2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok çok sağ ol balım inşallah Allah büyüktür
Ya ben utandım aslında sağlığı yerine cinsiyet tahmini sormaya ama belki bir tahmininiz vardır diye sorunca erkeğe benziyor dedi.
Cok sükür sagligi iyi onun ben inaniyorum. Hic utanma o sebepten bir pasa daha geliyor desene maşallah ona :)

Tamam canım..

Geçmiş olsun canım havalar malum kışın ceremesini biz çekelim bebeciklerimiz yazın rahat edecek inşallah.grip içinde ilaçsız 7 gün,ilaçla bir hafta derler geçme süresi için:)
Benim o sure uzuyor maalesef astimim oldugu icin insallah cok zorlamadan gider

Ben de gitmek istedim ama eşime etkilendim de gitmek istiyorum da diyemedim. O da zaten randevumuza az kaldı boşver büyüsün hem az dedi onun da hevesini kıramadım gitmedim haftaya gitcem ama Allaha emanet artık
Ben zaten tahlil yaptirmaya gidecektim onu bahane ettim canim etkilendim götürbende diyemem ee az kalmis randevuya cok sukur gidip goreceksin onu düsün

yaa masallah guzrl haberler almissin.parti biraz beklesin tabi keyfi yerinde onun ne guzel
Baya keyfi yerinde kareket edio deli gibi ama kordonunu bırakmıo geç olsun güç olmasın ama inş kızım oğlum demek istiyor yaww

Anladim canim tabi disarda olmaz sanirim bebe yagi falan kullananda vardi en azindan disarda oyle birseymi kullansan ? En azindan belli bolgelere ?
Cildim çok kuru olduğu için ne sürsem hemen emiyor canım Evde buhar makinesiyle yaşıyorum yoksa dudaklarım hep yara oluyor çatlıyor. Doktora sorucam gidince belki jel tarzı bir şey tavsiye eder yağdan daha zor emilir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım tavsiyen için Çok geçmiş olsun Allah şifa versin doktor sadece kızarmış enfeksiyona benzemiyo dedi bana kulağımda biraz sıkıntı olduğu için yayıldığını düşündüğüm için gitmiştim zaten ilaçta verse kullanmıcaktım sadece dinlen dedi bebekle ilgili bişey söylemedi kadın doğum doktorumla konuşarak gargara verdirdi birde bioleadin gargara verdi ama geçmezse kullan dedi ıhşamur dışında da bişey içme dedi

canim takipteyim hep okudum :) cinsiyeti belli olunca yaziyim die duşundum. evet midem çok kotuydu ama ginede herşeyi yiyip ictim gecti artik sadece heyecanlaninca bulaniyo mdm. sen nasilsin, iyimisin? hayirli olsun ogluşun :)

Kuru cilt catlamaya musait oluyormus canim ne yap et nemli tutmaya bak cildini bi kac arkadasta emmiyor diyordu yagli kaliyor diyordu herkesin derdi baska işte

Canım oksijeni bilmiyorum hiç aslında oksijen yani ilaç değil ya ama vardır demekki doktorun bir bildiği ya ben sarımsağı direk yiyemediğim için iki parçaya bölüp yutarım ilaç gibi bide ben turşu hiç sevmem ağzıma sürmem kokusuna bile dayanamam annemler de hep ondan bu kadar hasta oluyorsun der turşu suyunu iç bişecik olmaz derler ama ağzıma süremem sen içebiliyorsan turşu suyuda iyi olur

Kuru cilt catlamaya musait oluyormus canim ne yap et nemli tutmaya bak cildini bi kac arkadasta emmiyor diyordu yagli kaliyor diyordu herkesin derdi baska işte
Annemde krem kullandığı halde çok çatlamış canım ona benzicek sanırım benim durumum. Zaten her konuda annemin kopyasıyım :))

merhaba benim 17.haftam bebeğin kalbinde parlaklık olduğunu söyledi doktorum ve bana da gösterdi ama ikili testte sorun yoktu. Şimdi 3lü ve 4lü test yaptı sonucu 5 gün sonra çıkacakmış. Bu durumu yaşayan var mı? yardımcı olun noluuuur

hımm doğru aslında hocayla birebir görüşmek en iyisi. Doktor bana artık düşük riskin kalmamış yürüyüşlere başlaman lazım hareket etmen gerek dedi. Ben henüz bişeye başlamadım

Canım yürüyüşte önemli zaman sor kac dakika yürümeliyim diye, bana da öyle demişti ben kendimi kaptırıp saatlerce yürüyünce ağrım oldu.. şimdi maksimum yarım saat yürü dedi.

Eger tursu suyuyla oluyorsa suan benim turp gibi olmam gerek hamileligin basindan beri kavanoz kavanoz bitirdim bide dokunuyor doktor yeme demesine ragmen :)) sarmisagi hap gibi yutuyorsan faydasi olurmu ki ?

şimdi duyan hani hiç belli değil göbek bile yok diyolar
aynen benimde öyle valla minnoş bir göbişim olucak :)
benim şimdi evde topum dambılım lastiklerim baya alet edevatlarım var yapıyordum öncesinde de şimdi gene başlarım baharda ama denge gerektiriyor ters bir hareket yapmamak lazım o yüzden sıkıntı olabilir gidemyorsan zaten yürüyüşte birr o kadar etkili :)
Walla sayılı kaldık en son kim kalıcak cinsiyet öğrenmemiş olan çok merak ediyorum
bakalım ya valla bend öyle merak ediyorum bide değişenleri falan duyup görüyorum pipi gösteriyorlar kız çıkıyor sonra hiç güvenimde yok ama burda öğrenenlerden de şimdi korkutmuyayım ama değişenler olabilir

Annemde krem kullandığı halde çok çatlamış canım ona benzicek sanırım benim durumum. Zaten her konuda annemin kopyasıyım :))
Kulupte bir eski posta dek gelmiştim birkaç yagdan bahsediyordu doğumdan sonrada devam etmiş hi çatlağı olmamış bir lt lik fısfıs cam kaba koymuş istersen bakıp atayım sana hepsini esit ölçüde karışıyormuş aktar yapmış biraz eski bi posttu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…