2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok sükür icin biraz da olsa rahatlamistir canim. Amniyosentezde temiz cikacak insallah hic uzme kendini moralini bozma olurmu ? Cinsiyet icin birsey dedimi ?
Çok çok sağ ol balım inşallah Allah büyüktür
Ya ben utandım aslında sağlığı yerine cinsiyet tahmini sormaya ama belki bir tahmininiz vardır diye sorunca erkeğe benziyor dedi.

/
sağol canım inşallah sağlıkla atlatıcaz bu günleri de..
Amniyosentez için ücret verecek misin? doktor bana da amniyosentezden bahsetti ama çok üzerinde durmadı. Asıl belirleyici amniyosentezmiş halbuki

aa pardon canım yanlış hatırlamışım :) bende astım yok ama benimde aşırı ağır geçiyor bronşite çevirebiliyor biraz suyla sarımsak falan da yutabilirsin canım doğal antibiyotik zencefil tarçın boğaz ağrısına çok iyi geliyor ben onlarsız birde limonsuz geçiremiyorum bide benim antibiyotik direncim oldu hiç işe yaramıyor doktor yazarsa bile yazmayın diyorum

hımm doğru aslında hocayla birebir görüşmek en iyisi. Doktor bana artık düşük riskin kalmamış yürüyüşlere başlaman lazım hareket etmen gerek dedi. Ben henüz bişeye başlamadım

Tamamen gecmiyor bence benim 4.ayima girmeme 1 hafta kaldi evet cok cok hafifledi ama bazi zamanlar hala surunduruyor

20 dk uzağımdaki ilçede hamile yogası buldum. ama o da hafta içi çalışma saatlerime denk geliyor. evet normal doğumu kolaylaştırmak için öneriyolar. hatta doğum anında bile pilates topuna oturtuyolar kadınları, yani doğum yaklaşınca daha doğrusu

BN BAKTIRDIMDA DETAYLI ULTRASONDA 5,5 ÇIKTI .

/

sağol canım inşallah sağlıkla atlatıcaz bu günleri de..
Amniyosentez için ücret verecek misin? doktor bana da amniyosentezden bahsetti ama çok üzerinde durmadı. Asıl belirleyici amniyosentezmiş halbuki
Evet kesin ve en belirleyici tadı amniyosentez canım. Ben ücret ödemeyeceğim.

S Serylady geçmiş olsun canım turp içine bal koyup o balı icince öksürüğe falan iyi geliyor aklinda olsun ama tabi ki doktoruna danış öncelikle Jazzquell süper bunu duymak ne iyi gelmiştir inşallah sağlıklı haberler alacaksın

Canim onu biliyorum esimden bal istedim aksama deniyecegim. Suan baslangic oksurugum pek yok iyilesme süreci basladiginda kusana kadar oksurecegim ama biliyorum. Doktoruma daha önce sormustum bu konuyu asiriya kacmamak kaydiyla tavsiye ediyorum demisti

Oksijen veriyolarya onun bebege zarara varmi acaba ? Benim simdi fisfislarim var doktor onlari kullanma acil durumda hastaneye gel dedi. Tikanirsam napacagim hic bilmem birde zencefil bal limon karabiber karistirdim onlari yiyorum. Sarimsagi yutuyormusun direk anlamadim ?

Geçmiş olsun canım doktor bana grip için ıhlamur bal ve boğaz pastili verdi bizde eczaneden doğal olanı aldık kullanabilirsin sende
Bana pastil tavsiye etmedi icinde katki maddesi var bebege zarari olabilir dedi bogaz spreyi icinde ayni seyi soledi dogal yollardan gecirmeye bak dedi.

Cipsi nasıl evde yapıyorsunuz :))
Soyle bir aleti var onun patatesi ince ince dogruyoruz onla nerdeyse cips kivaminda pazardan almistim 3 tlye :)) ya sadece tuzlayip yagda yada nane falan susleyip baya soslu yagda kizartiyoruz. Tabi ki daga az zararli olsun cok kitir olmasin diyorsan yagli kagit serip firina da atabilirsin cok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…