden gecen burda yine oyle etkilendim diye solugu hastanede aldim mesela ama yinede dayanamiyorum.
doğumdan sonra sıkı bi diyete girecem. tabi mıncırım karnımdaki gibi doğunca hareketli olursa hiç bişeye gerek kalmaz çocuk peşinde koşturmaktan 80 kilodan 50ye düşeni gördümahaha öyle oluyor dimi ya bende detaylı ultrasonu annemlerin orda yaptırıcam gitmişken kalırım kilo alıp dönerim diye düşünüyorum bende
Ben canim ne cekerse yiyorum valla cok ayirmiyorum ama illa dogal olsun diyorsan biz bazen hamburgeri de cipside evde yapiyoruz. Oyle birsey yapabilirsin en azindan istahini köreltir canim.Selam kızlar. Bir süredir hastalıktan giremedim çok fazla bebişler iyidir umarımbu sıralar canım sürekli hamburger cips gibi şeyler çekiyor tabi ki zararlı biliyorum ama kendimi zor tutuyorum valla eşimde yememem adına baskı yapıyor . Hafta sonu cinsiyeti öğrenicem insallah
biz gene de fazla almayız ya bide yapı meselesi ilkinde 6 kilo almışsın şimdide olsa olsa 10 alırsın oda hemen gider zatendoğumdan sonra sıkı bi diyete girecem. tabi mıncırım karnımdaki gibi doğunca hareketli olursa hiç bişeye gerek kalmaz çocuk peşinde koşturmaktan 80 kilodan 50ye düşeni gördüm
Yok canim tabiki yasanabilir o deil benim dedigim kaybetme falan olaylarinda detayli anlatiyorlarya ondan cok fazla etkileniyorum. Umarim kimse hic kotu bir durum yasamasin. Bebislerimiz hep iyi olsunEvet ben de girmicem diyorum hop yine burdayım :) üzücü olaylar yaşanabilir ama çok fazla detayıyla anlatılması malesef çok korkutucu oluyor. Umarım kimse kötü şeyler yaşamasın hep güzel şeyler yazılsın buralara.
Anladım canım İnşâAllah güzel sonuçlar alırsınEvet canım Ümraniye devlet hastanesi perinatoloji ye gittim. Benim doktorum ikilide risk görünce yeşil alandan perinatoloji ye yonlendirmisti, mhrs üzerinden randevu aldım . Doktorum , 13,18 kromozom saptamasi için fetal dna değilde amniyosentez in daha belirleyeceği olacağını söyledi o yüzden amniyosentez yapılacak.
Amin canım İnşâAllah sağlıkla geçer bir an önceHaklısın canım bi an önce geçer inşallah ne diyim Allah yardımcın olsun inşallah ama geçmek üzeredir korkma gerçekten 3-4 ay sürüyor.
İyi çok şükür canım. Fazla yorulmamak lazım Benim bulantılarım çok yoksa bende evde durmam :)Geçti canım baya hafifledi daha iyiyim.
Çok sağ ol.
Hamileler dinlene dinlene yürümeli ve 30-60 dakika arası yurumek yeterliymis aklımızda olsun.
offf deme yaa:) ablamda bana ilkin 3 ay dedi şimdi 4 ay diyor :) dur bakalım nasıl olacak. Hareketlerini hissediyor musun? Ben sanki arada hissediyorum gıdıklama gibi bişey :)Bulantıları geçmeyen sayılı kişiler kaldık sanıırm :) Geçen teyzemle konuştuk 5.6. aylarımda geçti dedi şok oldum dedim ben 4 ay dolsun diye gün sayıyordum ne demek 5 6 diye :/ Dedğin gibi sağlıkla gelsinlerde her türlü katlanırızz inş. 4 ay dolunca da tamamen geçer bulantılarımız...
Yutkunabilsem o bile yeter canim. Birde istahsizlik vardi zaten bu hastalikta iki katina cikti oda zorluyor vitamin olmasa bu cocuk nasil beslenecek diyorum bazen gercektenateş oluncada kullanabilcegimiz en masum ilaç parol u veriyorlar canım, doğal yöntemlerle hafifletmeye bak zaten hamileliğin verdiği bitkinlik var üzerimizde hastalık çok zorluyordur eminim.
ben de bılmıyorum kıAma sen biliyorsun cinsiyeti en azındanzalım dünya
Cok sükür icin biraz da olsa rahatlamistir canim. Amniyosentezde temiz cikacak insallah hic uzme kendini moralini bozma olurmu ? Cinsiyet icin birsey dedimi ?Canım Ocak 14 e olan randevumu , sistem üzerinden bu sabah saat 9 a buldum şans esiri onu alıp gittim. Doktor bebeğin bence gayet sağlıklı , ben birşey çıkacağını sanmıyorum ama içimizin rahat etmesi açısından amniyosentez yapalım dedi. 18 ocağa randevu verdi tekrar , akniamniyose yapılacak.
Anladım canım İnşâAllah güzel sonuçlar alırsın
Amin canım İnşâAllah sağlıkla geçer bir an önce
İyi çok şükür canım. Fazla yorulmamak lazım Benim bulantılarım çok yoksa bende evde durmam :)
offf deme yaa:) ablamda bana ilkin 3 ay dedi şimdi 4 ay diyor :) dur bakalım nasıl olacak. Hareketlerini hissediyor musun? Ben sanki arada hissediyorum gıdıklama gibi bişey :)
Yutkunabilsem o bile yeter canim. Birde istahsizlik vardi zaten bu hastalikta iki katina cikti oda zorluyor vitamin olmasa bu cocuk nasil beslenecek diyorum bazen gercekten
Canim ben astim hastasiyim griplerim bir tık daha ağir geciyor bronsite ceviriyor diye cok dikkat etmek zorundayim. Idrar yollari antibiyotiklik degilmis benim tek kullanimlik ilaclardan verdi hatta suan onumde meyveler caylar bilumum şeyler insallah atlatacagimgrip ilaçları zaten hamilelikte verilmiyor ama idrar yolları için antibiyotik vermiş ya grip içinde oluyor bir çok şey için o antibiyotikler kağıdında yazıyordur zaten ne kadar az ilaç kullanırsak kar diye verilmiyor işte ben ıhlamurla portakal mandalina limon tarçın karabiber bal önüme ne gelirse artık hepsini karışım yapıp yapıp içiyordum valla 1 günde rahatlatıyor
Onun cinsiyetini öğrendiğin gün parti yap bencecanım kordondan dolayı tereddüt ediyo belki kapamıştır diye çünkü pipi göremiyorum ama kız da diyemiyorum tam net değil yerinde durmuyor dedi
Onlari yerim ben hepsini tipsizler birde anneyi iyilestiriyolarmis kurban olduklarim :)Onlar bizim depolardan ve vitaminlerden herşeyi alıyorlardır canım, geçen bi video izledim bebişler anne karnındayken bizim hastalıklarımızı bile iyileştiriyorlarmış :)
Doktorun bugun cok guzel konusmus.Bana da gösterse bende inanaccagim da :) göstermedi . Ya ben zaten bu haftalara kadar kaç kez doktora gittim cinsiyet iki defa sordum ikisi de erkeğe benziyor dedi. Sağlıklı kelimesini duymadıkça soramadım.
Ay o da doğruben de bılmıyorum kı
dr bırı erkek dedi diğeri kız nasıl bılıyorum
Ben de gitmek istedim ama eşime etkilendim de gitmek istiyorum da diyemedim. O da zaten randevumuza az kaldı boşver büyüsün hem az dedi onun da hevesini kıramadım gitmedimBen cok etkileniyorum en ufak seyden gecen burda yine oyle etkilendim diye solugu hastanede aldim mesela ama yinede dayanamiyorum.
Tamam canım..Insaallah hep bole sevgi dolu olur : )
Benim elime gelsin bide o halini atarim bakarsin.
Geçmiş olsun canım havalar malum kışın ceremesini biz çekelim bebeciklerimiz yazın rahat edecek inşallah.grip içinde ilaçsız 7 gün,ilaçla bir hafta derler geçme süresi için:)Kuzum ben birde gribim hic sorma yatak dösek yatiyorum. Birde grip icin ilac vermiyolar ya niye vermiyolarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?